![]() |
Citiraj:
|
Skužajte, neznam koji mi je, gledao sam na Realme x3 koji imam umjesto na Poco :D.
Dakle nemože. Dakle Realme može ako kome znači. |
Iako postoje appovi koji to rješavaju ali nisam se htio s tim zezati. Dolazi Miui 13 uskoro pa cemo vidjeti.
|
imam 9T sa zadnjim MIUIem
I zadnjih par tjedana mi se automatski pali BT svako malo. Gledao sam po permissionima i nisam nigdje našao gdje vidim koje sve app imaju BT dozvoljen. Gdje se to vidi u settingsima? Prošao sam sve i nisam ništa pronašao. |
Probaj na Bluetooth -> Aditional settings -> Aps turning on Bluetooth.
Tu su meni smjestene aplikacije koje ga mogu ukljucit... |
Te opcije opće nemam :)
Imam samo "Pair compatible devices" i "Show Bluetooth devices without names" |
Jedno filozofsko pitanje... Dvojba s kojom se kopkam...
Rabljeni Galaxy Note 10+ ili novi Poco F3 (ili X3 Pro)? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Onome tko ima dvojbe, rabljeni Galaxy note10+ naravno, pod uvjetom da je očuvan. Naravno, ovdje nije mjesto za pitanje "koji mob" osim ako su usporedbe xiaomi modela. Zasebna tema vec postoji. |
Šaomi mi je počeo slikati defektne fotografije (jedna od 10 ili 20) - tipa od 40% do 80% fotografije bude sivo, ili nekakvi artefakti/dijelovi od ranije obrisane fotografije...
Također sam imao situaciju da niti jednu fotografiju ne snimi, odnosno zadnja uvijek bude neka ranije snimljena. Taj problem sam riješio restartom. Dali preporučate tvornički reset? Što sve gubim? Ostane mi najzadnja MIUI verzija jel? |
Citiraj:
Koristis li sd karticu za pohranu slika,u slucaju da koristis da nije ona u defektu ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Testiraj svu memoriju. Ako negdje da grešku, onda imaš problem. :) |
Xiaomi redmi note 9, nikako nisam zadovoljan - previse laga, losa kamera... Imali tko slicnih iskustava, jesu dirali sto po pitanje softwarea?
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
https://photos.app.goo.gl/PmmcFuYk4vAgPGQq7 |
Odi na postavke, gore u search piši Bluetooth i pojaviti će se opcija apps turning on bluetooth
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/9Fy2xd9R/BT.png Mozda nemas ni jednu aplikaciju koja moze upalit BT, pa ti se zato ne pokazuje ta opcija... |
Nevjerojatno koliko više detalja (vidi se kad se slika zooma) daje BFG Gcam app od stock xiaomi kamere. Tu je i 60fpsa na 4k videu (potrebno upaliti u settingsima i u drop down settings meniju)
link...mgc.apk verzija.. |
Može pliz konkretnije koja verzija apk, na linku ih je brdo. Poco F3 naručen I u dolasku :)
|
ova ti je stable:
https://www.celsoazevedo.com/files/a...changelog1214/ |
Hvala :)
|
Jedino što me smeta kod gcama (sve verzije) je to što snimi pretamno nebo. Mi cam app fotka svjetlo plavo nebo (kako i je, fotkano po sunčanom danu) a gcam ga prikaže malo tamnije plavo. Probao sam mijenjati neke postavke ali nisam uspio riješiti stvar. Zna li netko kako?
|
Pozdrav zanima me koja je bolja opcija. Poco f3 ili xiaomi mi 10t pro?
|
Citiraj:
I mi 10 t pro je super brz mobitel ali po meni ako ti kamera nije super bitna poco je bolji izbor |
Samo što za kvalitetu fotke nije bitan samo senzor već se nešto pita i procesor te algoritme camera appa. Redmi 10 pro nikako ako snimaš video jer stabilizacija je koma što ni ne čudi obzirom na procić. F3 radi vrlo solidne fotke.
|
Da ali mi 10 pro ima odličnu kameru, svakako je bolja od poco. Nisu ni u performansama velike razlike kao ni u kameri
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:12. |