PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   SP 2014 (Brazil) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=224501)

ivan77 15.11.2013. 21:44

Ajmo pavijani..visi listić,,!

Brko 15.11.2013. 21:46

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2495645)
Sad ce ga Benko dat iz inata..

Perisic me podsjeca na Cvitanovica u najboljim promasivackim danima..

Bitno da si ti prognozirao +2 za naše ;)

MAGARAC 15.11.2013. 21:47

Ja prvi put otvorio ovu temu nakon mjesec dana. Nisam ni gledal tekmu do prije 10 min ali i to je dovoljno da vidim Perisica..

begi 15.11.2013. 21:51

Nakon onog crvenog, ja HR već vidio jednom nogom u Brazilu. Sad na kraju vidim da je upitan kvalitet iste. Jako su oprezno krenuli prvo poluvrijeme, a kako je Island tvrd orah, mislim da će biti neizvijeno do zadnje minute u Zg.

IcyTexx 15.11.2013. 21:51

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2495646)
Ajmo pavijani..visi listić,,!

Izgubili smo. :fuming:

Brko 15.11.2013. 21:52

Citiraj:

Autor begi (Post 2495651)
Nakon onog crvenog, ja HR već vidio jednom nogom u Brazilu. Sad na kraju vidim da je upitan kvalitet iste. Jako su oprezno krenuli prvo poluvrijeme, a kako je Island tvrd orah, mislim da će biti neizvijeno do zadnje minute u Zg.

Pa vi ste već u Brazilu, nemoj se sekirat zbog HR :D

Svaka momčad je tvrd orah koja se brani sa 9 golmana i jednim braničem Gudjonsenom :D

tutix 15.11.2013. 21:54

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2495642)
sa 10 golmana je teško zabit.

Na Perišića bi se moglo zaboravit u Zagrebu...

Istina al opet, toliko prilika, sam da je jedna šljucnula u gol.

Perišić standardno loš, sve je prosuo...

Brko 15.11.2013. 21:56

Citiraj:

Autor tutix (Post 2495655)
Istina al opet, toliko prilika, sam da je jedna šljucnula u gol.

Perišić standardno loš, sve je prosuo...

OK, ali je barem Rakitić koliko toliko prodisao. Perišić je loš već duže vrijeme.

spawn 15.11.2013. 21:56

Kvalifikacije za SP 2014 (Brazil)

Ja sam ovdje vidio losu vezu,perisic katastrofa. Veza koja nije 5 lopti dala kako treba za neku dobru sansu. Sve se svodi na bokove i ubacaje olica koji se nalazi na pogresnoj strani i glumi Robbena i nekakav neciji visoki ubacaj tu i tamo. Rakitic igrao obranu????? Pa naprijed ga je bilo 15 min prije kraja tekme?
Ne razumijem zasto ide s kao provjerenim igracima kad su ti isti provjereni igraci doveli repku nadomak ispadanja. Bolje riskiraj s Benkom i Rebicem itd.
Ovo vracanje lopte unatrag me nervira vec 5 godina, to je strasno.
Pozitivan pomak je malo jaca zelja,agresivnost,i trka. Jako smo puno lopti ukrali i zaustavili.
Ahhhh

listerstorm 15.11.2013. 21:58

Iskustvo, domaći teren u uzvratu i kvalitetnija ekipa. Trebalo bi bit dosta za prolaz.

Burko 15.11.2013. 21:59

citam komentare, lagano mi se gade. koji vam je klinac, prakticki to su isti igraci kao i unazad 2-3 godine, ali pod vodstvom nekog drugoga. da ne kazem unazad 6 mjeseci, ili jos kriticnije - unazad par mjeseci kako je bilo kod Stimcem?

ovo veceras ja vidim kao ocit korak prema naprijed. osobno mi se jebe za prvenstvo toliko i Brazil, ali mi je zao i sramota i neugodno gledati 10 konja koji "igraju" za nasu reprezentaciju. i posljednjih par tekmi pod Stimcem takav gorak okus u ustima nakon tekme, toliko, da je ovo veceras bilo osobno slatko za gledati. pogotovo 95% drugog poluvremena.

no, ono sto je ocito je da nam je obrana poprilicno nikakva. neka Shifo, Joe, Charlie citaju, neka gataju iz salica kave (da, znam da šifo nije igrao, pricam generalno), ali su spori. bilo koja brza momcad kada krene prema Pletikosti - problemi.

ali ponavljam, ovo sto sam odgledao veceras je korak prema naprijed. i ako se tekme tako nastave u buducnosti, moglo bi tu biti dobre reprezentacije za dvije-tri godine.

