![]() |
@ Hammer , za top nove salove tu cdkeyhouse! 20€ jeftinije od steama:chears:
|
isto tako ne pijem ne pušim , kad pogodim koef. 10 na kladi , odma bacam sve na steam account :D . Neke sam igre samo jednom pokrenuo Nema se vremena. Al je gušt imat. I nema zahebavanja sa piratima crackovima , updateima i ostalim glupostima ko nekad:) A tu su i achivmentsi! Malo, al čovjeka veseli! Da draga zna kolko sam spucao na steam account bilo bi lagano od....:D
|
Fallout New Vegas i svi DLCovi sa 70% sniženja!
Da ih već nemam, kupio bi ih odmah! :) |
|
Citiraj:
kontam si sinoc... nec nist kupit s ovih akcija.. ionak nemam vremena za igru... i onda danas stave fallout: nw -70% aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :fuming: isto tako trine je 2€... ko ga ne kupi :hitthewal: |
:zdero2: nema više eura na deviznoj ..
|
Citiraj:
odmah sam ti rekao da se ne ljutiš. ne osudjujem te niti ništa.. samo ovako čitajući sam stekao dojam da ni ne stignes odigrati niti 50% onog što kupiš, pa sam te zato pitao.. :) uglavnom nije bilo niti malo zle namjere niti ičega lošeg.. ja cu isto rado kupiti dobru igru ako je za neku smiješnu cifru.. tako da ne mislis da sam mislio ista lose :D npr danas bi kupio trine, al nemam karticu :) |
Ma koja ljutnja, samo sam rekao što imam :)
Piše 38 igara da imam, od toga bar 10 ima odvojeno SP i MP shortcut, a bar 20 sam kupio po akcijama za par €. Za 15 godina kad djeci budem pokazivao kakve su igre prije bile, a ono originali na Steamu :) Nekad ne mogu odoliti pa kupim nešto za par € tek toliko da imam, za kolekciju :) Dobar si dojam stekao, ako odigram 10 igara od ovih 30-ak bit će dobro, većina samo stoje, ali drago mi je što ih imam :) |
kad smo kod nagradne igre sta im je ovaj tickeT?
Say Cheese - Post a screenshot di postat screen? |
Ma samo napraviš screenshot, sa f12, i u steamu ga uploadaš na svoj profil.
|
ma ponekad s epitam dal sam ja normalan , neki dan sam umjesto shower gela , britivica etc..kupio DLC za COD
|
Ako si kupio DLC za CoD, onda nisi, jbg sry :D :D
|
danas svaki Stalker po 2,49 europskih... pa ko dosad nije...
|
Kompletni S.T.A.L.K.E.R. za 7.5€ bogte...
|
Citiraj:
Ko ne kupi... :no2drug: Ja sam imao SOC i COP od prije, sad ću fino uzeti i CS da kompletiram. A i COD4 12€, to čekam cijelo vrijeme, želim imati najbolju igru svih vremena na Steamu! |
Koji stalker je najbolje uzeti (tj. koja 2) nemam para za sva 3 xD
|
Citiraj:
COP je meni debelo premal i prekratak. Makar odlična igra. Sve 3 su brilijantne i bolje nemoj birati nego nađi način da kupiš sve ;) |
SoC i CS
|
E'o kupio, hvala na preporuci, da vidimo kakav je i taj S.T.A.L.K.E.R. (prvi puta igram o.o)
|
CoP i SOC imam od prije kad su bili 5€ oba.. sutra budem uzo još treći..
kad bude cod4 ispod 7€ onda uzimam :D |
Citiraj:
e da.... deus ex na akciji - 2,5€ :D top3 najbolja igra ikad, po meni ;) |
sta nije valjda nitko kupio tu magicku...ako nekoga ima za cetvrtak/petak pa da igramo u multiu :)
|
joj steamee....::zdero2: opet moram izmislit danas eure
|
Ljudi, mjesec je tek počeo, nemojte baš stalno peglat kartice. Mogli bi idući mjesec dočekat na pašteti i juhi iz vrećice. :D
|
Citiraj:
jel postoji nešto drugo?:D |
sta fali pastetama i juhicama, bar su brzo gotove pa mozes nastavit halat sve kaj si kupio na Summer Saleu... jer treba to zavrsit, doci ce i Winter sale :D
|
sta ste danas uboli stimoljupci? :D
|
AAAA oni nisu normalni koji popusti, zbog njih volim PC vise nego konzolu ali se bojim da kad krenu prodavat igre za konzolitise ne bu vaki popusti a opet ko zna.
|
Today's deals are:
Killing Floor Left 4 Dead Franchise Batman: Arkham Asylum: Game of the Year Sims 3 Franchise Gothic Franchise Far Cry Franchise King's Bounty Franchise Lost Planet 2 ProtoType GTA 4 Complete Atom Zombie Smasher Jamestown |
U zaj3b, to traje još 23 sata :D
Sutra je L4D na redu, a možda i GTAIV pack :D Uf divno je ovo Steam ljeto :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:35. |