![]() |
upravo to
|
Za sve Trekije ako već niste :zdero2::chears:
http://www.startrekcontinues.com/episodes.html |
Moram priznati da mi je treća sezona HOC pomalo dosadna.
Ritam je sporiji, likovi su doživjeli neke čudne promjene u svom karakteru i odnosu vrlo naglo (da ne spoilam puno mislim prije svega na FU i CU) . Bude li ovako do kraja, ne znam ako ću gledati uopće četvrtu sezonu. Dođe mi da se prebacim na engleski original. Ne znam da li je to zbog toga što su mi prve dvije sezone bile odlične ili.. |
Izdrzi trecu, ima razlog zasto se radnja u njoj odvija kako se odvija. Kasnije ce ti sve biti dosta jasnije, i vratit ce se ono odusevljenje. Barem je takav slucaj kod mene bio :)
|
Koja je ono serija gdje se u gradu pojavi grupa ljudi koji su trebali biti mrtvi ili tako nesto?
|
|
Citiraj:
A engleski original bi mogao leći dok čekam petu . Živo me zanima. |
Citiraj:
Ty sir :) Vidim da je to original verzija, bolje gledati tu ili ovu noviju? |
pogledali public morals.
vejst of tajm. nisu ni kraj neki mogli napravit :-(. dali je hell on wheels zavrsio? poz |
Odlična dokuigrana serija http://www.imdb.com/title/tt5807292/?ref_=nv_sr_1 na tragu Igre prijestolja i Vikinga. :dajpivu:
|
|
Citiraj:
|
Ajd kaj se pjenis tolko :D
Mogao bi naucit spojlere koristit, istina, ali u ovom slucaju nije otkrio nista posebno sto ne otkrivaju dvije recenicu na wikipediji, ili imdb-u. A kamoli trailer :) Dobra serija inace. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledao i ja Stranger Things. Dogovorio s dragom movie night ali film je nekim čudom zaštekao kod kupovine. Imali smo ST već pripremljen pa smo mislili pogledati eizpodu-dvije.
Nope. Binge-watchao sve do 5 ujutro :D Super serija, super atmosfera ali imam osjećaj da su ostavili nedovoljno toga za drugu sezonu. Mislim, dovoljno nerazjašnjeno da nije moguće zaokružiti prvu sezonu do kraja ali nedovoljno za drugu sezonu jednakog trajanja. 8/10 |
Takodjer gledam Stranger things, daje neki onaj stari filing kao kod gledanja starih a dobrih serija, ne znam kak to opisat, al ko gleda, znat ce :D Definitivno serija koja zaljepi za fotelju, preporucam :D
|
Nije li danas trebao izaći Night of?
|
Bude valjda tokom dana, malo kasne...
|
Citiraj:
|
Nije, bas gledam ettv
|
Citiraj:
|
Gledam i ja Stranger Things. Prve tri epke. Pogledati ću i cijelu S01 ali ono čega me strah je da će ostati sve neobjašnjeno i onda će otkazati (ako je uopće najavljena) S02.....
Inače mi je to sve kombinacija filma Super 8, Gunisa i one serije od prošle godine kad je ono eneretsko biće došlo na Zemlju sa plavim blještećim meteoritom i kretalo se dalekovodima i manipuliralo je djecom. Kako se zvala serija hebemu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
inače, vrh serija zasad |
The Night Of EP5
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:05. |