EDIT.
i da, Rebic jako jako dobro odigrao. ako ovako nastavi, definitivno novi redovni igrac repke.

Perki 15.11.2013. 22:00

Kaj ste svi napali Perišića? Ovo mu je najbolja tekma u repki ikad.:goood:
Nego, ova fora sa Olićem na desnoj strani je onak, smiješna i pomalo naivna. Taj ima desnu nogu goru od Šukera.
Ali ajde, ukupan dojam je OK, s obzirom na to kak smo do sada igrali. Nije baš za hvalit se sa nulom protiv strašnog Islanda, al nek im bude. Bar nisu ništa zayebali kak inače znaju.
Kovač još mora poradit na povećanju svojih cohones, i izvadit Modrića kad je očito da čovjeku ne ide. Tek smo s crvenim kartonom Islanđanina zapravo bili u egalu po broju igrača.

Guls 15.11.2013. 22:00

Nije Perišić nikad ni bio dobar. Ne znam čemu forsiranje maloga.

No istinabog naši nikad nisu znali igrati protiv bunkera pa im ovaj remi neću zamjeriti. No, netko je napomenuo, repka se nije bitnije mijenjala od Bilića, preko Štimca do Kovača. Igrali su neke odlične partije tijekom tog vremena tako da potencijal postoji. Ja mislim da njima samo fali želje za igrom i dokazivanjem (parama?). Ovo što oni u zadnje vrijeme pokazuju nema veze s repkom koju znamo inače gledati. Tako da ne vrše mediji i navijači pritisak, nego je činjenica da su se naši usrali ko grlice i da im se ne da igrati nogomet. Ona dodavanja napamet, isprekidani pasovi koji ne idu nigdje, pa prstići na treninzima to bolje izvode :D
Nvm, idem na Maksimir u utorak premda sam rekao da više nikad neću, nekako imam osjećaj da se ovoga puta možda neću razočarati.

listerstorm 15.11.2013. 22:02

IMO najviše nedostaje Niko iz kvalifikacija za Euro 2012. Jedini vezni igrač koji je sposoban u svakom trenutku udarcem iz daljine prelomit tekmu.

Alph4Dawg 15.11.2013. 22:04

Osobno zelim da ne odemo u Brazil, jer nismo ni zasluzili.
Da me se pita, poslao bih Island iz ovih stopa pravac Brazil.

spawn 15.11.2013. 22:05

Po meni najvise nedostaje Eduardo i starih dana.

begi 15.11.2013. 22:06

Gledam Portugal izgleda bolji, ali nema još golova. Nije lako nikom ni igračima ni gledaocima kad se prolaz svede na dvije odnosno sad na jednu utakmicu.

Perki 15.11.2013. 22:07

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 2495665)
Da me se pita, poslao bih Island iz ovih stopa pravac Brazil.

Da se mene pita, ja bih sam sebe poslao u Brazil. Ono, kavica, karneval, Brazilke,...

Brko 15.11.2013. 22:10

Citiraj:

Autor begi (Post 2495667)
Gledam Portugal izgleda bolji, ali nema još golova. Nije lako nikom ni igračima ni gledaocima kad se prolaz svede na dvije odnosno sad na jednu utakmicu.

Da, gledam i ja odpočetka. Kao da svima paše 0:0 u prvoj tekmi.

Ali općeniti problem sa nogometom je "ajmo samo da ne izgubimo, 0:0 je odličan rezultat". Neka igraju jednu utakmicu na neutralnom terenu i to je to.
Island nabavlja 9 golmanskih dresova za Zagreb jer će oni sigurno htjeti penale i siguran sam da će pucati svako 120 puta do utroka na treninzima.

To je krenulo na svjetskom 2010. Ono, 0:0 ili 1:1 i lagano šetnja po terenu. Serem se na takav moderni nogomet. Kao i u školi kad si sretan jer si dobio 2 iz hrvatskog. Takvim stavom, možeš zbilja očekivati čuda i onda se čuditi kako se ljudi sa tobom ne slažu i kako negoduju...

