![]() |
Da je udario tako u neku čvršću ogradu ne znam šta bi bilo, ovako je prolazak kroz pgradu pokupio dosta G sile, razdvojiti tako tu ogradu zahtjeva veliku silu koja bi inače bila udarac u zid. Nije ovo tako ni loše rješenje dok HALO drži.
|
Nisam siguran da bi se vozači NASCAR-a složili s tobom. Postoje gumeni "bumperi" za betonske ograde (SAFER), ništa novo. Ovoj u Bahrainu fali i beton i bumper i zaštitna mreža ako ćemo cjepidlačiti (vidjeli smo leteću gumu, nadam se).
Halo je odradio posao, to stoji. |
|
Prekasno 😜
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sad ćemo vidjeti koliku ulogu ima Hamiltonov bolid. Štofel na poleu? :D
|
Citiraj:
Ako se dobro sjećam, Vettel i Button su baš bili Pro-Halo. A ako se još bolje sjetim, i ovdje smo mi srali po tome i bili protiv toga tako da... Glede Hamiltonove ne-vožnje u nedjelju u Bahrainu, ja bi bolid dao Russellu u ruke. Da čoek konačno bodove osvoji i pokaže nam što zna i može. Štofel je svoje odradio u F1... |
Bilo bi fora da Merc stavi Russela u bolid, cisto da vidimo koliki je talent stvarno.
BTW Haas potvrdio Nikitu Mazepina za nagodinu. |
Štofel mijenja Hamiltona, sviđalo se to nama ili ne. Bit će veselo
Ne znam što imate protiv čovjeka, ima sasvim solidne rezultate u Formuli E, koliko vidim do dolaska u F1 je isto imao jako dobre rezultate, a u F1 je imao sreće da je vozio Hondu u njeno zlatno doba :D Ne bi postao dio Mercedesa da ne valja. |
Sad ce mapa za Ham boild bit downgrade-na tako da tko god bude vozio ne bude pobijedio i onda ce rec da je ipak do hamiltona a ne do bolida :roller:
|
#teamLH#pray4Lewis#bestfans#onlyfans#BLM#romobilcek#rincica
|
Citiraj:
Štofel je vozio i Hondu i Renault u McLarenu. S time da je drugu sezonu odvezao katastrofalno loše. Russell nema boda u F1, a pokazao je više nego Štofel. To kaj je Štofel dio Mečke znači isto što su Pedro De La Rosa i Gary Paffett bili testni vozači McLarena - bolje ikakav nego nikakav. Štofel je ok i vredan dečko, ali niš posebno nije. Ali bit će mi drago da me razvjeri u neđelju, digne pole, fastest lap i pobjedu :) eto. Citiraj:
|
Tko je god u jednom trenutku došao do F1, nije loš vozač. Pogledaj te propale F1 talente kako i što voze danas.
A Grosjean...u jednom trenutku karijere je odlučio da mu retrovizori više ne trebaju i nije se oporavio |
Ma ko god će vozit Lujin bolid ovaj vikend bitno mi je samo da našamara Bottasa :)
|
Citiraj:
Samo ako pobijedi, mogao bi opet radio biti: to all these who may be concerned by my skills... 😂 Pa cemo biti prozvani 😆 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
ma nema sanse, da su stavili i russela nece napraviti bolji rezultat od bottasa, stovise vjerujem da bi bio zaostajao bar 0.3s, stofel ce i vise.
nije sam tako prilagoditi se bolidu koliko god bolid bio superioran. ako stoffel ili tko god bude vozio iduca dva gp-a bude bolji od bottasa onda je bottas teski kriminal u sto ne vjerujem. ok iduci gp nije zahtjevna staza, ali vikend iza ce se vidjeti. |
Nije da su sad pozvali nekog tko nije sjeo u F1 godinu dana pa mu treba navikavanja. Test vozači se fino navoze
|
Navozaju se u simulatoru, ali od vozikanja current gen auta imas samo onih par dana sluzbenog testiranja prije i usred sezone, i onda imas FP1/2/3 prije utrka. Nema vise da testni vozac vozi auto do besvjesti na stazi pored tvornice. Zna se koliko puta i zasto se mogu upalit i pustit na stazu.
|
Citiraj:
|
Profesionalcu sasvim dovoljno. Pa nisu sad uzeli nekog od nas da im vozi pa da na FP1 tek krenemo istraživati što F1 može. Tko god bio, držim fige da će oprati Bottasa
|
Po meni samo ako Bottara zezne može biti lošiji. Prevelika je razlika u bolidima da ovaj samo uskoči i bude u prva tri na kraju utrke a po meni i nije ništa bolji vozač od Bottasa, po meni je to klasa za drugog vozača u vrhunskom timu. Iako na ovoj smješnoj stazi sve je moguće, je kontam Reno prvi, kada raspuste krila uredno su najbrži bolid na stazi a ovdje navodno voze pun gas preko 90% kruga, kvalifikacijski krug se očekuje ispod 55sec.
Citiraj:
|
Nemojte zaboraviti da se sad vozi Bahrain Outer Ring. Krug ispod minute, 3 pravca i 2 i pol zavoja. 94% kruga je full throttle pa neko über vozačko umjeće i ne bude potrebno.
Mislim da bi i nas par ovdje to dobro odvozilo. Doduše oni koji bi stali u bolid :D Prki ti bi mogo se uglavinjat u bolid :D |
Mislim da baš i ne bi mogli.
Ak netko nije vidio ovu epizodu od prije 100g https://youtu.be/EGUZJVY-sHo Ukratko. Nije vozio dovoljno brzo da zagrije gume i kočnice da bi mogao napraviti normalni krug :D Prije toga je vozio za zagrijavanje više vrsta formula da dobije neki osjećaj kak se to vozi |
Citiraj:
|
Nemam nista protiv Hama, ali neka malo i on odmori iducu trku.
Prilika za Ferstapena, Botasa, Pereza da budu prvi. Zna li ko, ko ce ga mijenjati? |
Citiraj:
|
|
Neko nas čita. 1v@ne, ipak Russell :D (hvala Tottari na tome)
Navijam za Pole i pobjedu Russella. I da Hamilton odmori i u Abu Dhabiju :D |
Aaaaaaaajmoooo! Vrijeme za obrisati pod s bottasom :)
Edit: schumi junior u haasu iduće godine :))) |
Sad ima odličnu priliku.
To ga je Totto stavio. Ako se dokaže, za 2022. bi mogao umjesto Bottasa uskočiti. Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:17. |