![]() |
Hrpa stvari nije ispolirana, čekam DLCove i prave patchove da krenem igrati kao muški Nomad (završio sa ženskim street kidom).
Da, Panam je razlog. :D |
Ja sam utukao jedno 15h, pustilo me, čekam još mjesec-dva da vidim razvoj igre.
|
Ja je jutros završio (cca 130 sati), igra je kaos na svim frontama jer niš ne radi kako treba u njoj ali opet nisam je mogao prestati igrati. Jako mi je bila zanimljiva a opet ne znam baš dali bi je preporučio drugima da je odigraju... E, da napomenem, bugova nisam imao skoro pa nikakvih - jedan ili dva T-pose, tu i tamo lebdeći semafori i neki frajer je pušio shotgun - to je to. Što se tog tiće radila je super ali zato su perfomanse bile posvuda i svakakve. Kakve volje bi fajlovi bili na disku bi se tako igra vrtila. Ista scena sa ili bez RTX-a pa se vrti sa 2-3 frejma razlike i tako te spike...
malo slika https://imgur.com/gallery/STyWAvk |
Hrvoje, nisi vidio naj kraj, vjeruj mi.
Taj 1 je meni top, necu spojlat. Neki se i ponavljaju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da rezmiriam bez spojlera, da svi vide. Igra ima 5 krajeva, 3 od tih 5 imaju po još jedan izbor te se granaju na 2 različita kraja svaki. Jedan je tajni i do njega je mrvu teže doći. Neki od ovih se ponavljaju, mislim da 2, ali se do njih dolazi na drugi način. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma da, ja sam očito krivo pokopčao. :beer::D EDIT: Nego ja cijelo vrijeme kopiram ove tvoje tagove za spoiler i tako ih koristim, ali ne nalazim ih nigdje u opcijama kada pišem post...jesam li ja slijep ili...? :D |
Citiraj:
|
46 minuta plakanja od smijeha, a pjesma na kraju videa je epic :goood:
|
Angry Joe je izbacio recu, vrhunska je, ako nekog zanima ta vrsta reviewa naravno.
|
Citiraj:
|
Ja od recenzenata gotovo da i ne gledam ničije recenzije osim njegovih:roller:
|
Citiraj:
|
Službena isprika igračima: https://www.engadget.com/cyberpunk-2...220043550.html
Živi bili pa vidjeli. :) |
Svi pričaju o konzolama... A što s PC-om? Nije debakl u tolikoj mjeri, ali opet... Zaboravlja se na PC, igra je na istom patchu već dobrih mjesec i nešto, nitko ništa više ne priča o tome... Nešto jesu popravili ali igra treba još dobrih 4-5 patcheva (i to većih) da bude na razini očekivanog.
Jedino što sam pročitao da će DLC-ovi biti free... |
Igra treba još godinu dana razvoja, bar.
|
Meni je Cyberpunk izazvao nostalgiju za GTA 5. Čim ga završim, ide GTA5 na još jedan prolazak. Tek sad se vidi koliko je to bila kompletna igra
https://youtu.be/QSJ1wre0YNk |
Citiraj:
|
Citiraj:
I izgleda sasvim super :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Naizgled ogromna i zanimljiva, ali realno nije ni blizu tome. Open world, priča, AI..bljuvotina Stao sam na polovici igre i thats it, mislim da je neću pokretat više ni kada je ispoliraju. |
Citiraj:
Imam i dalje FPS dropove na 40 FPS-a s 1080Ti u 1080p rezoluciji. Plus, i dalje bugovi. I dalje je grad prazan, nema imerzije u grad/priču kao što su obećali/prikazali prije samog release-a itd. |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.tomshardware.com/news/cy...ecommendations Igra je letdown u sve i jednom segmentu, osobno. |
Citiraj:
Ne postoji takva igra. Ili radi ili nije ispolirana. Tako da, ovo je kompletno neoptimizirano. Inače FPS mi je oko 100, ali random dropovi na 40-tak FPS-a govore samo jedno. ;) Popraviti će se i to, samo je pitanje kada. |
https://www.bloomberg.com/amp/news/a...mpression=true
O katastrofi iznutra... Ukratko, Mass effect Andromeda. |
Završio sam igru, nekih 35 sati mi trebalo uz side questove koji su mi se dali obaviti(dosta toga je ostalo) i igra mi je onako meh. Početak priče mi je bio odličan, ali iskreno očekivao sam više pa me kraj pomalo i razočarao, očekivao sam nešto napetije i kontraverznije (oni koju su završili story će me razumjeti :D).
Igra je naravno neispeglana pa se nailazilo tu na kojekakve bugove, ali ništa što bi mi onemogućilo igranje, najviše sam primjetio grafičke glitcheve. Što se tiče tih side questova ima zanimljivih stvarno, pogotovo ono sa Johnyjem i još nekim bitnijim likovima, ali ima i onih zamornih i ponavljajućih (npr. gigovi). Sve u svemu prevelik hype na igru, iako mene nije razočarala jer nisam niti imao očekivanja kao ekipa koja se nahajpala kao junferice željne kite pa bih rekao čisto solidna igra koja ima dosta bugova koji malo guše cjelokupan pozitivan dojam o igri, ali ništa strašno. Svakako planiram kada se popegla kroz nekih pola godine još jednom završiti igru kao Nomad i pokušati malo detaljnije proći side questove jer sad jednostavno nisam imao volje. |
Citiraj:
|
Bacim oko na ovaj Bloombergov članak, ali već sam više puta naletio na optužbe da je poprilično neugodno raditi u CDPR (crunchevi do besvjesti....i ne sjećam se što sve ne), ali je jedan od osnivača to demantirao i to se valjda uzima kao istina.
|
Cruncheva doduše ima kod skoro svakog velikog developera i to kao to nije "problem" dok se uredno kompenzira i postupa humano. Čak je i kod nekih praksa zaposliti dodatni broj ljudi za taj "crunch" period te iste otupustiti jednom kada zvrsi.
|
Jel.se moze kako igra prodati ili barem pokloniti nekome? Dao bi ju necaku. Prošao mi rok za refund. Steam.
|
Daš mu steam account (username i password).
Nikako drugačije. |
Citiraj:
Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
Budem pogledao kako! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |