PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=27159)

maX 13.06.2006. 22:17

Ma Adriano nam je s***************o Kovača i zbog toga smo popusili gol :smoke:

Marko666 13.06.2006. 22:55

ajde gotova je tekma,misli li ko doći na server?

atha 13.06.2006. 22:55

Nema veze, samo tako naprijed i idemo dalje. : cheers2

RAK 13.06.2006. 23:01

Citiraj:

Autor notorious da pa
aaa
Nestrpljiv sam postao : nuts :

Kad se sjetim da imam ban jos do nedjelje.auuf: hitthewa
Kad vas je bilo jučer il prekjučer 28 zamalo sam ušo al obuzdo sam se.
Rak zasto si tako strog :(

Vratili se ostali, vrati se i ti na server.

Mrzim Adriana. Taj ima doživotni ban za sve server na kolima sam admin.:D

MadBoY 14.06.2006. 00:46

Citiraj:

Autor RAK

Yaaaay :clap:

Gabre 14.06.2006. 11:00

nevjerojatno da je zadnji post čak bio noćas.. pa gdje su svi ti ranoranioci?

i am shocked!

ma nije glup Kaka uopće, već naši kad ga onako puste samoga. a zna se kakav šut čovjek ima. no, ovdje se ne priča o nogometu, tako da ću stati.

ako je tko raspoložen za malo puc-puc, nek dođe na server za 5 min.

Renesis 14.06.2006. 12:05

ja sam sada bio... sada idem jest. pa na žurkovo... čekaju curice u badićima :D

Sand 14.06.2006. 12:08

Citiraj:

Autor RAK

Toooo. Nek on sada pati. : goood : ;)

Zmaj000 14.06.2006. 13:40

LOL odlicno sam sinoc igrao ....nisam sa sajpom mogao pogodit nikoga...a kamoli sa nekim drugim oruzjem.....tu i tamo mi neko naleti na ispaljeni metak....vecinom netko od mojih....LOL

atha 14.06.2006. 13:43

Citiraj:

Autor Gabre
nevjerojatno da je zadnji post čak bio noćas.. pa gdje su svi ti ranoranioci?

i am shocked!

Ne radim danas pa nisam stigao tipkati. :D

RAK 14.06.2006. 13:46

Citiraj:

Autor Zmaj000
LOL odlicno sam sinoc igrao ....nisam sa sajpom mogao pogodit nikoga...a kamoli sa nekim drugim oruzjem.....tu i tamo mi neko naleti na ispaljeni metak....vecinom netko od mojih....LOL

Tvoja jučerašnja uloga u timu je bila više psihološke naravi. Zanimljivo je da je uvijek tvoj tim pobijedio. Dizao si im borbeni moral.

atha 14.06.2006. 13:51

Da. Sve sto je radio bilo je pjevanje i bodrenje vatrenih.
Sa uvijek istom kiticom, a pjesma bi zavrsavala sa "ne znam dalje". I onda iznova. :)

buljo 14.06.2006. 14:01

Mene je zmaj inspirirao.... :D

MadBoY 14.06.2006. 14:10

Ja sam dosao na kratko, par puta Zooleta spuco... Napravio par headshota i osho cha...
Postali ste prejaki za mene :( ...

Isus 14.06.2006. 14:21

Poznato je da se sve što je napisano vidi aerveru vidi. Tako ako bi zamjena javljala položaje neprijatelja bi se skužilo i dotični bi dobio nogu u guzicu sa servera. IMHO ZAUVIJEK!

Javljanje na icq je bedasto, jer to znači da uvijek jedan mora izlaziti i javljati.

BTW. problem u nedjelju igra HR a i Brazil i japan u 18h.
Kolega Fiškal riještite to inače ću se zautezi za gubitak vaše licence.

Gemmy 14.06.2006. 14:48

ja zadnjih 10 dana bio u komi ,neispavan i nervozan
danas konacno idem izvaditi taj zub koji me zaj...va,pa cu malo biti bolji i nadam se da cemo uspijet pobjediti drugu partiju u ligi

Jos sada kad smo pojacani sa 2 nova igraca,to je gotovo kao da smo osvojili ligu,osim ako nam WedGays ne naprave neku sabotazu iznutra :D

tomasini_ 14.06.2006. 14:50

Rak napisao : "Vratili se ostali, vrati se i ti na server."

Ako sam dobro razumio, znači li ovo da su svi (blaži prekršitelji) amnestirani ? Jer to mi izgleda malo neozbiljno od strane Raka kao admina ovog servera. Ako je tako onda zaista gubi svaki autoritet od strane mene. Mislim ono....

RAK 14.06.2006. 14:58

Citiraj:

Autor tomasini_
Rak napisao : "Vratili se ostali, vrati se i ti na server."

Ako sam dobro razumio, znači li ovo da su svi (blaži prekršitelji) amnestirani ? Jer to mi izgleda malo neozbiljno od strane Raka kao admina ovog servera. Ako je tako onda zaista gubi svaki autoritet od strane mene. Mislim ono....

