![]() |
Meni se Top gear počel pomalo gadit . NJihovo uništavanje savršeno ispravnih auti kao hokej sa Swiftovima (to mi je bilo najbolnije) ili u ovoj epizodi onaj Hiliux ispod cerade ili predobri Sparco sicevi pod ogromnim dimnjacima itd. Sve to nije vrijedno zbog malo smijeha i kao dugogodišnji ljubitelj auti to nikako ne odobravam. Ređe gledam MC12 na ringu nego nogomet sa novim autimu za koje bi trebal radit 5 godina da ih otplatim.
|
To sam i ja pomislio... Da mi daju onu mazdu323 s autootpada, bio bi sretan... A lacceti i ostali bolji auti, eh... Al jbg, oni imaju para koliko god zele i sve ce raditi za malo vise smijeha...
|
Citiraj:
Koji će im vrag to auto onda? Hilux nije propatija puno - malo su se gume otopile, ali auto je više-manje OK :D |
Citiraj:
Pa ljudi 'bacaju pare' na miljon gorih nacina. Kako svi drugi ljubitelji auta to odobravaju? Zaje_ancija, i to dobra, a od gledanja nabrijanih auta kako drapaju po stazi bas i nemam nis jer ga ne mogu voziti, gust je, al' Top Gear mogu gledat 20 dana zaredmo po 10 epizoda dnevno, dok 20 krugova po ringu 20 dana zaredom - nema sanse. |
Citiraj:
Uostalom ja sumnjam da su taj Hillux držali na smeću ili di već, jer to je rijedak auto, posebno tuniran,vjerujem da su to izmislili da bi ispalo veća fora... |
ma onaj hilx je cisto proforme stavljen ispod cerade onako, vidi se po karoseriji da je to bilo negdje garazirano.
al istina, oni zabave puno milijuna gledatelja i uniste jedan auto od 10-20 tisuca eura, a zarade od emitiranja, majca, kapica i ostalih reklamnih gadgeta milijune i milijune. pa bila je cak prije 2 godine mislim rasprava oko J.C. place...bila neka cifra da ti pamet stane po epizodi. |
ok samo mi bilo zao skoljki,auta i nije bas...
iscekujem iducu epizodu,ovu sam gledo sa curom i fkt smo odvalili... pogotovo na dio sa robinom i prvo prevrtanje...ona se po podu bacala :D i naravno HOCU R.S 250 !!! :D:D |
stigao je novi broj u sve bolje opremljene trgovine
|
Baš se danas pitam dali je prošlo 7 dana od prošle, kad ono - je.
Crap, upravo nabavljam, a sutra radim cijeli dan, pa moram sad pogledat, dakle dok pogledam bit će oko 2h, a dižem se u 6h :D 4 sata spavanja a onda 12 sati rada, kofein day :D |
Ja sam upravo pogledao i onako nije extra cool epizoda ali može proći, fora mi je kako se je stigić prevrnuo u trokolici =)
|
Pogledao, predobro :D
Bolje nego prva epizoda :D Prejako kad Hammond kaže sa onim trubadurima u BMW-u: "we'll have some explaining to do if we crash" :D :D Mercedes je prejak sa svojom prvom brzinom, odnosno rikvercom :D , Herr Stig otišao 20 metara nazad na stazi :D |
jača je prva i to daleko, ali ajde-de imaju challenge pa neka.
|
Pa kad vec prodje tjedan dana?
Koliko ce ova sezona imat epizoda? Procitao sam negdje da ce ih bit 8-9... To ce bit za ispucat preko ljeta, al premalo je to... Evo ja cu novu epizodu pogledat poslije rucka... |
"james, stop fingering studio .... " :lol2:
|
my car is the only one with blower job.. :D :D
Odlična. |
ima tih sitnica brdo, fingering i blower job su vrhunske... a rezultat na track dayu i dodavanja minute, pa ubacivanje gane (ako sam dobro čuo) nakon komentara na urugvaj.
njemački uopće neću spominjat :) |
Dobra epizoda.. Prepuni fora kao inace...
Jedva cekam novu epizodu... Idem sad rucat :D |
Nisam pogledao ni prvu ni drugu, trenutno sam u procesu kupovine obije. Gledao sam samo na YT prvih 10ak minuta prve epizode. Danas je praznik, dvije epizode za redeom. :)
EDIT: Pogledao obije epizode. Prva mi je dosta bolja od druge. I nekako mi se cini da je onaj Stigov njemački rođak nesposoban vozač. |
Citiraj:
My insides are very good :D :D :D Kad je Hammond vidio kak je malo bodova dobio, pa pomisli da je dan prije išao 150 MPH na autocesti, oznojio se :D nešto u tom stilu kad je Herr Stig išao sa BMW-om :D : "Jeremy, have you noticed how much right-hand turnes there are in the beggining of the track?" "Yes I have James, I certinly wouldnt want to drive in a BMW with a welded suspension" :D ^^ a BMW ima zavaren ili zašarafljen amortizer na lijevom prednjem točku A Hammondu oči ispale :D |
|
Haha ovi krugovi hahaha.
|
Ja jednu stvar nikad nisam skužio, i u prošlih 14 sezona, nikad nisam uhvatio "objašnjenje".
Zašto u Velikoj Britaniji nema Opela!? Znam da je Vauxhall Opelova firma, ali ne kontam, u TG-u nijednom nisu spomenuli Opela |
Citiraj:
Opel nastupa pod tim brendom u UK i u Australiji ako se ne varam. Sad, zašto je to tako - nisam siguran, ali ima više takvih slučajeva sa drugačijim imenima za različita tržišta. |
u americi je recimo fiat chrysler :D
|
Citiraj:
australija = holden, usa = saturn (GT i astra) kina = buick (ali mislim da imaju za sada samo insigniu) |
Citiraj:
|
Jel danas sljedeča epizoda? :)
|
Da, večeras.
|
Naznam ako ste ovo vidjeli
http://www.topgear.com/uk/videos/jam...3%20-%20090710 http://www.topgear.com/uk/videos/jam...Mode=this-week |
Cini se da ce Barrichello biti u vecerasnjem TG-u, jer na BBC-u dok je dijelio utiske poslije utrke je rekao da gledamo TG. :goood:
|
Da da, rubinjo je gost veceras
|
A ja radim nočnu tunajt.
Opet ujutro čim dođem kući, nabavljam, pogledam, pa tek onda odmaram :) |
Auuuuu, jedva čekam da vidim njegov krug zu RPC-u. :)
|
Citiraj:
|
|
|
Taman sam pogledao epizodu prije spavanja i bome me je oduševila, sve naj =) i gosti i autici i humor sve super, meni jedna od boljih epizoda =)
|
Citiraj:
|
Ja sam gledao na Justin TV-u live, svaka cast onome tko je stavio link. Jedino sto u nekim scenama fali vise piksela, ali je ljepse gledati live. Definitivno jedna od jacih epizoda, Hammer of thor isplati se pogledat cak i nakon nocne :D
|
Citiraj:
Eh, da sam to prije znao :) Citiraj:
Sad nabavljam, bit će na disku za 20 min, pa kava i TG :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:48. |