![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hint: TBBT
|
Znam ja što je to, ali kakve veze ima s ovom temom i DOS aplikacijom?
|
|
Citiraj:
Fora je ovaj MSDOS Mobile, frend je pitao jel to u dual bootu sa WP-om :D |
Lumia 532 pitanje
Jel Lumia 532 sa 4" ekranom pati od istih bolesti na dodir, kao i L535 sa 5" ekranom?
|
Ne, 535 je jedini model pogođen tim problemom.
|
Vjerovatno vec prozvakano milion puta do sada, ali da pitam dok nisam uzeo Lumiu:
Da li jos uvijek polovicno ili nikako rade Viber i WA push notifikacije i na WP8.1? |
Ja sam nedavno presao na lumiu 930 i jedina stvar koja mi se ne svida je to glupo kasnjenje push notifikacija. Nekad dodu odmah a nekad moras upalit app da bi vidija poruku. Nema nikakvog pravila (bar kod mene). Nadam se da ce to fixat u win 10.
|
Viber je i dalje najveci problem
|
Pa dobro, zar to onda nije neupotrebljiv uređaj, barem sa te strane? Ne mogu vjerovati da se takvo nesto prodaje, a jos manje mogu vjerovati da Microsoft ne moze naci rjesenje tom problemu.
Onda cu sacekati da vidim da li ce se to popraviti, a do tada sam na Androidu. |
A da nije možda do aplikacije? Zašto bi bilo do MSa?
Nije prvi puta da neka aplikacija radi bolje na nekom drugom OSu. |
Po meni, ovdje se radi prvenstveno o lijenosti developera.
|
Kakva su mišljenja o 640 (Dual SIM), naišao sam na sumnjivo dobru ponudu na edigitalu (1078 Kn sa dostavom), pa reko da prvo priupitam?
|
Nije tu ništa sumnjivo dobro - cijene WP mobitela su odavno puno povoljnije od hardverski sličnih mobitela sa drugim OS-ovima.
|
Mislim sumnjivo s obzirom da je isti mob u nekim drugim trgovinama cca 1300 kn, čak isti taj ali bijeli u edigitalu je skoro 1300kn, to mi je skroz čudno.
|
Onda ga kupi. Ako su se za**bali cijenu, njihov prroblem.
edigital je jeftiniji od ostalih, ali ima katastrofa podršku u slučaju reklamacije (imaš temu o tome i na ovom forumu). Srećom, ovdje nisu oni serviseri tj. postoji ovlašteni servis u HR pa nema tog problema, ali inače... Isto tako i vani postoje razlike u cijeni između istih modela, ali različitih boja tako da ni tu nema nekog pretjeranog čuđenja. |
evo kod mene na lumiji 930 vec 2 tjedna sve savrseno radilo...danas viber posandrcao...procitas poruku koja stigne, za minut dva on opet salje notifikaciju da je stigla ta stara poruka...koje razocarenje u mob
sumnjam da ce to ispravit sa win10 jer imaju takve nelogicne menije a kamoli kad bi kod vidio...dat cu im sansu jer os je zanimljiv i zgleda ozbiljnije neg android |
Ako te išta tješi, meni su se takve gluposti sa Viberom događale i na svakom androidu koji sam imao, od HTC One X, pa na Coolpadu, OnePlus One, sad na G2 ista stvar. Dođe poruka, pročitam ju, obrišem norifikaciju, za 10 min opet zvoni da mi je stigla poruka, a nema ništa novo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Viber je, jednostavno, katastrofa od usluge. Ne radi kako spada ni na jednoj platformi. Osobno sam ga koristio/koristim na WP8, Win8 (metro), Android i desktop. Notifikacije jos najbolje rade na desktopu. Iako i tamo, malo-malo, ne svira nego mi se samo pojavi crveni 1 na taskbaru. Onaj ko kaze da mu Vibe radi "savrseno", laze samog sebe.:amen: A o VoIP pozivima preko istog tj. kvaliteti glasa ne treba ni raspravljat. Svako ko je ijednom zvao, zna kakve su kvalitete :roller::hitthewal: P.S. Skype je isto katastrofa za dopisivanje, za VoIP je bog i batina ;) |
Bratu je do sada whats app radio solidno, ali je u zadnje vrijeme kriminal. Poruka dodje tek nakon ulaska u apk, a nekada uopce ne dodje. Za viber je normalno da radi lose.
|
Citiraj:
Zadnjih nekoliko dana notifikacije na whatsapp-u kasne po 10min a nekad i duze... Do sada, 2 godine koristim wp i ovo je za mene prvi slucaj da je ovako problematicno... A viber radi lose na wp8 i na drugoj mobilnoj platformi... I @nathan.fake: sve istina... |
Ne koristim ga ni na jednom mobitelu jer je aplikacija generalno smeće. Tako da ne znam čemu pljuvačina po WP mobitelima zbog aplikacije koja je ... odron :D
|
Citiraj:
Najgore mi je kad me zovu na Viber, nakon sto se javim ko budala moram vikat "halo, halo", a sugovornik meni vice "halo, halo"... dok se poziv ne normalizira. No i tada zvucimo ko 2 robota :D Iz nekog osobnog iskustva, za IM, najbolje su se pokazali WhatsApp i Messenger. Cuo sam da su Line i BBM jako dobri, ali kad ih niko (iz mog imenika) ne koristi :/ Citiraj:
Citiraj:
|
Ja isto ne kontam zaluđenost tim silnim vajberima i wacapovima.
Pogotovo da su ljudi razočarani u mob zbog problema s tim trivijalnim aplikacijama. |
BBM savršeno funkcionira. :) (možda zato jer je aplikacija za WP rađena od nule, a ne kao WA i Viber)
Messenger u posljednje vrijeme također. |
Pa i kod mene pola imenik vajber,neka...uostalom ako je tako hitno ima sms,a i ljudi su "malo" zaludeni tim chatanjem,nemozes ni tv u miru pogledat...
|
jep...ja nisam doma pa svako chetanje sa familijom i frendovima dobro dodje tako da viber mora da radi :) ... dali ima koja app da je zamjenska tipa da mozes strpat par accounta
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:26. |