![]() |
@tota:
GYBE su malo specifični, istina, ali obožavam ih zbog Efrima jednako kao i Silver mt. Zion. Naslušao sam se post-rocka i mislim da ne postoji bend sličan ovima :) Definitivno ih ne bi preporučio nekome na prvu ruku. EITS i Mogwai su pijoniri, s njima sam i ja krenuo. Neću zaboraviti kada sam zbog besparice propustio Mogwai i Twilight Sad u Aquariusu. Htio sam skočiti pod vlak :D A prva stvar koju sam čuo i zbog koje sam krenuo u te vode bila je Sven-g-englar od Sigur Rósa. Ne vole svi Jonsijev vokal :) Meni je savršen uz to što sviraju i SR mi je prvi bend na listi kojeg želim vidjeti uživo. Zbog ovoga! Nebitno koliko para će me to izaći, samo čekam da krenu u turneju (nadam se i da hoće). Od nekih bendova koje često preporučam su God is an Astronaut, pg.lost, Kwoon, Red Sparowes pa čak i Russian Circles. Oni sviraju rekao bih lakše note, puno lakše za većinu koja nije sklona eksperimentiranju. Ear-friendly music :) Citiraj:
|
za člana @xlr: probaj roy montgomery-a, evo taman zavrtio flac njegovog albuma 'temple IV'.
takoođer, zavrtio sam danas i hash jar tempo - 'well oiled' album, kolaboracija montgomerya s članovima benda bardo pond, koji se uvjetno mogu usporedit s GY!BE ili GIAA, makar su meni puno draži od ovo dvoje. btw. altar album da, a sun o))) ili boris sami su puno više doom, dronea tu ima tek u tragovima :) |
Koja uber kombinacija. :D |
Citiraj:
|
Još jednom hvala na Porcupine Tree. Nisam još sve preslušao al' ovaj album mi je ušao odmah u uho :)
|
|
Tko se od ovoga ne naježi, nije čovjek :)
|
Citiraj:
Edit: Slušao sam ih već ranije al' sam zaboravio koliko su dobri. |
Hot epic shit. :care: |
Martin Solveig - Boys & Girls
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
Citiraj:
@LAcy - da, taj je album lagano floydican, faza PT-a kad je Wilson ignorirao metal :D Svakako poslusaj Lightbulb Sun, s hitoidnim stvarima poput Russia On Ice i Shesmovedon. Ontopic: |
Citiraj:
Spremam se uz Plan B, spaaaaavaaaa miiiii seeeeeee. :/ |
Bruce Dickinson - Tears of the Dragon
|
Citiraj:
I jedna depresivnača |
Za dobro jutro :kafa:
|
|
|
|
Strasni soloi. Nakon toga-> Ova mi je verzija ljepsa, iako je originalna bolja. |
@Corporal Clegg: potraži 'even less', ali verziju od 11-12 min, na nekim njihovim rare/unreleased stvarima, nisam sig koji je točan naziv albuma:D, al verzija je epic!
|
Citiraj:
Izvrsna verzija, slazem se. |
|
|
|
Daj neka netko sa "jačim" HI-FI em proba ovo odvrnut :D
|
|
Ovo me nekako baš vuče u zadnje vrijeme,inače slušam svašta....
http://www.youtube.com/watch?v=0G7eD...=2&playnext=39 |
|
|
|
|
|
@Visage - odlične stvari kao i uvijek...
Kod mene se sluša: 1) Supertramp - The Logical Song 2) Roger Hodgson - Breakfast in America 3) Roger Hodgson - School |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:55. |