Dosadan si. Ne mislim s tobom pregovarati oko ničega. Osobito stoga što nisi htio izaći sa server kada ti je bilo rečeno.

Imao ja autoritet u tvojim očima ili ne, igrati ćeš tek kada ti kazna istekne i ako se dalje budeš pristojno ponašao. Pa ti samo nastavi izigravati Kalimera. Možda mi i digneš tlak preko mjere.

grizli 14.06.2006. 15:02

Citiraj:

Autor RAK
Dosadan si. Ne mislim s tobom pregovarati oko ničega. Osobito stoga što nisi htio izaći sa server kada ti je bilo rečeno.

Imao ja autoritet u tvojim očima ili ne, igrati ćeš tek kada ti kazna istekne i ako se dalje budeš pristojno ponašao. Pa ti samo nastavi izigravati Kalimera. Možda mi i digneš tlak preko mjere.

To RAK pokazi malo autoriteta i zamoli bi te ako mozes maknut bind "kick Killer Segal", nis ne skrivim i bar 2 put-a svake veceri izletim van i to po obicaju kad 2 ili 3 put zaredom skinem jednog od admina

RAK 14.06.2006. 15:04

Citiraj:

Autor Gemmy
ja zadnjih 10 dana bio u komi ,neispavan i nervozan
danas konacno idem izvaditi taj zub koji me zaj...va,pa cu malo biti bolji i nadam se da cemo uspijet pobjediti drugu partiju u ligi

Jos sada kad smo pojacani sa 2 nova igraca,to je gotovo kao da smo osvojili ligu,osim ako nam WedGays ne naprave neku sabotazu iznutra :D

Eh, da. Nastavlja li se ta liga ili se ide opet ispočetka? Nekako mi je bliža ideja da to ide ispočetka.

Vuco 14.06.2006. 15:06

LOL grizli :D

Riješenje? Ne skidaj admine....:D

robert7 14.06.2006. 15:07

Citiraj:

Autor RAK
Eh, da. Nastavlja li se ta liga ili se ide opet ispočetka? Nekako mi je bliža ideja da to ide ispočetka.

: goood : nikaako :)=

nastavlja se,kidsi imaju jednu pobgjedu i sljedecfe kolo gaze weed gasyse ;)

grizli 14.06.2006. 15:08

Cekaj malo ako krece ispočetka to znači da će naša teško izvojevana pobjeda biti izgubljena :(

Newbie Pro 14.06.2006. 15:24

Nstavlja se di je stalo. Šteta bi bilo onu pobjedu FA baciti u ništavilo. Ali se pobjeda KIDS-a nad veselom prčetinom retroaktivno ukida, zato što su varali, koristili su prave metke.

Sam Fischer 14.06.2006. 15:30

Citiraj:

Autor Newbie Pro
Nstavlja se di je stalo. Šteta bi bilo onu pobjedu FA baciti u ništavilo. Ali se pobjeda KIDS-a nad veselom prčetinom retroaktivno ukida, zato što su varali, koristili su prave metke.

Zulač samo da ti napomenem da se rename-aš, pošalji mail toru i rješeno, jel onga gledam nove postve i vidim Newbie pro, a ne sekundu, ono rakcija, wtf? Toga nisam videl!

Newbie Pro 14.06.2006. 15:33

Citiraj:

Autor Sam Fischer
Zulač samo da ti napomenem da se rename-aš, pošalji mail toru i rješeno, jel onga gledam nove postve i vidim Newbie pro, a ne sekundu, ono rakcija, wtf? Toga nisam videl!

Neću!!! Fišač. :D

zippo 14.06.2006. 16:03

Citiraj:

Autor Isus
BTW. problem u nedjelju igra HR a i Brazil i japan u 18h.

Zasto problem? Utakmice zavrse do 8 navecer i onda krece prava Liga :D

RAK 14.06.2006. 16:23

Citiraj:

Autor zippo61
Zasto problem? Utakmice zavrse do 8 navecer i onda krece prava Liga :D

Baš i ne. Dobre su sve utakmice toga dana:

15.00 Japan-Hrvatska
18.00 Brazil Australija
21.00 Francuska - Južna Korea

Ima se tu što gledati. Sve skupa to traje do 23.00.

Teško ćemo organizirati taj dan ligu ali što je tu je. Netko će morati propustiti pokoju utakmicu za više ciljeve. Ja ću kao admin morati propustiti sve.

Zmaj000 14.06.2006. 16:29

Citiraj:

Autor RAK
Tvoja jučerašnja uloga u timu je bila više psihološke naravi. Zanimljivo je da je uvijek tvoj tim pobijedio. Dizao si im borbeni moral.

hehehe bravo ja....
nesta me boli glava a stvarno neznam zasto LOL:D

baterija 14.06.2006. 16:31

@Rak:Zasto server nije pod HR zastovom? : stoopid :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26.