![]() |
Može li mi netko na PM poslati linkove svih programa koji trebaju biti poinstalirani da bi ja mob mogao spojiti na komp i da svako malo ne sere da mu nekaj fali!
Radi se o SE P1 |
W 810i zadnjih godinu i po. Zadovoljan :)
|
SE W810i takodjer. Zadovoljan.
|
Nokia 3310 . Vrlo zadovoljan.
|
2Ham samo instaliraj SE Suite koji si dobio na cdu s njim i to je to :D nis drugo ti ne treba...meni radi bez greske :D
a ako trebas kakav dodatni software ;) samo se javi |
D880
|
K750@W800 koristim kao MP3 player, a kao pravi mobitel imam Siemensa C55 (legenda).
|
N70 prvo nabrijan da cu stavljat na njega cijelo brdo prgrama i tko zna čega, a sad ako me nitko ne zove zna se dogodit da i crkne od gladi a da ga ni ne skužim. Prošla me faza mobitela.
|
Nokia 6680 @ T-Mobile - Simpa Ekipa + Opcija Tulum + Web'n'Walk
(poruke na 098 - 0,09kn, pozivi od 19-07 su besplatni uz 0,25 kn za uspostavu poziva, 1kn za 10MB surfanja internetom) Nokia 3120 @ Tele2 - Knockout tarifa - 0,29kn/SMS poruka, 0,49kn/min za pozive na sve mreže uz 0,25kn za uspostavu poziva, besplatne MMS poruke na Tele2 Apple iPhone će stići ovih dana, a koristiti ću T-Mobile kao operatera zbog mobilnog interneta preko Web'n'Walka ako slučajno nema WLAN hotspota u blizini :) |
Nokia 6288, zadovoljan, uskoro stize jos jedan ... :P
|
Trenutno :
SE k800 tele2 , Nokia 2630 tele2 , Lg Ku250 t-mobile , SE K770 t-mobile ova 2 u sredini uglavnom doma stoje :) |
ima ko Samsunga i780....?:)
|
nokia 5700
|
A imam onaj w220i :)
|
SE W810 zadnjih godinu i pol i prezadovoljan sam sa njim, a sada SE K770 i prvi utisci su ohrabrujući (slike su na njemu zakon, al s druge strane W810 iako ima slabiju kameru snima bolje filmiće)
|
Anycool T808, kinez, dual SIM, TV tuner, FM tuner, 3'' touchscreen... predobar mob i vise ne moram nositi dva mobitela sa sobom...
|
Sve je to lijepo i krasno, ali najbolji mob je Nokia 6310. Howgh!
|
K800i pola godine. Zadovoljan
|
Nokia 5300 Xpress Music. Zadovoljan sam s njom...
|
6630...od 1. srednje skoro, ne da je car od mobitela, nego..ultra opak mp3 ima, predobre slusalice, symbian(imam rijecnik CRO-ENG), razne alarme i podsjetnike, tu i tamo uslikam neki kuler od grafe :)
9/5 |
SE k850i i dobar je, ali ću ga uskoro zamjeniti za nokiu n82 (black)
|
Nokia E65,zadovoljan sam.
Nudi puno toga a i cijena je prihvatljiva. |
Citiraj:
a jedan red touch screena je vrhunac :hitthewal: |
6280 vec 1g i 6mj mob je do yaya:care:
Zna neko kakvih ima programa za taj mob ono tipa za muziku i te šeme da mogu radit plejliste i tak...? |
K800i otkljucan, kupljen u Londonu prije godinu dana. Jako zadovoljan. I ne mislim ga mjenjati jos sigurno pola godine ili vise :)
Motorola V3 meni odlican mobitel zbog super tipkovnice. Nisam imao nikakvih problema sa baterijom i zujanjem kao sto su neki imali. Sad je trenutno izvan upotrebe jer mi nije potreban. Siemens M55 mrcina od mobitela. Prezivio sve i svasta, jos uvijek radi jedino sto je malo spor. |
Imao Nokiu 5300,pukao display i sad kupujem Nokiu 5310 xD
|
Citiraj:
Vidim da ima u oglasnicima po 1800kn, kolko si ti platil to cudo? |
evo ja imam v360v
|
ima tko nokiu 5700? :o
|
w810i pravi mobac:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:49. |