Citiraj:

Autor Perki (Post 2495669)
Da se mene pita, ja bih sam sebe poslao u Brazil. Ono, kavica, karneval, Brazilke,...

Hear hear :D :D

Guls 15.11.2013. 22:12

Zato ja volim gledati švabe. Nema tu mile lale, to je juriš 90 minuta ako im se dopusti. Nije tehnički napredan nogomet, ali ima snage volje želje muške igre, svega onoga što nogomet čini mamcem za gledanje.

Brko 15.11.2013. 22:16

Ovi franački govnari gube od Ukrajine. Ajde, prva dobra vijest večeras.

listerstorm 15.11.2013. 22:18

Citiraj:

Autor Guls (Post 2495672)
Zato ja volim gledati švabe. Nema tu mile lale, to je juriš 90 minuta ako im se dopusti. Nije tehnički napredan nogomet, ali ima snage volje želje muške igre, svega onoga što nogomet čini mamcem za gledanje.

Reus, Gündoğan, Özil. Ako to nije tehnika... :)

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2495675)
Ovi franački govnari gube od Ukrajine. Ajde, prva dobra vijest večeras.

Ukro si mi post s tipkovnice ;)

listerstorm 15.11.2013. 22:23

Ah, Christine...

Brko 15.11.2013. 22:26

Gelojko i tupani vode protiv Šveda. Šteta.

Nybelung 15.11.2013. 22:29

Zato ćeš se razveselit kad vidiš da Ukrajina vodi 2:0. :D

Brko 15.11.2013. 22:30

Daaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

listerstorm 15.11.2013. 22:32

Francuz primili još jedan :)

Brko 15.11.2013. 22:43

Samo smo mi odigrali odličnih 0:0 :D

Nybelung 15.11.2013. 23:02

Ma šta ti je, mi smo nogometna velesila, a ne tamo neka Francuska.

panda505 15.11.2013. 23:07

i dalje konstantiram, imate previsoka očekivanja

u mjesec dana se da se promjeni cijelo stanje repke, mo'š mislit

Nybelung 15.11.2013. 23:10

Mjesec dana? Oho, puno je to. Ja sam mislio da su Niko i igrači tek tjedan dana skupa.

QuidZz 15.11.2013. 23:19

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2495696)
i dalje konstantiram, imate previsoka očekivanja

u mjesec dana se da se promjeni cijelo stanje repke, mo'š mislit

Tocno to. Pomak se vidi, pa nemozemo "preko noci" prodisati punim plucima. Benko treba igrat od prve minute u Zagrebu.

panda505 15.11.2013. 23:57

Citiraj:

Autor QuidZz (Post 2495701)
Tocno to. Pomak se vidi, pa nemozemo "preko noci" prodisati punim plucima. Benko treba igrat od prve minute u Zagrebu.

Dok se neki ljudi ne maknu iz hrvatskog nogometa (Mamić), a i neki igrači (Srna i ta ekipa koja ima zacementirano mjesto u ekipi makar kriminalno igrali), nećemo daleko :)

ali mislim da će Kovač biti čvrste ruke, trebao bi on to srediti

MIK 15.11.2013. 23:58

Rezultati prijateljskih utakmica:

Libija - Niger 1:1

Bjelorusija - Albanija 0:0

Češka Republika - Kanada 2:0

Rusija - Srbija 1:1

Estonija - Azerbejdžan 2:1

Danska - Norveška 2:1

Turska - Sjeverna Irska 1:0

Republika Irska - Latvija 3:0

Italija - Njemačka 1:1

Poljska - Slovačka 0:2

Engleska - Čile 0:2 :-)

Škotska - SAD 0:0

robert7 16.11.2013. 11:34

Ma nek produ island kako.god, a onda remont. Zahvalit se balvanu olicu, srni, perisicu i slicnima jer stvarno nemaju sta vise traziti...

Mileni 16.11.2013. 12:20

Koliko god da smo losi bili, toliko smo dobri. Barem u usporedbi sa zadnjim Stimketovim utakmicama i opcenito cjelokupnim kvalifikacijama.

