![]() |
Citiraj:
|
a tako... sta ste promijenili ts?
|
Citiraj:
|
Nagradna igra za Limited Edition Battlefield 3 ili MW3 -> https://www.playfire.com/bf3-vs-mw3 <-
|
makni svoj refferal code :)
|
Citiraj:
EDIT: pronašao! post iznad. |
pitanjce, ako narucim preko base host-a...dali to ide preko steam-a ili ne (vjerovatno je bilo pitanje milijardu puta)
svega 145kn? EDIT: hvala thor za info :) hvala bogu pa nesto ne ide preko steam-a, no sto se tice base host-a ? jednostavan odgovor DA ili NE :D |
Nema BF-a 3 na Steamu.
Ići će preko vlastitog servisa - Origin. |
Citiraj:
I ja bi ti preporucio da uzmeš od CD key housa limited za 215 kn, a ne da ces tog lika cekati ko zna koliko. |
kad će open beta?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
(nesluzbeno) |
Citiraj:
(nesluzbeno) |
11.9
(neslužbeno) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Osim toga, taj screen sam postao stranicu/dvije prije. ^_^
Ovo za 11.9 se nešto govorka na internetovima jer je navodno prije no što je battlelog pao, na njemu bio countdown i datum do BETA-e je bio 11.9 :D Naravno, ništa službeno.Whatever, pop*zditi ću više čekajući. |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=IHFLfw_M5-8 |
Citiraj:
Code:
1939 - After 19 days of resistance, Warsaw, Poland, surrendered to A i osim toga sama vlada SAD-a je to napravila :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Jel moguce da je na cdkeyhouse preorder 30$ sto je bagatela!! samo 160kn?!
|
|
DICE On BF3′s Regenerating Tank Health
Citiraj:
|
Obicni je 29$ a LE je 39$ s time da atm traje popust od 5%
A kod za popust je LOVEKEYS EDIT: Ocito je istekao kupon za popust, sad sam išao isprobat :( Bili su najavili popust od 5% na bilo kakvu kupovinu radi maintenance-a |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a i piše da će regeneracija trajat dosta dugo, pa baš i nije toliko efektivno i ne smeta |
Uf to je stvarno bagatela... dobro LE je 215kn to cu i kupit na kraju tako da... ali nisam nasao LE na cdkeyhouse ako moze link LE verziju
|
Ljudi, igra izlazi za malo manje od 2 mjeseca. Čemu sad drhtanje i naručivanje igre? Još se čeka BETA verzija. U tih 2 mjeseca će bit još xx akcija za preorder.
Takvim potezima će se developeri razmaziti i izbacivat sranja jer znaju da imaju masu koja će dati novce "na povjerenje". Neki seru po fanboyima COD-a, a zapravo se dovode u sličnu situaciju. |
Citiraj:
|
Zna li tko gdje bi mi iz Hrvatske mogli naručiti igru da ju dobijemo u kutiji, a ne samo cdkey?
(Da nije ebay, amazon i slično, već neki online cd shop) Najpoželjnija bi bila steelbook verzija! http://bf3blog.com/wp-content/upload...ok-edition.jpg |
Ja sam BC2 naručio preko Technomaxa. Imali su akciju za preorder sa malim popustom i igra je bila raspoloživa za preuzet na dan izlaska igre... tako da nešto slično bi mogli ponoviti oni ili neko drugi (možda Algoritam)
|
Citiraj:
Našao sam sad bio jednu što nudi potpuni Limited Edition Physical Warfare Pack sa steelbook kutijom.... ali samo za područje Australije. |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Jedva čekam :zdero:
Ako netko od vas ima Origin nek me doda "xNeo-STx", da vidim kako to funkcionira... |
nadam se da znaš da će ti se vojnik tak zvat ingame :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:04. |