![]() |
MORPH
Ček, kaj onda radije gledat, seriju ili trilogiju? |
Citiraj:
Wiki kaže: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad ću poslije ovoga morati (opet) odgledati špageti vesterne iz arhive u HDu, nema boljeg :D |
u duhu tarantino rasprave sinoć pogledao sedam psihotičara... e to je fakin zabavno i smiješno i krvavo i bizarno i generalno pametno.
odlična gluma, odlična radnja i jedan od najboljih twisteva koje sam ja gledao u zadnje vrijeme. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Per qualche dollaro in più (1965) Il buono, il brutto, il cattivo. (1966) Django (1966) Lo chiamavano Trinità... (1970) C'era una volta il West (1968) Ima ih još, ali ovi su za prste polizati :zdero: |
Citiraj:
Looper - Django Unchained Odličan!!! Sve ostalo je rečeno već u threadu. Dakle, gluma, i mjuza (da, rep je super stajao uz Jamie Foxxa!), i priča i baš sve. Leonardo DiCaprio i Samuel L Jackson stvarno ne znam tko je više nadmašio sam sebe... Afrocentrizam i obrnuti rasizam? No, to je Amerika koja svoju cijelu povijest zahvaljuje crncima a daje im samo jedan mjesec u godini. |
Citiraj:
bas ga pogledao veceras i ja sedmoricu, vrlo dobar i preporuka. i moram priznati da mi je ovo prvi put da mi woody nije iritantan, taman mu je uloga. |
Citiraj:
Citiraj:
Pa nece valjda Salma Hayek bit komicna, mislim 4 lika su u filmu koji su dobili vise od 2 min |
Pogledao:
Branded (2012) - 5-6/10 za film, 10/10 za poruku Life of Pi (2012) - 8/10, odlična avantura, drama |
Pogledao Django Unchained. Imao sam visoka očekivanja stoga sam razočaran. :D Ali ok s obirom da mi se noviji tarantinovi filmovi ne sviđaju to sam mogao i očekivati. :)
|
Pogledao sam jučer "Prelomilo se u 40-ima", fora film za nasmijat se i sliniti nad Megane Fox u badiću :goood:
|
Pogleda sam Pitch Perfect - preporuka, pogotovo ako volite muziku. Meni je nakon popodnevnog saxiranja doša ko melem na ranu. :D
|
Citiraj:
Gledala i ja 7 psihopata sinoć, super mi je sjeo film. |
Citiraj:
Meeting evil da nema Samuel L. Jacksona ne znam kakav bi mi film bio. Ne dobar. Priča je super, ali loše ispalo na kraju. Moglo je to punoo bolje |
Citiraj:
|
kao što mislih prije... to je nešto na što tarantino može staviti svoj potpis i to će biti nastavak tarantino-kulta.
jel stvarno jedan kill bill bolji od toga? imho ne. |
Citiraj:
Jel ima koji film da nije bolji od kill bila? imho ne :D |
prometheus:D
|
Citiraj:
|
Halimin put - 9/10
- odličan film, ukoliko imate živaca i želudac za takve traumatične i potresne priče o stradavanju u ratnim godinama na ovim prostorima. |
Isto pogledao Halimin Put.
Teška priča, al stvarno dobro izvedena. |
Here comes the Boom - 10
|
a da?
volim dotičnog debeljka, a i plot se čini oke... još da je i frenda raymonda ubacio negdje bilobi awesome :) |
Dobar je Doug :D
Može primit batina :wtf: |
poznavajući njegove primalačke sposobnosti ondak valja gledati :)
presmiješan je u takvim scenama. |
Ma morao sam mu dat 10. Naravno da neće bit 10 ovim forumskim stručnjacima i filmofilima, al meni je sjeo ko budali šamar. Ostao mi je smješak na licu poslije fima, i osobno samo i iskljucivo po tom kriteriju dajem ocjenu...
|
to je posao ;)
već je "u redu"... |
Life of Pi - Fenomenalno! Predivan film.
|
Također pogledao Here Comes The Boom prvenstveno radi Kevina Jamesa i njegovog burazera koji mi i nije baš sjeo s forama u seriji Kralj Queensa ali u ovom filmu je. Dpbar film za ubiti vrijeme makar nisam puno očekivao kada sam vidio trejler. Čak sam se i par puta dobro nasmijao. Kao što je već netko napisao Kevin sa svojoj zbunjenom facom priceless :D
|
Može neka preporuka avanture ? nešto tipa Life of Pi :D
|
Here comes the boom - 7/10, stvarno dobra zayebancija i jos bolja prica.
Seven psychopats - 5.5/10. Jako dobro zamisljen film ali mi je kraj toliko glup da gluplji nemoze biti... Life of Pi - 8/10 zanimljiva avantura, malo osvjezenja u ovom moru debilnih filmova. The impossible (pogl u kinu )- 9-10, toliko realistican film i brutalan nisam skoro pogledao , prica , gluma, efekti : vrh. Sonja i Bik - Odlicna komedija, smijeha ne fali 6/10 Svećenikova djeca - Jos jedan brešanov art, bolji od sonje i bika, odlicna gluma nasih 7/10 This is 40 - "obiteljska" komedija sa jako dobrom pričom i dosta LOL scena, svakako pogledati s boljom polovicom 7/10 |
Hvala Bogu na "cinestar srijedi" , juče 2 filma zajedno 40kn:
Gambit -2012 lagana komedija , ok za nasmijati se 6/10 Gangster Squad -2013 Ovo je super! Pravi punokrvni akcijski film kakav treba biti sa odličnim glumcima! Sean Penn, McCalany i Nick Nolte briljiraju ovdje! 10/10 |
Citiraj:
The Bucket List (2007) Cast Away (2000) A zatim, možeš pogledati pa mi javit jel vrijedi šta: One Week (2008) Big Fish (2003) The Snow Walker (2003) To ti imdb preporuča :D |
Citiraj:
Big Fish - "out of the box" film no bas zato mi se i jako svidio, definitivna preporuka :) Killing Them Softly - sasvim ok triler, tko voli trilere malcice i vise nego ok, no niste nista propustili ako ga ne pogledate. |
Ne znam jel uvodna sekvenca for real,ali slika vjerujem da je !
Can't wait :goood: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...06465_700b.jpg |
Fejk žešči.
|
fejk ili ne, film izlazi 2015...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |