![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stari dragi cw, naravno :))))
|
CALL OF DUTY 2 !
moze li mi neko pomoc pls....igram CoD 2 multiplayer i kad bude vise igraca tj. kad me odjednom napadnu zvuk pocne stekat i sve se sledi i moram Restart racunar....Mozel' pomoć ? :) :stoopid:
|
bacio pogled na snimku finala i jao meni.. pa tko stavi onog konja kao komentatora?
nisam vidio takvog mamlaza vec dugo dugo vremena.. stvarno se kvalitetno osramotio.. |
jel igrate na dx7 ili 9? dugogodisnji sam dx7 igrac, sad kako sam kupio novi komp stavio dx9 i prilicno pomaze pri otrkivanju neprijatelja, flashovi od oruzja i sjene
|
dx7 od kad sam gf3 ti500 imao pa do sada
previše mi blješti sve na dx9 |
DX 7 jer u DX9 ne mogu nikako imati ni 125 fps lock, a kamoli 250..
u DX9 se može dosta stvari pogasti pa ne blješti(sun, glow) i je, bolje se vidi kad netko puca u dimu recimo zbog dynamic lightsa.. |
Imam uzasan problem s cod-om svaki put kad ga upali odmah wifi crkne, a inace radi non stop.
EDIT: rjesio taj problem :D sad me hebe PB sa unknown windows api ...(131136 i 131133) POMOC!!!!!!!!!!!!!!1 |
jel se sjeca netko iz 2006. dok smo igrali pce crew(zmajo, buljo, rak etc) ime mape - velika pjescana(dine i to) suncana, u sredini piramida, capture the flag se igrao
meni najbolja mapa uz toujane a nakon raspada pcea nikad ju vise nisam nasao :( |
Valley of kings ali nije bila u sredini piramida nego kod švaba ak se ne varam, u sredini je bilo jedno veliko brdo :D
I meni isto jedna od najboljih mapa i nisam je nažalost više nikad igrao... |
Da na toj mapi sam najvise znoja pustio trceci okolo. :D
http://alex.granado.lu/COD/Valley%20of%20Kings.jpg |
Auuuuuuuuuuuu koliko sam puta ovo dvojicu kempera, nino i amdejac zbeshao :D Nista sladje nego njih "obaguzit" karom :D I svaki put na istom mjestu :D
|
:care: Jaooo kad se sjetim tih vremena, kako je ekipa lezala po svim mogucim kutevima, kad si i sa scopeom vidio samo jednu veliku debelu mrlju ala MM/Rak/AMD/nino/ostali kemperi :D i skinuo ga hihihi
odlicna mapa, i jos odlicnija vremena, pih momentalno se vratim na cod2 da tako nesto opet zazivi :( |
Citiraj:
|
Uhhhh, šta su tek Nino i AMD radili na Overgrownu u četvorci :D
Ehhhh, to su bila vremena, fraganje svaku večer uz nenadyebivu zabavu i vrištanje od smijeha, MisterM, Baja, nino, AMD... AMD redovito sa svojim Claymoricama označava teritorij :D |
Šteta što nisi cod2 igrao, nema te četvorke... :)
|
Citiraj:
|
Dajte neki IP da igramo malo skupa svi, ja mogu TS složiti trajni pa da se znamo uvijek naći. Kad dodem sutra doma dat cu ip i ostali setup za TS pa se tamo lako za sve dogovorimo, naravno ako vi dedeki još imate volje za pucanjem : ]
Edit: sad sam vidio frendom kaj ima TS, jebiga server ima samo 12 slotova i manje vise je neko gore- po 3-4 coveka, sad ako hocete ja sam napravil ovako. TS 3 ip: 193.192.59.30:10014 Soba: PC Ekspert PW: pceforum Im waiting... :D |
Ja sam tu uvijek. :D
|
Citiraj:
ti mater to se svaki dan igralo od 18,19 do 5 ujutro iako ih je velika vecina radila :D :D Vratio bi se momentalno, ovo sve ostalo poslije je bilo prcvarnica, do tad je to bilo jebenica :D |
Citiraj:
|
Evo TS3 je slozen, nema bas slotova dost, al za povremeno gejmajne je okej.
TS 3 ip: 193.192.59.30:10014 Soba: PC Ekspert PW: pceforum |
Bilo bi dobro kada bi se aktivirano neki server, ako još ima ljudi što igraju dvojku ^^
|
neki dan sam našao back up mapa i modova, zapržen na cd :D
za cod2you :D hahaha genijalno ! najbolja mp igra i server odmah mi toplo oko srca :D :beer: |
Ako se dio stare ekipe odluci ponovo vratiti, i ja cu onda :D
|
meni je cod2 jedina igra koja mi se ne mice sa kompa od 2006 ;)
|
A ti si meni jedan od igraca koji mi se nemice iz glave od 2006g, trpi koji si ti car :D
|
Lan-Wars jer pokrenuo novi cod2 TDM server. Puno je kvalitetniji od prijasnjih, admini su stalno online, stara ekipa se vratila na server a to dokazuje sto je stalno pun.
Server ima 24 slotova, i igra se samo TDM toujane te je smješten u zagrebu što omogućuje nizak ping i kvalitetnu igru Ako se netko želi pridružiti igri ovo je ip: 212.92.192.214:28960 |
Šteta što je samo Toujane, dojadi ubrzo svau partiju igrati na istoj mapi..
|
Upravo to, odigrao 45 min i dosadilo. Malo pauze pa opet.
|
Prijedlozi su dobro došli :)
|
zasto samo tdm? mislim da je vecini u codu2 drazi s&d, te ponekad ubacite rifle only i po mogucnosti svi riflovi mod ;)
|
Jel se nekome dogadalo da mu igra bloka i ne moze se nista i cuje se neki iritantni zvuk na slusalice i jedino se moze resetirat komp .
Proda AC novi i sve radi ali cod nikako . Bloka najcesce nakon 5-10 minuta. |
Citiraj:
Dođem gore nema ni 2 min evo aimbotera, admina nema, ljudi govore da nema niš a frajer 50 killova 3 smrti. :D A što se tiče ekipe na serveru mislim da je dovoljno pročitat sa SSa... http://thumbnails39.imagebam.com/176...c176733524.jpg |
uf oprosti pro.. znam ja da ste vi zecevi pro, al svejedno netrebas popljuvat.. server je dovoljno igriv i tokom dana je uvijek netko iz clana gore da rijesi citere,
a ti se uvijek mozes spojit na cod maniu pa gore igrat :fala: |
Čovjek ti govori kakvo je stanje na serveru a ti ga popljuvaš ? - Vrlo loš način za okupit ljude na novom serveru.
|
Evo malo navratio na Lan-Wars. Kao što je već rečeno dosadi nakon 1-2 runde jer se samo jedna mapa vrti. IMHO možda bi bilo zanimljivije da se ubaci neka rotacija mapa i rifle only.
BTW. potjerao me čiter. |
Ma nema dosadnijih servera od tih sa samo jednom mapom, kako netko moze visjet na takvim serverima, nikad mi ne bude jasno.
|
Zanimljivo je samo jednu rundu.:D
@qutip Server je ok, nema laga i bitno je da nije prazan, ali mislim da bi bilo zanimljivije da postoji rotacija mapa. Na taj način bi mogao zadržati neke stalne ljude, a ovako niko ne ostane više od pol sata. Postane dosadno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:57. |