![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Na 0.5 mi je dobar W/L ratio. Mogu izgubit malo, a dobit puno. |
Nema me cijeli dan i crypto pukne ko kokica. UST me ne zanima, smrdio mi je od početka tako da sam zaobilazio sve što ima s njima. Al bilo bi ok da ne puknu svi stablecoinovi na isti dan. :)
|
Citiraj:
|
Kupio LUNU na 0,60 , ona nasatavila padati :/
Uzeo još na 0,39:kafa: Izgleda bit će veselo :/ Citiraj:
Citiraj:
|
Š.O.K._i_V.J.E.V.E.R.I.C.A.:):D
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Vidim da DAI još drži svog odnos 1:1 sa USD što je vrlo pozitivno.
Stari kvalitetni projekti ostaju, novi hype projekti pucaju. Već sam napomenuo ovdje, ali osobno najviše vjerujem u USDC i BUSD jer su oba transparentni s reguliranim američkim tvrtkama iza njih. Sinoć sam povukao sve što sam imao na štednji na BSC mreži. Ne zato što im ne vjerujem kao projektima, nego zato što se bojim paničnog izvlačenja para od ljudi, a od toga se ne može obraniti nitko. Srećom baš jutros Binance ponudio 9% na BUSD 60 dana locked savings, tako da ide tamo sljedećih 60 dana. |
Citiraj:
Ode kvragu :D Računam ako srede UST peg i objave nešto pozitivno, špekulanti bi mogli pogurati Lunu do $1 šta je meni dovoljno za izaći i počastit prijatelje večerom. Long term mislim da je prevelika šteta počinjena, ne vidim kako bi se mogli izvući iz ovoga. Po Twitteru čitam da su neki ljudi počinili samoubojstvo, ostali su izgubili sve... katastrofa. Citiraj:
|
Da
Ubacio sam još u dva navrata po 100 $$ na 0,089 i 0,095 . I još sam Stop-limit stavio na 0,05 (1000 kom.) Sad čekam taj "magični" 1$$ :D Nastavi li ovako padati, odustat ću od kupovine na 0,05 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gledam kupiti još malo na 0.001 pa kud puklo. Ovi rade na spašavanju UST-a, no Luna je na*ebala. https://twitter.com/terra_money/stat...54726432043008 |
Citiraj:
I ako hoćeš prekinit štednju, potrebno je 24h da to odobre. Ako dođe do panike, a čini mi se da je velika nervoza u zraku :D, onda ćeš opet biti u problemu. |
Citiraj:
Odustao od 0,05 i čekat ću pa di završi makar na 0,0001 |
Citiraj:
9% je bila ponuda (do isteka zaliha) na fixed 60 days savings. Ovo što mi je na fixed niti ne namjeravam trošiti na ostali crypto. To je štednja isključivo u stablecoins koja se ukamaćuje gdje je bolje, da li na DeFi (do sada) ili na nekom od CEX-ova (sada). |
Citiraj:
|
Citiraj:
A da o višim iznosima ne pričamo :D:D:D |
To su priče za malu djecu.
Tko je kupio BTC na 3K se isto obogatio, samo je trebao kupiti. Što je s ovima koji su jeftino kupili LUNA na 0,50? Mislili su da je super jeftino, kao ono kita ispod suknje. Cijelo crypto trgovanje je lako kada gledaš povijesni graf, kikiriki. Malo je teže kada je live EDIT: Baš gledam LUNA na FTX, najniže je bila na 0,01245$ što u prijevodu znači da je onaj koji je kupio na 0,02$ usro gaće kada je došlo na 0,01245 (-38%). |
Citiraj:
|
1 privitaka
|
Prodajte dok možete na Bittrexu, tamo je pola dolara trenutno
|
Citiraj:
:kafa: |
Šok i vjeverica, rekli bi neki.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2e06057a23.jpg
Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Š.O.K._i_V.J.E.V.E.R.I.C.A.:):D
Citiraj:
Citiraj:
:kafa: |
Hehe posteno 👍😁
Salu na stranu, ali ovo je uzas. Bas citam na FB i Twitteru da su se neki, nazalost, ubili 😟https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...de1de61c73.jpg Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
Jel se zna šta će bit s UST?
Imam nekih 200 UST, sad to vrijedi 80$, ne znam dal da izvučem 80$ ili će se možda vratit UST na ili blizu 1$ :hitthewal: |
i sta ces s tih 80 dolara? bolje pusti
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:01. |