![]() |
Nije toliko stvar u brzini koliko u bateriji. Ako su istina te procjene sa tvitera, exynos S20 će imat bar 20% kraću autonomiju od snapdragona. To baš nije mala razlika s obzirom da Samsung prodaje sve to pod isti mobitel, sa istom cijenom.
|
Svako ima svoje prioritete. Neko brzinu neko bateriju. Ne ulazim u to....ali da nikog dosada nije smetao exynos....nebi toliko kuknjave o tome bilo po internetu. I nebi ta tema bila pod posebnim povećalom. :)
|
Citiraj:
Exynos je bio dominatan od S6 pa i do S7. Ne računam na bivši zapaljivi Note 7. :) Отправлено через SM-N975F |
Ne znam sta su u samsungu napravili s ovim A10 updejtom, ali neka ostane ovakakv kakav je, ljubim ga u celo. Baterija vrh, isti set appova kao na A9, ali puno manji idle drain. Osjetno manji! A jos nisam do kraja ni podesio sleep/non sleep appove. Prihvacam!
Sent from my SM-N960W using Tapatalk |
Citiraj:
Zapravo, dao bi se kladiti da 99% kupaca to ni ne gleda niti ima pojma što je exynos, a što SD. Ali dobro, ovo je ipak IT forum pa su ovdje onih 1% koji kuže razliku... iako i oni kupuju samsung, lol. |
Mi smo dobili 10kom za firmu. Na foru možemo vam ponuditi bla bla bla...pitam komercijaliste jel može bla bla bla? KOmercijalisti: whateva :D
Broj 1 kada su androidi u pitanju...po čemu....jel prodanim primjercima? Koliko točno modela na kojem tržištu? AKo prodaju najviše mid range modela onda i ne možemo tvrditi logički,da ih Exynos o kojem raspravljamo....ne smeta toliko....isto tako ako prodaju S10 seriju većinom u USA i Koreji... :) A nigdje baš nije bilo bajno :D Citiraj:
Citiraj:
|
Prosjecnog kupca zaboli kuki za exynos ili SD. Niti znaju sto je niti ih zanimaju razlike. Isto kao i za veliku vecinu "skandala" po tech stranicama kad god izadje neki novi model.
|
normalno da im je svejedno.
kad je mobitel samo statusni simbol, i koristi se samo za osnovne funkcije u vecini slucajeva. |
Samsung razvija 1" 150MP fotosenzor
https://www.gizchina.com/2020/03/17/...-coming-in-q4/ kao i eUFS 3.1 memoriju https://news.samsung.com/global/sams...ip-smartphones |
Gledam neke telefone za kolegicu, kojoj za razliku od mene ne smetaju veći telefoni, dapače.
Samsung je najčešće imala pa bi najradije na njemu i ostala, a ne želi neke, po njenim riječima, ''nepoznate'' marke, koje sam joj znao spomenuti. Opet ne želi ni neke flagship napuhane cijene S serije, preskupo joj je. Gledam recenzije i nameću se: Galaxy A71 i S10 Lite. Odlični. Telefoni koje bih i sebi uzeo kad budem tražio nešto veće. Vrh srednjeg razreda. Oba sa odličnim autonomijama a lagani s obzirom na veličinu. A71 je primjetno kvalitetniji kamerom pa i procesorom od vjerovatno opet budućeg najprodavanijeg A51. U nekim recenzijma dolazi u paketu maska, a drugi govore da nema u paketu maske, hmmm... S10 Lite se vjerovatno neće masovno prodavati jer ima nešto veću cijenu, a ekipa koja kupuje skuplje mobitele je alergična na riječ Lite, pretpostavljam. |
Citiraj:
https://www.gsmarena.com/users_repor...news-42078.php citriram Citiraj:
|
Prodaja S20 baš ne ide kako su to zamislili u marketingu firme
http://en.thelec.kr/news/articleView.html?idxno=776 |
Na tržnici gledam S7 stoji već dulje vrijeme u prodaji, a nitko ne kupuje?
Di su svi oni štovatelja kultnog S7? :D BRKO! |
Imam 2 komada. Šta će mi treći?
|
Sada ću i ja dati svoga na prodaju.
|
Citiraj:
|
Exynos,već generacijama poznata throttling pečnica :)
|
Bogami, cale mi je presretan S7icom naspram proslog Jnestonesto. Napokon je shvatio da nema smisla kupovati krs mob za 1kn uz ugovor 24mj i trpiti govno, nego lijepo uzme od sina predlanjski flagship. Njemu ko nov, mene rijesio elektronickog otpada :D
Naravno, drugi S7 je postao token/tethering/vpn/smart home/remote control masina. Kad nis ne radi, drzi papire da ih propuh ne odnese. Sent from my SM-N960W using Tapatalk |
Oćeš reć predpredpredlanjski? :D
|
Predlanjski je bio pretprošle godine 🤭
|
Zar je vec proslo toliko? Ne bi nikad rekao :p
Sent from my SM-N960W using Tapatalk |
2016.
|
Citiraj:
Sad razmišljam ak ne uspijem prodat S10+ da joj ga proslijedim :D No mene zanima nešto drugo: -->> molio bih preporuku panzer glassa za Galaxy Note 10+ . Ako je moguće sa EU područja pošto boravim u DE. |
Pogledaj na www.schutzfolien24.de
|
Kad smo kod S7, recimo da sam napravio glupost. Nekakva zelja je N10 jednom, nista hitno no slucajno mi se pojavila dobra prilika za S10 i reko ajd zasto ne, idem se ponoviti.
Da je S10 puno bolji bas i nije. Zvuk kod poziva je neusporedivo kvalitetniji na S7 kao i citac otiska. Brznina u svakodnevnom radu nesto malo bolja, baterija isto tako, kamere podjednake, sucelje fluidnije ALI jos uvijek ima trzavih animacija koje se pojave s vremena na vrijeme. Vrijedi li doplate bez obzira sto je cijena bila ok, definitivno ne. Da nisam brzo prodao S7 (po dobroj cijeni), prodao bih S10 sigurno. Cak mi ni S20 ne opravdava kupnju s obzirom na cijenu (da je i duplo jeftiniji ne vidim nista posebno bolje u te 4 generacije). |
Sorry, ali kamera na note10 \ S10 je puno kvalitetnija od S7, čak i od S8 (imao oba pa znam)
Uz to Note leti i mislim da je razlika vidljiva. A fingerprint je ipak bolji kao zasebni dio, iako i ovaj ispod ekrana radi savršeno . @coconut Hvala, budem pogledao Sent from my SM-N975F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Fizičku home tipku(javljanje na poziv) i ledicu obavijesti vidljivu sa 20 metara mi nitko ne može zamjeniti :goood:
|
Trenutno koristim S7 i ja sam pre zadovoljan.
Optimalne veličine, a ne sada ovi tableti a vode se kao mobiteli. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |