![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Iznenadio sam se da komotnije sjedim iza u njemu nego u F20 120d a auto je kraci od jedinice za nekih 20-25cm. Naravno to je naustrb gepeka koji je svega 270-280 litara ali za ono sto nama treba (za drugi auto) i to je doboljno veliki gepek :). Citiraj:
Na DC punionici ide do 50kw. Punjac je Huawei Smart Charger 22kt-s0 (moze i na monofazno i na trofazno, smart je pa sam regulira max snagu i na monofazno je to do 7kW a na trofazno moze potegnuti do 22kW). doslovno u punjacu imas obje sheme/verzije spajanja (1P i/ili 3P) Cifra nekih 565 EUR (+ugradnja/majstor/elektricar to kako ko ima opciju/zelju gdje da ga ugradi) . Dolazi i sa dvije RFID kartice pa ga mos stavit i vani a nitko nemoze da se prikopca ako nema karticu (to sam naravno ugasio u aplikaciji jer mi je u garazi pa mi to netreba :)) Ovaj model: https://solar.huawei.com/en/products...ks-s0-22kt-s0/ |
Citiraj:
Imaš neki link na oglas za f20? Starci pokušavaju prodati i gnjili na njuškalu već neko vrijeme. Izgleda da je cijena kriva, pa da usporedim i korigiramo. tnx Fora mi je taj i3, čini mi se da ih ima sve više, da stižu opet, nakon onog inicijalnog booma kada je izašao. |
Citiraj:
Ovo ti je taj moj prodani / stari oglas (otiso je za 13800) pa usporedi. https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-1-120d-automatik-oglas-47174096 Sad se razmisljam da i Tricu (330d F30, Msport) stavim na oglas, tolko se malo vozim (rad od kuce) da mi vecinu vremena sjedi u garazi, a tolko mi je prirasto srcu (7 godina je kod mene) da neznam sta ako ga prodam, nesot morma imati kao drugi auto a opet sto god skuplje kupim samo "propada" lova :). Citiraj:
Taj auto je bio "ispred svog vremena" (prvi je izaso 2013 i zamisli tada 45-50k eur za to malo cudo. Naravno da se nisu bas prodavali ko 'alva jer ti prvi su i bili sa upola manjom baterijom, pa odna hibridi (ReX) verzije 2015/2016 dok na kraju 2018/2019 nije izaso ovaj zadnji facelift sa full 42kW baterijom i redizajnom...). |
tnx za oglas.
U ZG ih definitivno ima više nego prije jer se kupuju rabljeni, a i drugi susjed mi uvozi aute, malo malo pa bude neki i3 u dvorištu kod njega. |
Očito se BMW-i dobro prodaju. Curini starci su jučer prodali X1, nije ni tjedan dana stajao u oglasu. Isto prvi vlasnik, 2016., 70 000km, održavan u ovlaštenom, 16900€
Prvi koji je došao je kupio auto |
Di kupujete povoljno gume za aute?
Trebaju mi konkretno ove. Michelin Pilot Alpin 5 255/40 R20 101 W |
Pa to nećeš naći nigdje povoljno. Koja pila se kotrlja na tome? :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:42. |