![]() |
Nažalost, nema više
|
mi poceli gledat banshee neki dan. na 4. epki smo.
osobno sam ocekivo vise obzirom na preporuke i ocjenu. jel se to poboljsa vremenom? |
Ako se dobro sjecam, odustao sam nakon prve sezone. Ima kvalitetnih cura, ostatak mi na zalost nije bas legao :D
|
mene osim komada privukla radnja,atmosfera,opičeni likovi,opičene borbe...ma sve!
|
Da Joba nema, mislim da ne bi bilo toliko zabavno :D
|
Burton :care:
|
Baš mi je žao što Person of Interest završava, predobra serija
|
GOT
hype hype hype hype hype |
Citiraj:
Upozoren si!:amen: |
:D
Ništa pisati, pa čak ni pod spoiler tag? :D Samo ću reći za današnju epizodu - epski! :care: Nadam se opsežnoj raspravi o ovoj epizodi, stvarno... |
Citiraj:
Seven Hells curse your ass! :D |
Citiraj:
|
Napokon dobra epizoda :D
|
Citiraj:
Mileni će nam poludit do pol 11 :D |
Dobra. :) Iako sve očekivano.
|
:)
Mileni :* |
Citiraj:
|
Pa nisi mor'o gledat spojler hahaha
|
|
Citiraj:
|
Zato mene Tapatalk sjebe uredno... Otvori me preview bez obzira jel u spoileru ili nije! :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
@Mileni Mislim da bi barem ponedjeljkom ovo trebao nositi na posao i koristiti kući: http://i.imgur.com/vns0yae.jpg :D:D:D |
Odlična epizoda. Zadovoljan.
Komentar ispod jednog od YT filmića o tome kako su snimali itd: |
Gleda li tko penny dreadful? Nije ovo valjda kraj?
|
Citiraj:
Odlicna epizoda, ali GoT je postao lagano predvidljiv :( |
Meni najviše ide na živce Khaleesi tj. Madre Dracaris koja je tako glupa i nesposobna te da nema zmajeve zaginila bi 100x kroz seriju.
Ono, stvarno - malo su joj mogli bolje razraditi karakterizaciju lika jer ovako je totalno antipatična, nesposobna i bezvezna da me čudi zašto joj se priklonilo toliko interesantnih likova. Ne pokazuje nikakvu karizmu (osim sisa jel'te :D). Čak je i Ramsay karizmatičniji od te tuke, ali on je bar psihopat :D |
Ja ne znam čemu tolika buka oko zadnje epizode GoT. Šta to nije bilo za očekivati?
|
Citiraj:
http://gameofthronesstyle.com/wp-con...i-Clothing.png Počela nova sezona Ray Donovana. Osvježenje u moru serijskog smeća. :goood: :fiju: |
Sansin osmjeh na kraju je vrhunac.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:31. |