![]() |
Syssu je krenulo. :D
Još malo fali da šokira 99% ljudi. :D |
a dobro mislim audi... on nastavlja najbolje kaj zna biti isti kao generacija prije, ali su mi vizualno privlačni i još uvijek svježi unatoč tom recikliranju.
velim opet oke meni nije lijep merc novi, vama je i mir. ali brabus je krapina :D |
Nije svaki,znao sam vidjeti full decentnih starijih C klasa Brabusa.
Ili je to samo pisalo Brabus :D |
ako nema naprijed B veličine fonta 220 onda nije ništa... mogli su S stavit ko supermen ili K KO KONDOR BRE :D
|
Citiraj:
|
Jedino kaj mi se ne svidja na prednjem kraju novih Merecedesa je znak u prednjoj masci (a ne nisan na haubi kak Bog zapovijeda :D), a na doticnoj E klasi AMG prednji branik koji kao da je s drugog auta..
|
Citiraj:
Citiraj:
Nekad su mi ti Brabusi i valjali, a danas toliko naginju na seljo tuning da ih se ne da gledat. |
Kod audija mi svi modeli izgledaju isto, razlike su u centimetrima. BMW se izgleda još nije oporavio od Banglea a ni mećka nije što je nekad bila (npr R129).
|
Ovaj je mene totalno impresionioral. Moze i diesel, svejdno mi je jer svi idu dovoljno. Ne kao neki sportski ili egzoticni auto nego kao poslovna limuzina, konkurencija, A6 ili E klasi i sl..
|
Svi znaju da je sisa troler u pravom smislu te riječi, al ovo za brabus je istina. Imaju par ok modela, a ostalo je KR
|
Uhhhh Magarac nemoj meee, sad ću potrošit hrpu vremena gledajući ga. :D
Tako je predivan auto. Elegantan, a dovoljno agresivan, ovisi gdje ga gledaš. Prekrasan. |
Ovako nesto, ha : https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...69485325_o.jpg :D
|
Citiraj:
Ovi noviji Brabusi pogotovo najskuplji i najjaci su radeni za bogate i razmazene amerikance i Ruske polu-mafijase i nije ni cudo da se mnogima ne svidaju. Prije se Brabus tek probijao i radio je aute za "znalce" a sad vec svaka ptica na grani zna kaj je Brabus. |
Mislim da mu je najbliži konkurent Panamera. Ima dozu ekskluzive, što Audi i ekipa nemaju.
|
Bit ce jeftiniji od Panamaere koja u USA pocne od nekih 78 tisuca. Ovaj ce bit od oko 65 tisuca. Po dimenzijama i stilu su slicni. Meni Panamera izgleda ogromno iako nije tak bas velka a ovaj mi izgleda puno kompaktnije.
|
panamera nije ogromna? panamera je fakin kamion.
iza kajena najodvratniji porše ikada imho i apsolutno promašena u svojoj ciljanoj skupini... hell pa tko ne bi maseratija za manje ili iste pare rađe? |
Velka je ali nije ogromna ko S klasa ili sedmica. Meni je to ogronmo. Panamera je usporediva sa A6 ili peticom, par cm dulja.
|
ma to je nabrijani elfer za ono 150% i zgleda nakaradno... zamisli SUV bubu.
zapravo dovoljno je pogledati onaj mini SUV ono katastrofa totalna. |
Slazem se Sys sam velim da je tak razvucena da mi izgleda ko da je S klasa velicinom a nije. To su sve auti ispod 5 metri, A6, Panamera, petica, Ghilbi i sl. 49x0 cm. Nova S klasa je npr 5250cm.
Kad malo bolje pogledam, mislim da je taj Ghibli najslicniji, koncepcijski XFu i da je blize klasicnim klimuzinama nego tim cetverovratinom GTovima koji se meni generalno ne svidaju iako su pojave na cesti ali meni ne bas nest privlacne. Mislim da ce i cijene bit usporedive sa XFom, od 65k eura na dalje. FX ima i mali diesel koji je jeftiniji a ovaj nema za sad. Btw. Mustang 2015.. http://www.topspeed.com/cars/car-new...-ar161463.html |
dobro ali panameri nije s klasa zadana konkurencija... s klasa nije grand turer, mislim je, ali opet nije + izgleda odvratno (imho ponovo) jer je to bio pojam elegancije, a sada liči na nešto stvarno ne znam šta.
|
Meni je konstantno ta panamera izgledala kao dijete cernobila, ali kad sam vidio bijelu 4s sa odlicnim felgama uzivo skroz mi se pogled promijenio...
|
Citiraj:
blasfemija :suicide: |
nisam ni vidio :D
dakle novi mondeo dobio mustang značku :D |
WWWWWTTTTFFFFF je ovo sa Mustangom?!
Kaj im ova katastrofa nije bila dosta: http://photo.netcarshow.com/Ford-Mus...0_photo_07.jpg Auto je kao auto meni jako lep i to je ono sto čekam otkad je izašo novi Mondeo/Fusion, ali nazvat TO Mustangom... :fuming: Trebali bi ga prodavati kao New Age Mustang uz Retro Mustang. |
Citiraj:
|
http://adv1wheels.com/gallery/merced...s63-adv5mv2sl/ p0rn alert :D
|
Jučer vidim chrysler 300, al skužim da neš ne štima s njim. Priđem bliže, kad ono lancia thema. Gugl na mobu, kad ono, nije ni nova vijest. Svašta, prvi put vidio a vijest stara 3 godine. U svakom slučaju, sviđa mi se.
|
ima jedan u klc ovakav mislim,e sad dal piše amg na njemu neznam,valjda je taj
ovako na slikama i nije nešto ali uživo je baš pojava,isto crveni |
Citiraj:
Citiraj:
Cak i obicna izgleda bolje od konkurencije imho :kafa: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:53. |