![]() |
Citiraj:
Također zadnji setpoint. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima netko problem da mu u zadnjoj alphi 11 ne radi desni klik recimo za saveat sliku?
|
....
|
Ma ne radi uopće, da... :P
edit: Omogući mouse gestures i onda radi desni klik |
Citiraj:
|
...
|
Odlicna 11. verzija Opere, popravili su tj. modernizirali neke feature. Wide-screen thumbnailovi na speed-dial screenu (5x5), brzina pokretanja samog programa te stranica/tabova,
optimiziranija tj. brza - primjer kad je otvoreno dosta tabova (50+), itd... Meni je osobno bolja u svakom pogledu naspram 10.63, barem zasada... |
Koristim ju sad neko vrijeme i zadovoljan, mnogo bolje mi radi nego Firefox. No ima stvar koja me živcira a to je da bookmarkse nemogu otvarat u novom tabu(ni srednji klik ni desni klik-new tab). Ima kakvo rješenje za to?
I na speed dialu nije moguće nikako napravit više od 5x5? |
Citiraj:
|
jedna sitnica.... dok prelazim preko linkova, dolje mi prikazuje njihove adrese (linkove)... volio bi to iskljucit, jer se remeti sa search tabovima koje sam slozio da budu dole, pa ako zna netko, tnx
|
Citiraj:
|
11 nema hr jezika? Btw, dosadašnje verzije su same kopirale sa prethodne verzije sve podatke, ova 11 ništa. :stoopid:
|
@ biser, ne, ne nisu postojali u wide formatu. Bilo je wide tipa 5x4 ali je thumb bio 5:4 formata a sad je wide i thumb.
11 je još beta, tak da jezici nisu uključeni Ako hočeš napraviti upgrade sa 10.x na 11 onda odredi da je install folder onaj u kojem je i opera od prije i on će ti ponuditi upgrade. |
Mislim da ću ostati na 10.63 dok ne prođe beta. :D
|
Citiraj:
Samo stavi kvačice na obje opcije (kopiraj ih u address bar): opera:config#UserPrefs|EnableOnDemandPlugin opera:config#UserPrefs|EnableOnDemandPluginPlaceholder Na taj način ćeš dobiti "Play" gumb kao i na FF-u. |
hvala artistar :-)
EDIT: napokon "Instant" otvaranje ... ak je sad ovak brzo na 10..63 s iskljucenim flashom, koji mi treba jedino na youtube-u :) a rekli su da je 11 ubrzana :p nikog sretnijeg od mene |
meni na 11 beti ne radi dobro find in page, pregledava samo neke frameove, zna se vuć kod prebacivanja između tabova, mislim da javascript ponekad opako koči rad
i dalje sam najzadovoljniji s 10.00 alpha :) kopirati aplication data\opera u opera beta i sve zapamti, naravno da neće automatski stavit betu preko stabilne verzije |
Citiraj:
Btw, mogla bi ona adblock ekstenzija u 11-ici biti još znatno naprednija od ovog integriranog adblockera. Neki dan sam je probao, dok je još alpha bila vani, ali nije radila. Možda s betom bolje radi... |
Kako natjerat operu da otvara linkove sa neke stranice uz tu stranicu, ali da klikom na novi tab otvara tab na posljednjem mjestu? Znaci, kada ukljucim "open new tab next to active" onda mi i new tab otvara uz trenutno aktivnu stranicu, a ne na kraju liste tabova?
|
pa ta opcija koju si ti stavio pod navodnike, i otvara novi tab do aktivnog isto tako i link...koliko mi je poznato...ali nemozes namjestiti da tab ostavis da otvara na zadnje a link pored
|
Citiraj:
|
mozda bi se tak sta dalo namjestiti kroz config, no nevjerujem bas :) nek netko predlozi na forumu kod njih :D
|
|
U Operi 11, svaki put kad kliknem na neki thumb iz Speed Dial-a, adresa se nađe i u address baru (drop down). Tog nije bilo prije.
Imali još netko takav problem ? |
Citiraj:
Inace je normalno kad stisnes na neki link i otvori se ta stranica da u address baru pise adresa stranice, ne kuzim kaj to smeta? :S |
Instalirao i sve super za sad, jedino me smeta što u Speed dialu sliku nisu skroz do teksta kao prije već su skraćene
http://i56.tinypic.com/new6cm.jpg |
@Juice
Mene isto to nervira no uglavnom to je manje bitna stvar. Za sad sve radi brzo i kako treba. |
Citiraj:
|
Opet su vratili thumbove u 4:3 format :(, dok u beta verziji izgledaju puno bolje imho tj. wide formata su (mislim na 5x5 polja).. Jel to samo meni ili sto? Cini mi se da cu ipak ostati na 11.00b
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:13. |