![]() |
Za kraj sezone got, bilo bi dobro da ona vještica uz pomoć "Lord of Light" ili koga već, vrati kitu onom liku kojeg je bio zarobio Ramsey, pa da počne kolektivna jebacina, majka zmajeva, može i zmajevi sa ostalima u Winterfallu
|
|
Citiraj:
Ako je itko misli gledati od početka treba uzeti gore navedno u obzir plus nije klasična Crime/Police drama iako tako počinje. Razvoj likova je odličan! Citiraj:
|
GOT
omg fml damn Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
ORGAZMIČNO dobra! |
2 odlične epizode zaredom , dobar završetak sezone :care:
|
Pogledao prvu i drugu sezonu Daredevila. Zasad mi je serija ok. Malo mi failaiju scene tučnjave, ali ok. Elektri ništ ne zamjeram. :D
Daleko najbolji lik u seriji mi je Frank. Daredevil mi je nekako previše pussy. Ostatak fight tima mi je dosta bolji jer sve rješavaju po kratkom postupku, bez moralnih propovijedi. :D |
Mileniii :D
Jesi pogled'o ili češ tek gledat ? :D |
Treća sezona Peaky Blinders meni osobno dosta lošija nego prve dvije, ali je to i dalje u klasi kvalitete u kojoj većina tv sadržaja nije, pa ako niste pogledajte. Obnovljeno je za četvrtvu i petu btw.
|
Citiraj:
|
Ovo nam daju za kraj sezone, i sad opet čekaj godinu dana :D
|
Moram priznati da su me malo iznenadili neki detalji koji se razlikuju od knjiga, ali ono.... woof...
GRRM, daj više završi tu šestu knjigu... |
Ne kužim, koji detalji, šesta sezona bi trebala bit po šestoj knjizi a šesta knjiga nije uopće izašla.
|
GoT, najbolja epizoda od svih sezona, definitivno! Ja sam ostalo širom otvorenih usta na kraju epizode. :care::care::care:
Citiraj:
|
Smeta mi to što se praktički cijelu sezonu ne događa ništa bitno, točno se sve razvlači, takve dosadnjikave i "nogica" epizode, i onda zadnje dvije epizode bum, toliko toga se strpa u dve vure...
i sad ja moram čekati leto dan za nove... ccc |
Odlične dvije zadnje epizode, novi režiser pa je isto vidljiva promjena. :)
Citiraj:
|
GoT :respekt: :respekt: :respekt:
Meni osobno cak i bolja epizoda od e09 :chears: |
GoT, major spoiler (samo za one koji su sve pogledali):
|
Počela Mr. Robot S02!
|
Citiraj:
Mr. Robot Decoded premiered Monday, June 20, 2016 at 11:05 pm (Pacific/Eastern time), and will repeat multiple times prior to the beginning of Season 2. Znači - nije još. :) |
Citiraj:
|
Na IMDB-u stoji da su već prikazane dvije epizode
|
Piše prva epizoda 13.Jul.2016. July je 7 mjesec.
|
Koliko čitam po netu, priča se da got ima još nekih 13-14h materijala, vjerojatno još 2 sezone.
|
Pa i sami su rekli da će vjerojatno završit sa 8. sezonom i da bi naredne dvije sezone mogle bit drugačijeg formata (manje epizoda, dulje epizode)
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk |
Onda vjerojatno epizode po sat i pola, i još jedna sezona.
|
Može preporuka neke serije koja je na tragu serija Banshee, Prison break, True detective i sl..?Znači, varijanta policije i kriminalaca i sl..Arrow sam gledao,u početku mi je bio ok, kasnije nekako lošiji pa sam i prestao s gledanjem. Znači, da su koliko toliko realne, bez nekog SF, vukodlaka i sl..
|
Citiraj:
|
Pogledaj fargo, i prva i druga sezona dobre
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:03. |