![]() |
Evo, probao i ja igru.
Ne znam, niti miriši niti smrdi, za sada trčkaram lijevo desno, uvijek u plusu što se tiće K : D, ali ono.. Meni na ultra vrti nekih 100fps-a u prosjeku. |
Citiraj:
|
Stignem. Uskoro selim, pa ću malo dopuniti setup :)
|
popust za premium kosta sada 40€ pa eto tko voli nek izvoli
|
Citiraj:
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Neću tvrditi da ih nema, jer pojma nemam kakvim se metodama služe - ali bome sam puno igrao, i očitog cheatera sam vidio samo jednom.
Kako uopće skužiti jel netko vara, kad nema killcama? Pogotovo ako ne divljaju s nekakvim aimbotom, nego su, onako, pristojno umjereni :) |
Ekipa di uzet najjeftinije ?g2a vidim premium 46$
nešto mi se igra:) |
|
Revolucionarno smece... Long story short.
|
Cekaj da vidis najavu za kompetitivni BF1.
Boze pomozi. EDIT: Placeni panjevi da hajpaju 'kompetitivni' dio igre, ali presmijesna je cinjenica da idioti nisu u stanju shvatiti da je igra suvise nasumicna, noob-friendly, da ima previse noob gadget-a, da ne spominjem idiotarije poput nasumicne devijacije metaka, supresije, etc. Umjesto da, ako vec hoce kompetitivnu BF igru, krenu od nule i jednostavno naprave spin-off 5v5 BF tajtl, oni uzmu najrandom BF igru u cijeloj fransizi i hoce slozit kompetitivnu BF igru. GG. Boze, baci ciglu i budi precizan. |
^ potpis
Meni ovo izgleda nešta sklepano nabrzaka da se priključe vagonu kojeg predvodi csgo i ostatak. 5v5 mod s vozilima? ne znam baš... |
Mislio sam da nikad necu ovo reci ali sad kad izadje novi COD WW 2 sa vozilima i pomete ih. Mogu kljuc u bravu stavit...
|
BF ce se uvik dobro prodavat bio on smece ili ne a tako je cod/om koji je smece zadnjih x godina,novi update i pak nove mape i to je to od bitnog za spomenut ajde malo ima sad sniga šta onako za promjenu. haštagdobrojesve
Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk |
To je dodatak ili zasebno?
|
Citiraj:
|
Znači da opet ne gine update. Zadnjih mjeseci prilično je bila bugovita. 2-3 update ako sjećam.
Puno igrača kempaju sa automatico i dinamitom. |
Citiraj:
|
Hebote igra.
Dođem umoran nakon 14 sati na poslu, hoću odigrati jednu prije spavanja, i onda update... Od jebenih 7GB... |
Iako rijetko dodem odigrat moram ju preselit na hard, ubili me updatei i zatrpali jadni 120SSD :D
Sent from my D6603 using Tapatalk |
Citiraj:
|
@Ati freak - jos veca ironija sto su dvije 1070 unutra al radi cryptoa
zidov sam dat za novi ssd nemaaaa :) |
Bok! Svi vi sa Rx 470 grafičkama, jel vam zatrza ponekad BF1 za vrijeme online igranja?
Ja imam konfu iz potpisa i kad igram (isprobano sa all high detaljima i sa high kombinirano sa 3 stavke medium) povremeno mi zatrza igra odnosno fps padne na cca 40. Inace uglavnom bude iznad 60 tj varira od 60-85 cca. Jel i vama ostalima trza isto na mahove igra? Pozz! |
Možda nema veze s tim, ja na gtx 980 nikad nisam imao FPS dropove, bar ne takve drastične.
Ali moguće da je do igre. |
Meni je tako bilo sa rx 470 dok sam imao upaljen dx 12, bilo je svasta, neki put se nije htio ni spojit, pa povremeni frame dropovi. Ali to jr bilo pred pola godine. Ne znam kako sada
|
Počeo igrati ovo čudo i vidim non stop cpu usage 100%, to je samo u bf1 igri, u drugima ne.
Jel zna neko neku caku ? |
Citiraj:
Ne kužim stvarno. Inače slične padove fps-a sam imao i kad sam prelazio Far Cry 4 (također na high detaljima). |
Citiraj:
i5 6600 bude zakucan do 100% loada... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:00. |