![]() |
Odvozio grp 2000 i to žalosno :D Volan vraćen pa ću za sada malo pauzirati sa drtanjem.
|
Citiraj:
DjoKica - djanik13 |
1. xlr - xlr
2. SaleFFS - sasa.vaska 3. JC Denton - Crack 4. nub - nub 5. VandaL.pr! - VandaL.pr! 6. 1v@n - 1v@n 7. B0ss - Delwor 8. Matoje - Matoje 9. afterburner - ivan_st 10. cro_ryder - fkfk2422 11. zgmmax - zgmmax 12. theo - Tejo 13. xGAME - xg4m3- 14. MadManBD - m4dm4nhr 15. DjoKica - djanik13 |
Zanimljiv video
|
Da, mislim da im je monte-carlo dosta zajeban jer ima snijega, ali ne dovoljno da voze s čavlima. Pa onda ove gume za snijeg bez čavli koje koriste dobro gripaju asfalt, al im je onda zajebano po snijegu.
Isto ko nama u dirt rallyu kad dođemo na sniježno dio u monte carlu, pa krenu klizacke figure :D |
Yup, nije im lako, jos je ova sezona bila dosta bljuzgava sa vise snijega nego inace. Ali kad vidis kako se okrecu i izlijecu i kada to dozivis u dr-u skuzis koliko je igra blizu :D
|
Minte carlo po snijegu samo rucna za odabir kuta i gas :)
|
Malo smo posustali :D. Evo, odvozio novi pp, pa ko hoće neka se pridruži :)
Se meni čini ili je quattro najlakši auto za vozit u pp |
Samo me podsjetite kad istekne pp liga. Nisam dirt upalio tjednima :S
|
Citiraj:
BTW, Impreza R4 mi se puno više sviđa od Lancera. Više snage u niskim okretajima + 6 brzina = puno bolja kombinacija |
Svakako Impreza. Inače mi je ova Impreza fail po dizajnu ali je ipak bolja za voziti :D
Ni ja nemam baš vremena a volio bi ono malo što imam vremena odigrati neke igre koje odgađam pa sam malo pauzirao, budem se vratio brzo :D |
Citiraj:
|
Taman nabavio volan i vas nema :)
Nije g29, al je MOMO :D Bolje to neg kontroler. Budem probo malo za vikend vozit |
Ja se malo bacio u offline mode, treba se ispraksat malo, ne da se vozit s ovim svemircima. Dogurao do Masters levela i sad je baš zajebano.
https://i.imgur.com/yGkrar2.png Šta reć :D |
Citiraj:
cro_ryder - masters je jako heben, puno restartova i doslovno moraš odigrati savršeno svaki stage. Tu ti tamo se dogodi da te počaste sa gratis vremenom ako se netko od favorita slupa :D |
Nisam ga jos nit spojio :)
Nemam vremena, nadam se da cu za vikend. Malo sam gledao netom i nasao sam neke postavke za FFB i to da rucnu stavim na mjenjac i neki mod da pedale imaju malo vise otpora. |
Da ima dosta dobri ffb postavki za njega a i dosta je dobro opećino podrška u dr communityu.
|
IDEMOOOOOOOOOOOOO,......Monte,......još malo pa nestalo!!!
Di ste šoferi?????? Volan u ruke!!!:nono::nono::nono: |
Nemam vremena baš ali planiram uskoro sjesti za volan :D
|
Posustali :/. Također nemam previše vremena, a vidim da su se i ostali razbježali.
|
Koji eventi su još aktivni?
Jer sad imam hrpu evenata i ne znam koje trebam maknut, a na koje se trebam joinat. Malo se prakso na volanu i sada to ide bolje od kontrolera :) |
Mislim samo da je 2010 enduro aktivan do cca sredine 5. mjeseca.
Recite koje evente hoćete pa ću ih osvježiti. |
Zadnjih mj dana samo brisem prasinu s volana i ne stignem sjediti za kompom. Lipo vrime vuce van :)
|
Citiraj:
Ne smetaju ovako ako su neaktivni. |
Ja rađe skupljam ovakve kilometre kada je lijepo vrijeme napokon stiglo :D
https://www.strava.com/activities/1483485706 Nego xlr vidim da i ti voziš bajk. Mogli bi jedan đir ove sezone :D |
Problem kod mene je sto jos nisam krenuo s bajkom ove godine, a gnjio sam :( inace planiramo kupiti nosac za auto pa tada lakse dopalim bilo gdje... Iako vec sam testirao pežolku na jedan bajk, dade se ugurati haha :) Samo da je poceti skupljati kilometre!
|
Iskreno nisam ni ja puno vozio od početka godine ali je kiša stalno padala pa nisam baš bio nešto motiviran. Ako ikada budeš htio pedalirati sa ove strane Učke slobodno javi.
|
Doslo proljece, rally zaboravljen.
Nego, jutros sam mijenjao pastu na grafickoj (iz profila) i vratio nazad xfi xtreme music. Od jutros mi igra radi ubrzano..ne puno ali zamjetno, suvozac puno brze odbrojava sekunde, kontrole su osjetljivije, kretnje auta takoder.. ono kao da je igra na x1.5 ubrzana..dali se netko susreo s time? |
Prejaka ti je zvučna :D Šalu na stranu, probaj reinstalirati igru. Ne znam što bi drugo moglo biti.
|
Cudan problem, ali javi kad reinstaliras kakvo je stanje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:46. |