![]() |
|
Citiraj:
|
Ne brinem ja, nego radi ljudi koji nemaju mjeru drugi kolege forumaši nisu mogli uzeti jedne.
|
Citiraj:
|
Uspio sam jedne uzeti nakon 2-3 sati pokušaja.
|
Ak će netko imati za prodat po nekoj normalnoj cijeni, nek javi
|
Izgleda da imaju dva vagona tih slušalica pošto je krenulo odbrojavati opet 24h
P.S. evo makli su sada |
Krucina...uru klikanja f5, nista. Ne broji novih 24h
Ako neko ima viska otkupio bi jedne + za pivo i cevape...hvala |
Maznuo i ja jedne, makar sumnjam da će to biti isporučeno. Kliknuo na ovo "Zainteresiran sam", oko 01:01 došao mail i bile dostupne na linku...
|
Ja sam narucio još jedne. Još se može narucit
|
meni je bila situacija jučer da sam su bile dostupne, i kad kliknem dodaj
neće ih dodati u košaricu :D |
Piše da je rasprodano, ima neka caka da ih se doda?
Piknuo bih jedne.. |
Nije više 144 kn, sad je 1159.
|
Ja sam i danas ujutro uspio ugrabiti još koju.
Nadam se da će doista i poslati. |
Bilježim se za jedne ako netko bude imao viška
|
Također se bilježim
|
Dakle ovaj forum rastura. Nevjerojatno da je prošlo, ali hvala. Preuzimanje i plaćanje u poslovnici (zagrebačka), jutros stigla obavijest.
Vi koji bi kupili - blage veze nemam bi li prodavao ni što je fer cijena. Što vi mislite? :D https://i.ibb.co/1sY2mCF/IMG-7670-1-1.jpg |
Budi fer i kolegijalan, prodaj po 200 forumasima kojima treba, a nisu stigli kupit :) :chears:
|
Citiraj:
Ne želim spamat temu, možda bude za tržnicu, vidjet ćemo. Ali uglavnom hvala ljudima koji prate i jave. :) |
si dobio i tog tipa sa slike u kutiji, ili su samo slušalice unutra? :lol2:
|
https://i.ibb.co/BfdXBzS/image.png
Nadam se da će i moje biti poslane, platio sam karticom. Danas ujutro ugrabio nekoliko njih. Biti će za prijatelje i rodbinu. Možda mi ostane 1. Hvala na dijeljenju. |
Naruđžba od jučer (21:00) i dalje stoji kao neobrađena. Vjerojatno je kolega ranije naručio ujutro.
|
Citiraj:
Ako ste vec dobili tip s ovog foruma, bilo bi fer onda vratiti uslugu kao sto kolega gore kaze. |
Citiraj:
|
Nema nikakve obveze vratiti, link je bio svima dostupan, mogli su svi naručiti. Ja nisam, tako da ako bude višak nekome, kupim za 200kn, ako ne bude nikom ništa.
|
Citiraj:
Ja sam bio skroman pa sam uzeo sebi jedne i za necaka kojem je ubrzo rođendan (valjda ce doc), a eto jutros u 6h sam ih mogao više. Prodat i svoje isplatit al eto nisam. Nisam taj đir |
|
Koji cigan
Al tko je htio naručit mogao je. Kome se nije dalo refreshat 30-60 min i buljit u ekran nije ni naručio. |
Citiraj:
I da, uzeo sam bijele, došle crne, fkors. :) |
ja sam želio jedne za sebe kupiti kupiti ali kad god sam pogledao
nisu bile dostupne.. a jednom prilikom su bile dostupne, ali kada sam kliknuo dodaj u košaricu. onda nije htjelo :D |
Iskreno zvuk mi je, hm... Super je za nabrijanost i trenutne trendove, ali meni jako previše bass-heavy kad sam navikao na zvučnike koji rade kako treba*. Pokušam popravit ekvilajzerom u neko doba. I kao fensi su zbog noise cancellinga, to treba isprobat negdje u praksi.
*Isto jer sam džubre koje naleti na sve za nevjerojatnu cijenu - imam Sonus Faber u dnevnom i Anthony Gallo spojene na kompjuter. |
A jebemu, tek sad vidim temu, a idealno bi mi došle na poslu. Šteta
|
Zainteresiran sam ako ima tko viska...
|
Imam ja jedne viška, 145kn, tko prvi njegova djevojka.
Uzeo dvoje, žena ipak ne želi, ima in-ear. Preuzimanje Varaždin, ako je moguće, bilo bi idealno. EDIT: Ekspresno brzo otišlo, kolega će ih preuzeti kada stignu tu u VŽ. Sorry svima, nisam imao srca prodavati za više, a ni uzeti 5 komada. Jedva sam dvoje uhvatio (ako uopće dođu). |
molio bih ako netko ima viška, da se javi :)
hvala |
Da li se nekome drugom promijenio status iz obrade u priprema se ? Za sad samo kolega Sholky postao sliku nakon što je preuzeo. Stoji na u obradi i ne mijenja se.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:50. |