![]() |
Samo malo da bumpam - stavljanjem e5200 fps-i ne padaju ispod 370 uz istu konfiguraciju i potavke kao prije. Znači, e2220 je ipak bio bottleneck :)
Hvala svima na pomoći :chears: |
Citiraj:
|
Ajmo dogovorit neko igranje za petak navecer?
Oko 18-19-20 sati ? I nek netko da IP neki gdje cemo se naci (pls, samo nek server bude original) :D Imam 250fps i 2000+h, hit me baby :D |
Ovo sa satima ti nije trebalo...
|
Citiraj:
|
Može danas ali samo na "raspucanim" serverima :D
Kolko ko ima h me boli tuki, važna je zahebancija :) |
Ja imam cca 300h ajmo :D
|
racunajuci vrijeme iz 2006 imas 3000 :D
|
Ja sam se vratio s maturalca, pa sad imam 0 :D
Neznam mis drzat u ruci. |
Citiraj:
|
I, jel ima akcije?
Moj xf je mariobesen92 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro ljudi, pricate koliko ko ima sati i nesto dogovarate, a nigdje IP-a.
|
Ja ne igram bas previse na publicu, uletim kako mi se koji svidja (max 20 igraca) pa i nemam određeni server...
inace sam dosta na Monet s&d serveru : 77.221.16.172:28960 i kad mi dosadi toujane i rifle onda na ZIZ: 213.149.60.35:28957 |
Ja bih danas stavio malo olova u vaše šljemove :D
Ja stalno igram na sd serveru svog HJK klana (HJK = hrvatski jebivjetarski klan :D ) Rifle and snip only, toujane and toujane_night (najjača mapa na cod2 imho), 12 slot jer ne ne volimo puno ljudi + već neko vrijeme većina je poznata i cheatera skoro pa nema... Evo malo info o serveru. |
ajde da vam se pridruzim u igri,
nisam igrao duuugo, buljo, za stara vremena, ajmo zaigrat, samo me uputite preko čega igrate, kako naći servere, itd, imam original igru. |
Citiraj:
Nick? |
Ovih par dana od kako se koristi TZAC za anticheat, na CB-u se mogu dobit dosta visoko rankirane ekipe..eh da je tako stalno, ali brzo ce i za to hax ako vec i nije
|
jel bi znao netko zbog ceg ne mogu aktivirati EAX u codu, ubija me vise... stavim na eax, apply igra zatrza onak ucita se ponovo kao da je ukljucio ali nista, odem u sound i opet miles 2 position audio... jucer sam sa xpa presao na win 7, svi driveri su novi
|
Dolazi tko na GJ lan u Hg spot 17.-18. 12.? 24 tima su uplacena, moja ekipa igra tako da ja sigurno idem :)
|
Citiraj:
|
Jel igra itko multiplayer?
Ja se sinoc sjetio ove igre pa instalirao opet i krenio igrat multi.Ako netko hoce mozemo se nac na nekom serveru da igramo. S tim da nisam igro Cod2 Multi jedno godinu dana. :D I jedno pitanje,igra mi drzi lock na 91fps i neide ni gore ni dole na kojim god postavkama, kako da to "odlockam" na vise? |
ako me sječanje služi /com_maxfps 125/250/333
|
Hm /com_maxfps pa razmak i denes si broj kolko fpsa zelis
EDIT- Facelessone brži =) |
Stavi 250 ili 125 jer 333 nije dozvoljeno na većini servera..
|
Hvala na informaciji. ;)
Javite u temu ovdje ako netko bude igrao na nekom serveru da se pridruzim. :) |
Ovak pitanjce, pošto sam ja apsolutno SVE zaboravio, može mi netko reći kak da postavim da s ekipom halam preko hamachija ??
Hvala :) |
Svi na haimachi, u codu upalis lan odaberes mapu startas i oni te nadju, malo sam i ja zaboravio tako nekako ide :) Mislim da i lan patch moras imat ...
|
Citiraj:
|
|
Gumicuki i acerbitas u finalu po meni...
Moji su "extreme", 1. lan, nadaju se uzet koju rundu :D |
Ne znam baš... Po meni su Čiterčići jači od acerbitasa :rolleyes:
|
Malo je još starih klanova. Morat će se Wardance opet okupit :)
|
Citiraj:
|
Odlicni mecevi, igra se osmina finala cod2. Ima dosta iznenadjenja i neki igraci su se pokazali dobrima (rpk i salmosa),a neki cjeli klanovi da su online "pro" (critical)
|
Team Fook u finalu dobio Čiterčiće...
Snimku finala možete naći ovdje (obe igre) http://www.twitch.tv/gamersject/b/302989709 |
Iznenađenje turnira Salmosa kao individualac i Sinjani koji su izbacili Gumiii. Team fook je imao odlican teamplay, protiv Gumicukija su jedni druge odlicno pokrivalii gro puta su se spasavali od sigurne smrti :D
eXtreme je u cetvrtfinalu dosta namucio Team fook, da su malo bolje odigrali Amere na Carrentanu bilo bi gusto. Psihopat ih je 2 put aceao i fajn ih je potukao :) Critical je pokacao koliko su kvadratici po ekranu vazni za biti među najboljima na CB-u.... |
Ti si se nesto opasno zainteresiro za critical kad ih spominjes u svakom postu.
|
Dignu mi tlak online da je to strasno, pa se castim kad fejlaju :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:33. |