![]() |
Tjerate me na zlo! :D
|
Kakav je gameplan, kolko vas ima za sada i jel imate server? :D
|
Hjoj, evo i ja bi zapucao mozda, napisite info kad i gdje.
|
esosati bude nas pun server, jucer nas je bilo 7-8 :)
evo link koji sam ja jucer dobio, brze vam je skinuti mape na ovaj nacin nego jednu po jednu preko igre (server host ima isdn vezu :D ) samo ga kopirajte u MAIN folder igre. https://jumbo.iskon.hr/download/663c...6-1e3a992027a6 decki imaju svoj server, a i ts, bilo je prica iz dana pionira, od vardara pa do triglava :D |
server host sa isdn vezom?? koliki je ping?
|
I ja sam za :)
|
Koji je IP servera, puknite ga na PM ili ovdje :)
|
Evo poslati ću na PM uputu kad završim sa serverom i još nekim detaljima.
Neutemeljene su objede da je server na ISDN, istina je u biti da se spajamo preko starog 33600 modema preko Carneta :kafa: Ma bio je problem sa preuzimanjem nekih nestandardnih mapa ali i to će se riješiti. Uglavnom podaci idu na PM ovima koji su se javili, svi ostali novi interesenti, javite se vi meni na PM :chears: |
o yeah :)
e da, ako netko haxa, treba ga bannat s pce :D |
Recite mi samo koje se verzije koriste, jel ima nekakve razlike između steamove tj. njegovih ključeva i starijih ključića?
|
Citiraj:
Za odmazdu Vam šaljem "Varunskog Jarana" :p |
i ja sam zainteresiran, samo da mi ovi strucnjaci uvedu net.
|
Citiraj:
PS drvoje skilleru :D |
aj nek mi neko šibne IP na PM
|
Citiraj:
PS Zayebavam se AA3 mi je bila savim dovoljna za online napucavanje... |
moze Zond, slozi neke uputice, pa da se pripremimo, moram negdje iskopati original cod2 kljuc a i instalaciju bogme, pomoglo bi ako bi netko neki linkic poslao samo da install files, key origigi imam.
|
..vidim da ima ovjde dosta onih koji imaju iskustva, ali i onih drugih koji ce ostati iznenadjeni ovim prvima :D
|
ja sam sigurno zahrdjao, ali ima ova mladez da se iznenadi :P kako kazu tko nema u nogama ima u glavi :P svaka mapa se zna napamet hehe koliko sam sati ostavio u njima, to se ne zaboravlja, sanjao sam cod od silnog igranja
|
Ima gdje za kupiti jeftinih keyeva?
|
Vidim da sam pokrenuo lavinu, tko bi rekao da su ljudi toliko željni igranja! :chears:
Poslao sam sad nekoliko pm-a, koliko sam prošao kroz zadnje 2 stranice topica. Ukoliko niste dobili PM a zainteresirani ste, sam mi pošaljite privatnu poruku da vam mogu odgvoriti. Uglavnom, kad prođete upute i info pošaljite mi svoj e-mail da vas uključim u grupu. Dogovori za slijedeće napucavanje idu preko maila. :fala: |
bem vam, natjerali ste me da instaliram COD2 na os x :D
jel mora ici preko maila, neka novi znaju kad i gdje :) |
Ajde nek neko stavi IP tu ili nek mi pošalje na PM pa da i ja navratim malo :D
|
evo i tebe :D
sad cu ti ja proslijediti podatke iz PMa |
Citiraj:
|
Dobio sam sve informacije. Vidimo se preko nišana :goood:
Ako je netko za pub večeras nek pukne ip i stižem, ili na pm svejedno :chears: |
Đizs ovo se nemre odbit....samo brijem da je key negdje u muzeju :D
|
Jel grijeh igrati u dx9 modu s vsyncom?
|
Da :D
|
Ja sam isto za! Poslan pm.
|
Citiraj:
imac cfga kao u prici.. PS ssarika cu bashat :D |
Joj pa nebi smio opet pocet :D
|
I onda mi netko kaže da je CoD2 mrtav :D
|
Življi je od mene sigurno, žena bi me udavila kabelom od slušalica za vrime igre - kad se samo sitim AA3 teamspeaka, mater prisikla UTP kabel u 2 ujutro, da sam ima fizički neku pljucu pri ruci tada, kundakom bi je zatuka :p
ZLOOOOOO |
Hahahaj ne seriii da ti je cviknula zivu, hrabra bome. Ja sam jednom telefon raskomadao o pod kad su mi zicu istekali.
Evo ja skinuo potrebno, idem instalirati |
Evo i ja instalirao ponovno. kome da se javim za mail? Iskreno jako sam se zazelio coda kada sam vidio ovdje da vas se dosta aktiviralo.
|
Jel imate kakav server na kojem se skupljate ovak, svaki dan?
|
@Gabre se ti sjecas 2006/07 kad se pjevalo na ts :D
|
Ajme da sjecam, pa rijecka ekipa, di je ET, atha, pa kemper amdejac, jaooo
|
Koliko god je cod franšiza ošla u onu stvar, najbolje priče iz gaming iskustava dolaze dok se igrao CoD2 i 4, a o ekipi s kojom se i dan danas družim da ne pričam. Dobra vremena :D
|
Citiraj:
Nažalost ekipa iz klana se nije ponudila dati mi podršku dolaskom na kućnu adresu, pa sam podvijena repa sutradan kupija novi kabel i nastavija :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:45. |