![]() |
|
Citiraj:
https://www.amazon.co.uk/Logitech-Wi...A3P5ROKL5A1OLE |
Ako pak netko vidi kakav TV na popustu molim neka zaljepi link ovdje
|
koji kriminal od Links stranice, bome su pripremljeni ove godine, crni petak i ovaj cyber pon su im vrh :D
|
linksov webshop pao, a ima bas dobrih stvari na popustu.
cekamo nove hlapiceve zgode s neuspjelom kupovinom :D edit: @spikeman - bas to, cim je dosao link ovdje na forum u temu akcije, srusilo se sve :D |
Citiraj:
2900 kn |
Meni piše: 3.799,05 kn
|
Citiraj:
https://www.smartson.hr/blog/black-friday-u-smartsonu |
Citiraj:
Ja sam uspio naruciti, sad oce li se dogadati magicna nestajanja i greske pri narudzbama vidit cemo. Opalia sam print to pdf iz zavrsne stranice kosarice di se vidi da je artikal "Dostupnost: DOSTUPNO" za svaki sklucaj. Hvala Matta. |
Mugen Max 110kn... Brutalne akcije na coolere u linksu
EDIT Samo ga već nema, mora da je bilo 2 komada :D |
Čisto sumnjam da ćemo svi dobiti miša, jer nije im očito dobro podešen limit i stvarno stanje.
Na webu se može kupiti i 100komada, a čisto sumnjam da ih imaju 100 https://image.prntscr.com/image/QnJD..._aRZ0vDUw.jpeg |
Tako je, ja sam ih zvao i rekli su da imaju ograniceni broj artikala i da ce redom obradivati narudzbe. Konkretno sam narucio (cca 11:30) logi mis i coolermaster tipk te mi je receno da jako tesko da cu dobiti ijedno. :lol2:
Tako da ne racunajte vi koji niste skroz rano narucili, ima na amazon.uk taj mis za 300 kn s dostavom. EDIT: "Kad ce se sa sigurnoscu znati dali ce narudzba biti sprovedena ili ne?" "Pa danas - sutra" Vrlo korisno :roller:.. taman kad zavrsi vecina akcija ti javimo da si izvisio :fiju: Bitno da im na stanju i dalje stoji DOSTUPNO. |
Ta politika im je vrlo loša.
|
Koja politika?
|
Koja, pa na webu ima tog miša za ubacit u košaricu. I Ferru su rekli da teško da će dobit ijedno. Ako je naručeno, naručeno je. Sve ti piše u postu 1098. A ne teško da cete dobiti ijedno.
|
Citiraj:
|
Nije.
Interni je rađen da bude interni i da se ne miče previše, dok su eksterni rađeni s razlogom da budu prijenosni. Kućište za interni je namjenjeno da stoji negdje na stolu bez previše micanja. |
Također, naručio Anywhere 2s maloprije i odmah platio...ako ga zapravo i dobijem to je odličan deal.
Zadnjih 5 godina imam MX Anywhere (jedinicu) kojeg i dalje koristim 8+ sati dnevno i odličan je, samo što baterije trebam kupovati svako malo što je annoying, a nije ni bezazlen trošak. |
Kupi si punjive baterije. Preporuka za Eneloop modele.
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Ima dosta dobrih stvari u Linksu, SSD-ovi, rami, napajanja.. Osobno uzeo GXT 353 sluske za 200kn, solidno.
|
Citiraj:
Interni i eksterni diskovi su identicni i mozes interne micati koliko god oces. Razlika je samo u brzini (USB/SATA) i to sta su eksterni uglavnom u kompaktnijem kucistu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ponekad ima razlike u firmware-u (postavkama za parkiranje glava i sl.), ali da - radi se o identicnim diskovima (ako pricamo o internim diskovima i istima unutar vanjskih kucista). |
Ja u linksu naručio 7 USB stickova 16 gb za 14 kn. Čekam da jave da ih nema na zalihi.
