![]() |
Chernobyl (2019), HBO
https://www.imdb.com/title/tt7366338/ https://www.youtube.com/watch?v=PMlwjCID3Io Možda bude dobro :kafa: |
Citiraj:
Stranger Things :D Star Drek mi je još OK (gledao samo prvu sezonu), pogotovo što nisam imao neka očekivanja |
Jako dobra (da ne kazem bas odlicna) Orville epizoda. ST scenaristi, amateri, tako se to radi. Bio i Tuvok, wtf - wireless telecommunications facility :D
|
Orville je bio bas dobar.
A discovery, meni to neka sf high budget drama bez glave i r4pa. Ja pojma nemam sto se zapravo događa. Kako je onaj lik se rastavio od klingonca, jel dijete ubijeno, kako se on vratio, pa sto je taj section31 i kako je kod njih zavrsio... Ili sam ja jednu epizodu preskočio ali mi nista nije jasno. :D Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Izasla je nova sezona The OA, Prva epizoda me nije nesto impresionirala, al pogledat cu sezonu do kraja (valjda :))
Star trek.. neznam sto da napisem, teska sapunica...Nekda se stvarno pitam zasto je uopce gledam. Samo cekam da ispadne da je Majkl sama sebi majka. Jedini lik sto imho dize sezonu je kapetan, a vec je kao potvrdeno da nece bit u iducoj sezoni. |
Nije majka al je otac, zato ima muško ime :D
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Love Death + Robots
Animirana serija na Netflixu. Epizode traju po 5 - 10 - 15 minuta, različite su tematike - SF/horor/komedija, te različitih animacijskih 2D i 3D tehnika. Uglavnom svaka preporuka! |
Citiraj:
:chears: |
dusu dalo za izgubiti cijelo popodne, meni zadnja epizoda uvjerljivo najbolja.
|
Što bi ste mi preporučili osim Colony, The Expanse i Star Trek Discovery, baš neku dobru SF seriju?
Hvala |
Citiraj:
Sent from Carmageddon |
Citiraj:
Altered Carbon :goood: |
Citiraj:
|
Već vidim da taj crtani pita za pogledat sve u tiru.
|
https://www.imdb.com/title/tt6932244/
sinoc pogleda prvu epizodu....mislim da ne zelim gledat dalje. Radnja je traljava, neuvjerljiva i servirana uz nula konteksta. Joel Kinnaman mi izgleda ko riba izvan vode a opcenito serija izgleda ko potencijalna teen drama... |
Ja ne vjerujem da jos uvijek ekipa ne pise naziv u post, nego stalno moras otvarat linkove da bi samo skuzio o cemu se radi.
|
Film je bio relativno ok, ali ništa posebno i zato mislim da serija može samo biti gora od njega.
|
Ima li ista u stilu "The night of" mini serije?
|
Još jedna preporuka za Love, Death & Robots. Svaka epizoda je priča za sebe, različite dužine i različitog stila crtanja. Cijela serija se gleda u jednom dahu.
|
Citiraj:
Također sam odgledao u komadu i mogu preporučiti - pogotovo prvu epizodu, ali meni je cjelokupni dojam malo blaži. Neke epizode kao da su napravljene da popune prostor (poput lošijih epizoda serijala The outer limits), dok je u neke druge uloženo jako puno truda i ovdje ne mislim na CGI kvalitetu. |
Meni je serija OK, ali tek par epizoda je pamtljivo. Zima Blue mi je do sada bila najbolja.
Ona scena sa smrzavanjem ruke u dvije minute u svemiru (Helping hand) je skroz deplasirana, netko tko posvećuje toliko vremena SFu bi trebao znati ponešto o fizici. |
Pogledao prvu sezonu Farga. Fora serija, malo ima twin peaks vibru (ona blesavost), samo bez dementne psihodelije
Kad sam googlao potvrdio sam svoje sumnje - ta serija nije vidila ni i od istine :D |
Zavrsio sa drugom sezonom OA. Ok je za pogledat iako mi je prva sezona bila bolja. Nekako su previse zakomplicirali i nisu dosta toga objasnili.
Uglavnom nema nekog zakljucka i ocito moramo cekat iducu sezonu..ako je bude |
počeo sam gledati
https://m.imdb.com/title/tt1074206/ The Passage - IMDb nisam pročitao knjigu, pa nemogu usporedjivati ali serija mi je u prve tri epke ok |
Meni je The Passage ok serija, pogledao sam prvu sezone.
BTW krenula sesta sezona The 100, ima u videotekama prva i druga epizoda. |
Prošli tjedan je počela nova (peta) sezona odlične britanske serije Line of Duty:chears:, a ovaj tjedan se vratila i šašava Sabrina.:)
|
Sabrina i Santa Clarita Diet su me super iznenadile, nisam očekivao da će mi se toliko svidjeti.
|
|
Naziv????
|
Yebeš mi sve, na ovom ST Discovery se
|
After life.
Dosta tamni, ali izvrstan uradak Gervaisa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvo je bio onaj prebrutalni Lorca i sad vrhunski Pike...ne znam kako će ih nadmašiti. Tilly nikako da izgine. :D |
Momci, u kojem terminu se najranije moze pogledati GOT u ponedjeljak? Ako izmem HBO GO, jel mogu gledat "live" u isto vrijeme kad i ameri?
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Ja odgledao obje sezone Novina, hrv serije, i objektivno mogu reći da je u rangu top serija na Netflixu. Nije sami vrh tipa Breaking Bad i slično, ali rang dva ispod. S obzirom da je hrvatska produkcija bio sam jako skeptičan, ali me oduševila. Neću ništa spoilat, ali uzbuđeno priželjkujem treću sezonu :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:43. |