![]() |
Citiraj:
Inače to je moj brat igrao,to se zna jer odmah na početku uzima snajper na bilo kojoj stazi A ja thomson ili carabine u amerima a mp 40 kad sam kod švaba |
meni i dalje nisu jasni "ovi" i "Oni" koji bacaju dimne bombe.
sto vam nije zanimljivija cista borba, metak u celo, a ne napucavanje u guzvi, pa tko koga, ponekad i svoga... a i time dolazi do znatnog usporavanja u igri. |
Atha, nemoj se trudit uopće, to je najveća fora, baciš dvije dimne i uletiš s ppsh u sobu, ispališ tisuću metaka, ubiješ 2 lika i jednog svog, i to je to. :rolleyes:
Btw, moram pohvalit Vercettija: dečko odlično igra: kroz najgušći dim me skinuo snajperom i to fino ciljajući gore dolje kroz dim i s jednim metkom headshot, kao što je pokazao killcam. :rolleyes: Svaka čast shady, još te pitam u igri i šutiš. Respect:beer: Kako neke stvari ubiju želju za igrom. Mogli bi nabacit rifle neki, valjda ima zainteresiranih :beer: |
meni je ovo danas iskreno ubilo zelju. napucavanje u prazno.
|
Dim ima svrhu ... recimo Brecourt je cini mi se ona mapa sa 88icama na polju? Igrao sam kao svaba i sa druge strane polja nas skidaju ameri, kaj drugo napraviti nego baciti dimnu da zaustavim snajpere i flank atak. Ali pak pretjerani dim nije dobar. Kaj se tice Leningrada danas i dima ... kao "decki ajmo bez dima" "ppšššššš" "pšššššš" "pššššš" ... kašljuc ... .bronhitis... kašlj
|
slazem se, na nekim mapama ima smisla.
kao stosi rekao na brecourtu gdje vjerovatno isti koji su tada bacali dimne, sada su snajperisti. ali prostori medju zgradama, zgusnuti, u kucama....jok jok...bzvz |
Nisam primjetio poruku, sori, mora da sam "zadrzavao dah" u tom trenutku... :D
Inace snajper samo koristim u Brecourt i Moskvi, jer mape su jednostavno prevelike da se nesto napravi na "klasican" nacin :) , sve ostale mp44 i samo mp44... :D Švabe rulez :cool: |
Leningrad je mala mapa pa se dim skupi hihihi .. imao sam jednoznamenkasti broj fpsa :D . Večeras sanjam slijedeći zvuk : "pšššššš" "pššššš"
A možemo pokrenuti i akciju da IceFisherman dobije noviju grafu :D , čovjek je lupao glavom od zid kolko mu je dim smetao :D |
... ljudi .. nemrete ubiti svojega ... jer ak pucate po svojemu onda hbijete sami sebe ... pa to ste trebali skužiti do sad valjda :rolleyes: :p
.. bacim bombu i onda moj doleti stane na nju i ja poginem zbog toga :p |
Kašljuc ....
http://img447.imageshack.us/img447/8...imis3zn.th.jpg Silni napor je umorio mladiće te su malo prilegli u borbi ;) http://img447.imageshack.us/img447/8...osti9sw.th.jpg |
ne danas je bila totalna makljaža par puta. Meni stalno PPSH bio prazan...
Jedino ne kužim kak me vercetti kroz največi dim 5x pogodio iz prve. Lucky shot? |
|
|
Citiraj:
Ma nema veze. Uostalom, dok ne izadje pb ili neki patch, igrat ću cod2 samo sa sitnom ekipicom. |
Imam osječaj da neko nosi 50 dimnih bombi:confused: :rolleyes: Stvarno bi trebalo ubacit punkbuster il nekej:fuming:
|
Sad jos ispada da varam... :smoke:
Lijepo se vidi silueta kroz dim, pa ak uocim pucam, a nekad imam i srece pa pogodim cisto bezveze... |
Ajmo se ljepo dogovoriti kada i gdje, koje oružje, bez previše dimnih, i ko uleti i ne poštuje to skenjat ga bez obzira jel tvoj ili nije:smoke:
|
No di ste sad ?
|
Di ste sad bagro
meni se :rambo: :rambo: |
ako cete malo ciste igre, bez dimnih dolazim.... ;)
|
Ja sam za za ostale neznam, al stvarno bi mogli bez dimnih
|
Ma pun mi je kurac više dimnih, varalica i svega ostalog. Iz protesta više ne igram (aha :D ).
|
eto sad ... vidi ovo
svi pišete 3dmark 2005 scorove ... ogromne, a nitko ne vidi kroz dim .. lol koji će ti k.. 3dmark score ako neznaš configurirat grafiku. Prvo proučite sve komande a onda pišite protiv dimnih, dim se može jako lijepo namjestit da klizi ko po loju ali treba malo čačkat :p |
pa sto onda pametujes nego napisi deckima kako se to namjesta i gotovo. ja nemam nikakvih problema sa dimom
|
Ja sam danas ustupio svoj komp jednom frendu (nick mu je bio njub) prije nego sam sal van pit ...:p Decko je prvi put u zivotu igrao neku pucacinu i to jos online i vidim da je imao na prvoj mapi 2, na drugoj4 a na trecoj cak 14 killova....Bude jos postao profesionalac...:p
|
Citiraj:
|
Ma i mene živcira dim, no ipak je jako dobar za ubiranje killova, nego kad čemo opet????
Evo i još jednog scora high score Beat that lucky! |
fps?
kako dobijete prikaz fps-a tj sa cim.....ja sam to sa frapsom nekad radio al mislim da sam probao i da na cod 2 neradi...
|
cg_draw fps 1,2,3 ovisi kakav prikaz hočeš
com_maxfps xxx xxx je broj na koliko hočeš ograničit fps-e Ovo se upisuje u console-u i sa tipkom TAB postaje naredba :beer: |
Ide li tko danas na dozu i kad? :rambo:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:01. |