![]() |
Citiraj:
mislim da ne koliko znam ne, to je služeni kraj igre na ona dva načina naravno Citiraj:
fc2 ne koristi toliko rama meni je na high koristilo oko 1.2GB Citiraj:
možda je razlika u onome dodatnom paketu gdje se dobije još tih par misija |
Da vidite mapu koju sam napravia.Čak ima namještaj u kučama i polupotopljeni tanker.Al ima 3.5mb pa nemogu uploadat.Mogu li kako drukčije je uploadat?
|
Psyho jesi bas morao reci da se na kraju umire!? Hebemu pa ne mozes govoriti samo tako o kraju igre....sada vise nemam volju ni igrat je...ncnc...
Malo ekipa pripazite oko toga..... :chears: |
A u editoru mi je nestalo sve osim nazivne trake i onog vraga sa strane.Kako da vratim toolbar.
|
Jel hoće tko da nabacimo preko Hamachija ?
|
Kako se ti hamachi uopce i koristi ja sam ga instalira i proba se spojit na neke servere i nece uvik pise da je pun pa mi se i neda tražit.Jel se treba serial upisat das bi igra preko toga ili ne.
|
Citiraj:
Imam još pitanje - zašto mi niti Far cry2 niti crysis warhead ne koriste jako grafu već iskoristivost konstantno i veoma brzo pada i raste i skoro nikad nije 100% |
samo igra, task manager
win je vista ultimate 32bit možda je problem u tom winu koji koristiš kada samo win radi koristi se 550mb rama |
Citiraj:
|
Citiraj:
evo na ovoj mreži imaš brdo igrača: ime: FARCRY2 FM11 pass: farcry |
Imam pitanje u vezi misije :
1. Meet Flora Guillen at Mike s 2. or meet father Maliya at the town church The Ufll has begun wiping out all opponents including hired guns and civilian dissenters. Just heard that both Mike s and the church in Pala are targeted for huge attacks. Kada se zatvorim u kuću zajedno sa Florom Guillen at Mike s i još nekim pripadnicama otpora :-) , ne mogu pobiti sve neprijatelje i pobiju mi svu ekipu a ja sa njihovim tijelima završim u kamionu iz kojega putem ispadnem ....... i igra se nastavlja . Sa 31 % prije ove misije dolazi do 39 % odigranih misija ( vrlo velik skok ) kao da je nešto preskočeno i nedostaje . Zanima me dali tu misiju mogu završiti tako da pobijem sve protivnike izvan kuće ( što mi do sada nije uspjelo ) i da ne završim u onom kamionu sa tijelima mrtvih suboraca !? |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW kad igram Undercover ,na najvišim postavkama, koristi mi se oko 1500MB tako mislim da nije problem u windowsima |
Citiraj:
|
Citiraj:
2. Igra vjerojatno uracuna obje misije u tih 39% pa se zato cini kao malo veci skok. 3. Kolko ja znam, nije moguce pobit sve protivnike jer je prirodna progresija igre da ti zavrsis u kamionu. |
emmeritus zahvaljujem na odgovorima !
|
unutar FC2 stavio sam sensitive miša na max ali opet mi je presporo...kako podesiti da mi je osijetljivost još veča? Paralelno igram cod i na codu mi je osijetljivost velika i kad se prebacuujem sa igre na igru ne mogu se priviknuti zbog miša
thx |
pozdrav gejmerima,
molio bih za savjet.. kad je ova igra izasla odma san je skinio jer san prvi far cry odigrao nekih 4-5 puta jedna od meni najdrazih igrica.. al ovdje sto vidim nimalo mi se ne svidja. konfa gura odlicno graficki, i igra je napravljena graficki odlicno(u rangu crysisa,mozda mi je crysis neprimjetno malo bolji), al sto je s PRIČOM? sve cekam di cu nac tog Šakala, kad ono samo misije?? Pitanje: Gdje je kraj tim pustim misijama, tim jebenim dosadnim misijama jer ako ga nema onda moram deinstalirat igru! ima li ista konkretno, mogu li se preskocit misije? |
Citiraj:
|
Je li vama sa patchom, neprijatelji pucaju u vas a zapravo su okrenuti u drugom smjeru?
|
to sam i ja primjetio par puta, ali nemam patch :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koje smeće od grafike...
1152X864 4XAA 8XAF Very & Ultra High. UŽAS. A framerate koma. |
ajd nadji jos nesto za upaliti pa jos malo pljuj po igri, taman te krenilo
:beer: |
Šta da upalim? Zanima me kako namjestit igru da slika liči na nešto. Igra izgleda ko da je izašla prije 2 godine.
|
pretjerujes s grafickim postavkama za svoj sistem, ja sam ju odigrao na high , bez aa i af i bez hdr-a i bloom-a na nekih 45-50 fps-a, i odlicno je izgledalo sve.
stavi si nativnu rezu, pogasi te aa i af i probaj odvrtiti koji bench pa ces vidjeti kako ti najvise stima i ak koristis fraps za mjerenje fps-a nemoj jer zna zeznit nekad (trza i tak to), imas u konzoli naredbu za paljenje prikaza frameova |
najjače je meni kad si slomi prst!! jebozovno!
|
Nakon dugo vremana i ja sam instalirao FC2 da vidim o čemu se tu radi. Moram odmah reći da mi je FC bio dosta bolji. Ljepa je grafika, veliko prostranstvo, dosta noviteta ali nije to to. Najviše me živcira (kao i većinu vas) vozakanje gore dole po mapi. Sve bi bilo dobro da na putu još ne bi trebalo posmicati vagon neprijatelja. Dosadno je i zbilja mi to ide na ŽIVCE.
Odigram jednu misiju i dosta mi je. |
Citiraj:
Ali respawneri....ayaaaaa:fuming: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:42. |