![]() |
Super, grafa koja vuče 200injak w topi kablovinu. GG nV.
|
ce biti da je tih 200w islo preko tog jednog kabela
|
Citiraj:
Vidio sam kojekakve trhird party inovacije da se to sprijeci ali nisam vidio jos nikoga da je jednstavno zamjenio ta dva tanka sa 2,5mm2 debelom zicom? I sve zajedno zapakiras u jedan buzir (ko nekoc IDE kabeli kad su dobili UV omote i bili JEDAN kabel a ne flat gusjenica) dodas par ledica i imas ROG CABLE od 50e koji RADI... mozda sam u krivu, mozda bi to dovelo do melta psua... :beer: |
ma dečki do korisnika je... :D
|
Citiraj:
Bas elegantno: https://youtu.be/WzwrLLg1RR4 |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/prBkwBvH/LTT.pngI dalje sve po starom.:hitthewal: |
Citiraj:
Ma zahebite Linusa otkad se prosirio, ozenio i dobio klince postao je prodana dusa koja samo puca na senzacionalizam ili sponzoriran sadrzaj. |
Komentirali smo te pizdarije još kad ga je GN rastavil na sastavne dijelove, ali nema tu pomoći, tip je još od NCIX dana ništa drugo nego prodajni predstavnik.
|
Tip je nevezano za sadržaj užasno iritantna pojava i dramatizator i preseravatelj i ne znam, ne mogu ga gledat ni 30 sekundi.
|
Citiraj:
|
Ajmo Jenseneeeeee:
Nisam gledao, ali mislim da naslov govori sve... nV FTW :D |
Citiraj:
|
Nisam baš više u toku, Al jel ja to dobro vidim da je 5090, 3500 euriča?
Duplo skuplja od predhodnice! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kad vec dajes toliko... :goood: |
Istina.
Imam ponudu za svoju 4090 za 2300, to je 300E vise nego sto sam dao za novu lani. Ali je ne mislim mjenjati do daljnjeg. Sent from my SM-S928B using Tapatalk |
Ma prodaj to i kupi 5070 za 549$, Jensen kaze da ta ima performanse od 4090 :D :D.
|
|
Treba vidjeti kakve cijene će odrezat nasi trgovci, ali meni se čini rtx 4070 super kao dosta bolja i za ne previse para vise da ce biti. Enigma je rtx 5060 vulgaris jer se čini manje osiromasena u odnosu na ti verziju od 4060 pandana
|
Ima već u futuri 550 eura za keš.
|
izašli novi drajveri sa 2 strane fixeva
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ali ovo, ovo je tragikomedija :
Teardown of GIGABYTE RTX 5060 Ti EAGLE Card Reveals Stubby PCB Design & Short PCIe Connector |
Jel ima kakvo racionalno objašnjenje za pastu?
Osim uštede par dolara. |
Meni se ova rtx 5060 ti 16gb po cijeni od 550 eura koliko su kod nas za keš, ne čini uopće loša kupnja.
Ispada lošija od rtx 4070 nekih 10% za razliku u cijeni od 100 eura, a evo i neki video usporedbe rtx 4070 vs rtx 5060 ti: https://www.youtube.com/watch?v=HwFg...l=TestingGames Mislim da ću se počastiti s jednom, taman mi bude dovoljna za ono što mi treba, dobro da se nisam zaletio i kupio rtx 4060 ti prije mjesec dana, jer mi se ista čini pored ove nove besmislena kupnja. Još kada se pojave rtx 5060 ti 8 gb verzije za 500 eura, ove stare rtx 4060 ti ukoliko im ne spuste cijenu, mogu jedino na otpis. |
|
Jebiga, VideoCardz se referencira na HUB video koji je Disco postal, dok su se Australci u međuvremenu domogli 8GB verzije, tak da sljedeći tjedan dodatno potvrde sveopći jad i bijedu.
|
Citiraj:
Kad bi RTX 5060 Ti bila ista RTX 4080 super za tu lovu mogli bi pričati o dobroj kupnji. OK inflacija u međuvremenu ali tu negdje :D |
Citiraj:
Da, interesantno je kad se tak pogleda :D Ako ništa, 5060ti je bar jača od 3060ti, i to solidnih 30%! Nije loš napredak kroz samo 4 i pol godine :roller: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:23. |