![]() |
Led Zeppelin - Black Dog
|
SOiL - Remember
|
|
Lard - Forkboy
|
Death - Voice Of The Soul
|
Citiraj:
..početniku,odi gledat eurosong..:D.. at the gates - slaughter of the soul, naglfar - the perpetual horrors, napalm death - atheist runt.. trenutno se deru neki tamo krisiun - combustion inferno:D:rtfm::no2drug: |
Joj,da vam se pridruzim...
Pocinjemo s: Canibal Corpse-Hammer smashed face Evisciration plague Behemoth-Slaves shall serve Demigod At the left hand ov god Satyricon-Mother north K.I.N.G To the mountains To je malo za sad do treninga,kasnije cepačina ponovo:D. |
01 - Taylor Dayne - Tell it to my heart
|
|
Killswitch Engage - The End of Heartache (Resident Evil Version)
|
Buddha Bar Diskografija - cijeli dan se vrti ;)
|
Prodigy - Baby's got a temper
full opičeni spot :D |
|
Wililam Orbit > My Oracle Lives Uptown > sve redom
Smooth, smooth, smooth... ...jos kad stigne Pieces in a Modern Style 2... |
noje grin dej
|
Dj Tiesto - Energy Trance RMX
|
|
S.O.A.D - SUGAR
|
Citiraj:
Vatra??previse briju na EKV i mislim da se bend raspadne da nitko nebi ni znao da su postojali NHF |
Ali su opet bolji od Maje Šuput, Antonije Šole i ostatak wannabe glazbenika koji su poznatiji po ovom ili onom skandalu, nego po pjevanju.:)
|
Citiraj:
|
Vredu, svaki ima svoje mišljenje, a ja sam ih spomenul jer su mi skupa s ostalima u tom trenutku pali na pamet.
Taman da nam je glazbena scena puna rock bendova koji se furaju na stare rock bendove iz bivše države, opet bi bila kud i kam bogatija i bolja, nego ovo kaj oni danas nazivaju estradom i glazbenicima.:) |
Citiraj:
naravno :) Ja sam prepesimistican u vezi nase estrade,jedino TBF,Urban i Majke mi prolaze,ovo ostalo je sve postalo srednja zalost..gle sta prljavci i psihomodo pop izvode sa ovim novim albumima,katastrofa...Neznaju kad treba stat.. |
Nisu ni strani bendovi imuni na to. Pare, menadžeri, diskografske kuće, pohlepa i ko zna kakvi sve još razlozi i oni fino štancaju album za albumom.
Dok je jedini razlog zbog kojeg se prodaju, onaj "kultni status" i obožavatelji koji sami sebi nisu u stanju priznati da im omiljeni bend već dugo nije izdal nekaj vrijedno slušanja. |
Citiraj:
A to sta kazes da je i vani isto,je!!Nema glazbe otkad nema Kurta Cobaina...Metallica pocela sa nekim kvazi albumima,Gunsi se raspali itd itd ... Da se razumijemo,pricam o svom ukusu da se netko nebi uvrijedio... Eto frende sad idem,vidim ose :) |
..najjaču stvar svih vremena valjda..
Brian Hyland - Sealed with a kiss, 1962g verzija,of kors.. http://www.youtube.com/watch?v=xIkUiD8N81k :chears:..pjesma je vrh.. |
2Pac - Changes
|
ovo je nesto najbolje od filmske glazbe...
pirates of carribbean theme song |
I love techno 2003 set:roller::hitthewal:...:no2drug:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:59. |