*Perisic
Ovaj momak je odlican igrac. No samo kad je spreman i zdrav. A to vec godinu dana nije. Nikako. Pa do unazad 2-3 kola radi tih ozljeda nije igrao ni za klub. Nije on kriv sto ga forsiraju pa covjek podbaci. Ne shvacam samim time zasto ga se toliko forsira. Pustite momka na miru, ako vrati prijasnju formu, onda ga bacaj u vatru.

* Ilicevic
Perspektiva koja je gotovo unistena silnim ozljedama. Igrao cak manje od gore spomenutog Perisica. Od kud je on sad izvucen?

* Dudu kao poluspica
Majko mila... Valjda je vec i vrapcima na grani jasno da je dudu samo cista i klasicna spica. Pravi golgeter koji ceka i cesto doceka. No kao cesto krilni, a sinoc i vezni igrac je ustvari igrac manje na terenu.

* Olic
Krilo, i to desno? Niko od kud ovo rjesenje pobogu milom? :(

* Srna
Njemu se treba vec jednom zahvaliti za sve sto je prije dao reprezentaciji. A dao je stvarno puno. No vec par godina sve sto pamtim od tog lika su silna simuliranja i nista vise.

Ukratko, kovac je imao sa njima svega par treninga. Da, izbornik je mjesec dana, no ekipu je imao na okupu koliko dugo? 3-4 dana? Mislim da ce to postati sve bolje i bolje, jer losije ne moze. Ili...?

Niku sam oduvik volio, njegova brata takodjer :D
No kod igraca vise ubaciti Olica na krilo je ravno samoubojstvu. Covjek nema udarac izvana (unatoc golu vs dortmunda nedavno), nema tehnike, nema ubacaja. Pa sta ce taj na krilu?

Rebic je unio prijeko potrebnu zivost u igru i svaka mu cast. Tako se igra. Modric? Oduvijek ga branim, no krajnje je vrijeme da prestane sa svojom alibi igrom i forsiranja dodavanja vanjskom. Postaje lagano naporan. A ako ga vec ne ide, kao sto ga sinoc nije islo, pa daj izbaci ga vanka, svako ima los dan/vecer, pa cak i famozni modric. No neki igraci su ocito 'osudjeni' da igraju cijelu utakmicu, bez obzira kako istu igraju.

buljo 16.11.2013. 12:32

Čudno mi je da nitko ne piše da je modrić jučer bio naš najgori igrač, premekane i netočne lopte, masa izgubljenih (iz kojih je mogla ić ili je išla kontra), već ga dugo nisam vidio tako lošeg.
Perišić po meni odigrao bolje od pola repke, nije mi jasno zašto toliko negativnog na njegov račun.

Prejako je to loše ozračje oko repke...

spawn 16.11.2013. 12:50

Perisic je imao veliku zelju,trcao je,borio se ali izgubio je jako puno lopti,i ono malo sansi koje su se stvorile fulao je svaku. Borba ne znaci nista ako je iskoristivost nula bodova,samo se iscrpis,i sebe i druge a na kraju kifla.
Modric je bas postao alibi igrac. 99% tocnih dodavanja ,ali onome do sebe.
Ono dodavanje u obrani,izmedju veze i obrane i vracanje unatrag je postalo vec dosadno za gledati. Mi smo kao slavni tehnicari postali tehnicki nesposobni. A i muda smo izgubili negdje po putu......

panda505 16.11.2013. 13:01

Citiraj:

Autor buljo (Post 2495798)
Perišić po meni odigrao bolje od pola repke, nije mi jasno zašto toliko negativnog na njegov račun.

zato šta je kvale do sad loše odigrao, pa ga se sad samo i nastavlja pljuvati

i to usprkos činjenici da se dečko napokon počeo vraćat u formu

Gemmy 16.11.2013. 13:08

jbga modric je ziheras, pocinje mi liciti na Gattusa, koji samo zna dodati prvom do sebe, on je najveca klasa to i preba vise pokusavat s dugim lopama u prostor, sutevima na gol, i biti voda ekipe

srna, za njega se vise ne sjecam kad je odigrao zadnju dobru partiju

olic na desnom krilu? smijurija, izgledalo je kao i da su ga islandani pustali naprijed jer su znali da ima samo jednu nogu i stalno na istu foru pokusava ubaciti

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:14.