Citiraj:
|
Ima kakve razlike između 10mbps ove od 60kn Apacer
https://www.links.hr/hr/memorijska-k...pter-300900496 i 80mbps? https://www.links.hr/hr/memorijska-k...pter-300900382 Namjena: dodatna memorija u mobitelu za pohranu/snimanje slika i 4K videzapisa? |
Citiraj:
|
Mislim da bi ova prva mogla biti prespora za snimanje 4k
|
|
Citiraj:
Ne može trgovac imati stanje zalihe u realnom vremenu, o tome se već jedno 1500 puta pričalo. Šta ima veze ako ti kupnja ne prođe? Jel si oštećen za nešto? Stavi u košaricu i čekaj. Stvarno je nevjerovatno da se ljudima ne može ugoditi i uvijek se nađe netko kome nešto ne paše. Links snizi cijenu tog miša za 60% i opet ti gunđaš i negoduješ. Snizili su onaj PS4 i hrpu drugih stvari dobrano i opet ispali najveći cigani, jbg, krivi su jer nisu imali lager od jedno 15.000 konzola i grafičkih da se ekipa namiri. Najbolje ne davat ljudime nikakve popuste, vidim da neke trgovine nisu uopće popratile ovaj black friday, cyber monday i ostale budalaštine, možda su ispali najpametniji. |
Citiraj:
Jel vrijedi koji od ovih preostalih uzeti za moj Ryzen 7 2700? :fiju: |
Citiraj:
Nitko ne kaze da moraju prikazivat real time evidenciju stanja zaliha na webu, ali ako imaju jako ogranicen broj uredaja, a zaprime ogroman broj narudzbi te meni u podne kazu da nema sanse da cu dobt jer vidi da je za mis stanje zaliha u minusu.. i onda pogledas sad u pola 8 i dalje stoji za navedene artikle da su dostupni :care: Akcija je bila putem webshopa te vrlo lako mogu pratit broj narudzbi i skinut artikl kada postane nedostupan. Javili su (2. poziv) da ce najranije sutra u popodnevnim satima znati dali ce narudzbe i koje biti provedene. Ostecen si, cyber monday za neke ponude traje samo danas do ponoci, pa samim time ekipa koja nije citala forum niti provjeravala, naivno misleci da stanje "dostpuno" stvarno to i znaci, nece naruciti uredaje negdje drugdje.. i izvisit ce kad im Links javi da su odjebani. Ne postoji nikakvo logicno opravdanje ni objasnjenje za takvu politiku osim njihove kompletne bolikurc.. za kupce i lijenosti.. barem da skinu s ponude one artikle za koje milijun % znaju da se vise ne mogu kupiti.. dobijes na mail potvrdu i broj narudzbe pa onda "ipak nemamo" dva dana poslije :goood: |
Citiraj:
https://www.links.hr/hr/cooler-scyth...-fm2-050903367 Ovaj ti je već kompatibilan sa AM4 (sistem poluge). http://www.scythe-eu.com/no_cache/en...ting-kits.html Za tu lovu se isplati i trebao bi biti bolji od stock coolera https://thinkcomputers.org/scythe-ta...oler-review/4/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Joj gluposti... i to na 9-tu decimalu... To je jedino i normalno poslovanje kakvo bi trebalo biti. Na drugu stranu sto vecina webshopa gleda da ustedi gdje god stignu no ako postoji skladiste ( gdje god ono blo, supa iza trgovine ili dobavljac ) u cemu je problem da se izlaz robe ( narudjbe ) onda povezu sa brojnim stanjem u skladistu ? No gospoda umanje za ono sto naplate a ne sto je naruceno... a cesto ni ne umanjuju ono sto naplate nego ide tako dok imaju odakle ( sa stanja ) naplacivati. Skrtost, neorganizacija, bahatost... apsolutno bilo koja trgovina moze funkcionirati u realnom vremenu ali treba platit program za poslovanje..., umrezit ponudu sa weba sa stanjem od bilo gdje da je, micat sa stanja sve sto je trenutno u kosarici pa vracat nazad kada se izbaci iz kosarice itd... |
Citiraj:
|
Fulao si argument. nino ti je spomenuo kako zbog sustava naplate koja nije trenutna, vec kasni vise ili manje ni ne mozes znati koliko je broj prodanih primjeraka. Makar i jedino skladiste koje imas je ono iza pulta.
No interesantno mi je ovo branjenje Linksa u slucaju blackfridaya, ok ponudili su primamljive artikle po dobrim cijenama, no djaba to kad ih imas tri sveukupno :) Jedina bolja akcija koju sam vidio je bila ona od megastorea, gdje je cak i vise od 10! ljudi dobilo i vise od jednog artikla po dobrim cijenama - sto je dokaz da je to itekako moguce. |
Citiraj:
Oh, wait... |
Citiraj:
Sta ga se ne moze vezati sa kosaricom ? Sto je naplaceno i u kosarici - nema, razlika od ukupnog stanja - kosaraice i naplaceno - ima. To sto webshopovi vole da ti "drzis" nesto u kosarici 10 dana pa se ne obaziru na stanje u kosaricama je njihov problem. Samo neka kupac drzi u kosarici pa mozda i kupi... Reset kosarice nakon 6h i amen... ni u Konzumu ili Vinkopromu ili Pevecu ne drzis 10h nesto u kolicima jel.., ili ti treba 10 dana da odlucis koju zimsku salamu ces odgurati do blagajne ? Citiraj:
Vodis neku trgovinu na isti taj bahati, netransparentan i podmukao nacin kao vecina trgovacke ( citaj lopovi kad god mogu os prema kupcu ili poreznoj ) mafije pa si se osjetio prozvanim ili ? Ne kuzim ponatu sta je pisac htio napisati ? Ocemo o cinjenici da nemam trgovinu ili tome kako ti svoju vodis pa te odredjena moja izjava "skaklja" mozda ? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |