![]() |
Ma Adriano nam je s***************o Kovača i zbog toga smo popusili gol :smoke:
|
ajde gotova je tekma,misli li ko doći na server?
|
Nema veze, samo tako naprijed i idemo dalje. : cheers2
|
Citiraj:
Mrzim Adriana. Taj ima doživotni ban za sve server na kolima sam admin.:D |
Citiraj:
|
nevjerojatno da je zadnji post čak bio noćas.. pa gdje su svi ti ranoranioci?
i am shocked! ma nije glup Kaka uopće, već naši kad ga onako puste samoga. a zna se kakav šut čovjek ima. no, ovdje se ne priča o nogometu, tako da ću stati. ako je tko raspoložen za malo puc-puc, nek dođe na server za 5 min. |
ja sam sada bio... sada idem jest. pa na žurkovo... čekaju curice u badićima :D
|
Citiraj:
|
LOL odlicno sam sinoc igrao ....nisam sa sajpom mogao pogodit nikoga...a kamoli sa nekim drugim oruzjem.....tu i tamo mi neko naleti na ispaljeni metak....vecinom netko od mojih....LOL
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da. Sve sto je radio bilo je pjevanje i bodrenje vatrenih.
Sa uvijek istom kiticom, a pjesma bi zavrsavala sa "ne znam dalje". I onda iznova. :) |
Mene je zmaj inspirirao.... :D
|
Ja sam dosao na kratko, par puta Zooleta spuco... Napravio par headshota i osho cha...
Postali ste prejaki za mene :( ... |
Poznato je da se sve što je napisano vidi aerveru vidi. Tako ako bi zamjena javljala položaje neprijatelja bi se skužilo i dotični bi dobio nogu u guzicu sa servera. IMHO ZAUVIJEK!
Javljanje na icq je bedasto, jer to znači da uvijek jedan mora izlaziti i javljati. BTW. problem u nedjelju igra HR a i Brazil i japan u 18h. Kolega Fiškal riještite to inače ću se zautezi za gubitak vaše licence. |
ja zadnjih 10 dana bio u komi ,neispavan i nervozan
danas konacno idem izvaditi taj zub koji me zaj...va,pa cu malo biti bolji i nadam se da cemo uspijet pobjediti drugu partiju u ligi Jos sada kad smo pojacani sa 2 nova igraca,to je gotovo kao da smo osvojili ligu,osim ako nam WedGays ne naprave neku sabotazu iznutra :D |
Rak napisao : "Vratili se ostali, vrati se i ti na server."
Ako sam dobro razumio, znači li ovo da su svi (blaži prekršitelji) amnestirani ? Jer to mi izgleda malo neozbiljno od strane Raka kao admina ovog servera. Ako je tako onda zaista gubi svaki autoritet od strane mene. Mislim ono.... |
Citiraj:
Imao ja autoritet u tvojim očima ili ne, igrati ćeš tek kada ti kazna istekne i ako se dalje budeš pristojno ponašao. Pa ti samo nastavi izigravati Kalimera. Možda mi i digneš tlak preko mjere. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
LOL grizli :D
Riješenje? Ne skidaj admine....:D |
Citiraj:
nastavlja se,kidsi imaju jednu pobgjedu i sljedecfe kolo gaze weed gasyse ;) |
Cekaj malo ako krece ispočetka to znači da će naša teško izvojevana pobjeda biti izgubljena :(
|
Nstavlja se di je stalo. Šteta bi bilo onu pobjedu FA baciti u ništavilo. Ali se pobjeda KIDS-a nad veselom prčetinom retroaktivno ukida, zato što su varali, koristili su prave metke.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
15.00 Japan-Hrvatska 18.00 Brazil Australija 21.00 Francuska - Južna Korea Ima se tu što gledati. Sve skupa to traje do 23.00. Teško ćemo organizirati taj dan ligu ali što je tu je. Netko će morati propustiti pokoju utakmicu za više ciljeve. Ja ću kao admin morati propustiti sve. |
Citiraj:
nesta me boli glava a stvarno neznam zasto LOL:D |
@Rak:Zasto server nije pod HR zastovom? : stoopid :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26. |