![]() |
Čekaj, jučer bio GOT, nitko ne priča ništa? :D
Ja ne mogu sačekati da dođem doma. |
Nije bio jučer, to je 3h ujutro po našem, nitko ne gleda do danas poslje psola vjeratno :)
|
Nema nekog posebnog komentara. Meni je bila super epizoda, kad je došao kaj mislio sam si "wtf, kak već... sad tjedan dana čekanja :("
|
Nisam pogledao niti jednu epizodu GOTa. Zato sad kad sve izađu od šuba i GG :)
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Pogledao rano jutros na HBO GO.
Epizoda žali bože, eventualno dva tri detalja koja su bila zanimljiva. Dojma sam da su opet popunjavali rupe u scenariju s hrpom nepotrebnih dijaloga i scena. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Svi rade. Ja umirao na poslu dok nisam završio i išao gledat :D Oke epizoda, ništa posebno. Morali su za fanove te reunion-e obavit, a sad u sljedećoj slijedi priprema za spektakl u trećoj epizodi! |
Ja sam jednostavan covjek. Daj mi samo khaleesi i ja zadovoljan :nuts:
Ovo je finalna sezona GOTa? Nema dalje? |
Nema, to je to.
|
Meni se sere svaki put kad vidim Daenerys :D
Ovo je finalna sezona, da. |
Citiraj:
Missandei je svjetlosnim miljama ispred.. Mlaka epizoda, nije se nista desilo prakticki, ostaje 5 epizoda za most epic fight i akljucak.. |
Epizoda ispod svih očekivanja, valjda lagano doljevanje ulja na vatru.
Naletio kasnije na neki video na youtube gdje je napisano 5 facts koje nismo primjetili u 1. epizodi. Ima dosta zanimljivosti koje sam propustio gledajući tu prvu epizodu. Ali da, i ja malo razočaran. Ali mislim da će svaka biti sve bolja i bolja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uh, ovako da ih vidim, za stvarno, Emilia je predivna. Nije ni Nathalie za odbaciti, ali Emilia je nešto :)
Emilia mi u GOT ne odgovara, ta bijela kosa, smeđe obrve itd. Ali inače.. WoW. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
+ Missandei nema dvojicu u scenama golotinje ko Emilia.
A mala je bombon, natukao bi bez problema 1 000 000 km na njoj. |
Ma ništa Missandei, samo Red Priestess :D
|
Citiraj:
|
Nemam problema s tim ako je roba dobra ;)
|
Citiraj:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0657c6ee7b.jpg Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
Molim admine da obrišu gornju sliku jer vidim da je čovjek otjerao sve forumaše koji su sudjelovali u raspravi :lol2:
|
Citiraj:
https://i.gifer.com/7jK7.gif :fiju::fiju::fiju: |
GoT S8E1 vrlo dobra. 50min proslo u sekundi.
Poslano sa Sony XZ3 |
2 privitaka
jedan crnjak :fiju:
|
Citiraj:
Eh da, jel itko ubijen/poginuo/umro u epizodi? |
Citiraj:
Meni fali originalni način snimanja koji su prilagodili knjigama (koje su po poglavljima također pisane na taj način) - svaku epizodu određeni likovi dobiju npr. 10 minuta screen timea i više ih ne vidiš do kraja epizode. Imao sam osjećaj da su scene ostavljale puno bolji dojam na mene, te da su bile puno dublje. Kada su prestali pratiti knjige počeli su snimati istim stilom kakvim se snimaju i ostale serije - skače se s jednog na drugog, pa na trećeg lika, pa se opet vraćaju na prvog i tako dalje. |
Zato i je taman vrijeme da serija završi, jer je sve spremno za opasan downhill...
Već neke stvari u prošloj sezoni su bile ishitrene: Odmak od knjiga je očit, ali daleko je ova prva epizoda od loše. Dapače, suprotno. |
|
Citiraj:
Vjerujem da će biti kvalitetno jer Amazon neće štedit, a imaju materijala pun k pa napraviti nešto što je HBO sa GoT-om. |
Čemu serija nakon filmske trilogije + 3-4 Hobit filma?
|
Citiraj:
Pa zbog zarade :) |
Baš. Nije zato jer su fanovi to tražili :D
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
A za dio: "dok ne padnu na nivo negledljivosti" - dajem :spam: |
Citiraj:
Ferengijska pravila stjecanja, br.22: "Mudrac može čuti profit u vjetru." :D |
Ne kužim, pa znate koliko sadržaja ima u Silmarillionu po kojem se mogu snimat serije.. zašto ne bi snimali, kakve to veze ima s Hobbitom i LotR?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:13. |