![]() |
Citiraj:
Evo baš me prije neki dan u insigniji netko fino ogrebao bočno po stražnom braniku, ali ono baš fino, ne gine mi pituranje cijelog branika. Vidim da je bijeli auto jer je ostavio/ostavila fino i svoje boje. I naravno da je pobjegao, jer ipak smo u hr :hitthewal: A taman htio sve lijepo oprati i poslikati za njuškalo... Citiraj:
A SUV kockica, ništa spešl, ali sad mi se u živo čak i sviđa (obrambeni mehanizam u mozgu je valjda kick inao :D) Inače još jedan minus - ako pošteno stisneš ovu 1.5 kosilicu, vrišti ko da mučiš mačku. Stvarno nije za ljude koji su alergični na to, pogotov ove navikle na neke šestake i sl. Ali u 99.99% vremena moje vožnje ga nemaš što čuti tako da meni ne smeta. |
Citiraj:
Istu boju imamo, nakon ovih par mjeseci i dalje zadovoljan s bojom. Nek te služi dobro |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Ovako zamišljam da su prve prve kamere radile koje su ugrađivali u aute :D Hvala ti :beer: Citiraj:
Citiraj:
Tayron je maltene isti auto samo izduženiji, i međuosovinski i općenito. Preporodit će me ovo kad se moramo pakirati :goood: |
Citiraj:
|
Prije dva dana mi službeni švapski krampkedi opet priredio iznenađenje. Uđem u auto, upalim ga i skužim da je u izborniku nestala tipka za palit/gasit klimu :roller:
Reko sebi to se ne bi desilo da je fizička tipka prisutna :p :D U glavnom, ugasim i upalim auto jedno tri puta, ništa. Reko ok ide i to na listu felera koje je skupio u godinu dana :D Da bi nakon nakon par sati i valjda petog paljenja opet vratio opciju klime :lol2::no2drug: #vagenisenekvare #švabojeto :D Citiraj:
Čestitke i sretno. Jedino kaj nikak prožvakat na tom autu je taj modernistički blješteći amblem. Instant reflux ali jebat ga. :D Citiraj:
|
Sve super al taj crveni znak sto svijetli ne mogu probavit nikako. Odvratno u pm.
Opcenito mi je to osvjetljavanje maski katastrofa. Jebo ih taj novi trend. |
Seljo tjuning, ali ovaj puta u reziji njemaca, kad sam vidio da tako ljudi voze, instantno sam se ohladio od nove petice.
|
Citiraj:
Pitam zbog šogora. 😁 Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Tiguan/Tayron modeli koji su MY2026 imaju svjetleće znakove
|
Citiraj:
Kad je hladno makne, kad je toplo stavi. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nisam vidio opciju za ugasiti, ali nije nemoguće da sam bio ćorav jer sam prošao kroz mali milijun menu-a, još nisam sve prošao. |
Citiraj:
Imam fotku za nevjernike ali reći će da je AI :lol2: Citiraj:
Uvijek postoji opcija rezanja žica, cap cap cap i nema više :roller: |
Citiraj:
Dakle, to nije bug, to je fičr. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
A vezano za kedija, majke mi od prvog dana ko da je uklet. Pitam se bi li bilo tak da smo uzeli Dacije :p |
Citiraj:
|
Neki su tu taj seljacluk u vrata zasebno ugradivali. :D hahaahhaah necemo imenovati ali #pajser #zuja
I meni svetli na skodo ali bez logotipa tak da nije me sram. :D |
Mene moj pozdravlja kad dodem :D
@Igorr - puno sretnih kilometara sa autom. Koje su to dimenzije guma na njemu? |
Citiraj:
Nelose izgleda, komad auta, skoro bi se mogao i okrenuti za tim cudom :D Iako da budem iskren (mislio sam da cu uspjeti izdrzati ali ocito nis od toga :D), mogao si puno bolje proci i uzeti kineza, em bi ovakav auto platio 10k em imas garanciju do 2358, em je kvalitetniji jer sve sto kinez napravi je kvalitetnije a za djabe. U pravu je pajser/zuja ekipa, sto jest jest :D:D:lol2: |
Glupo pitanje, ja tvrdim jedno, frend drugo. Ja tvrdim da ni u zimskim uvjetima, zadnja svijetla ne trebaju svijetliti.
Po zakonu od 01.11. vrijedi: Citiraj:
Znači, automatska svijetla koja pale po sunčanom danu ledice napred, iza ništa je po Zakonu, jel tako? Citiraj:
|
Tako je.
Prednja DRL svjetla su po zakonu. Ne moraš imati upaljena zadnja. Neki mogu upaliti Scandinavian DRL, gdje su i zadnja svjetla upaljena. |
Radije ja upalim kratka pa nek svijetli neovisno o uvjetima, a ne da me netko u magli spicka sa straznje strane jer mi zadnja nisu radila.
|
Vozači POŠTENIH votzila mogu upaliti, a ostali..sretno. :D
|
Citiraj:
Moje pitanje je bilo je li kažnjivo ili ne. Očito nije, totalna glupost. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da bi vizualno 19tice bile taman dobre, ali udobnost mi je na prvom mjestu - neka one meni imaju mesa za upijanje sve i svačega :) Citiraj:
A je, zajebao sam se što nisam uzeo kineza, mogao sam uživati u svim blagodatima đdžčabetosti :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:53. |