![]() |
ima koja stream alternativa ? squirrel šteka svako 3 sekunde
|
Citiraj:
Nego dali je itko primjetio koriste li oni ikad 8. brzinu? |
Bilo je o tome govora na.pocetku sezone. Monza sigurno, a mozda i Spa, ne sjecam se bas najbolje :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U monacu su korisitli samo 6 brzina koliko sam vidio tako da mislim da je final gear fiksan! Pravila su malo sje--na za protumacit, al tak sam ih ja skuzio. |
ako sam dobro skuzio imaju pravo jednom godisnje mijenjati omjere u mjenjacu
|
Gleda li tko trku? :D
|
Ja sam tek upalio, moze sazetak sto se dosad desavalo? Zasto su mercedesi tako spori?
|
Postalo zanimljivo :)
Mercedesi u laganim problemima . |
Ja ove sezone propuštam utrke sve do zadnjih 25 krugova :D
Bez greške djeluje. Eto, taman je postalo zanimljivo :D |
Marussie se u pocetku slupale, safety car bio nekih 5-6 krugova.. Kimi se izvrtio, Fetel je bome bio dobar pa su ga boksevi zajebali.. Mercedesa oba javila na radio da gube snagu, koliko sam shvatio nece se moci popraviti
|
Citiraj:
|
Hamilton se zajebao da, bilo dok sam pisao.. Haha, da, sve se zakuhalo, jos da Alonso hoce nekim cudom doci do postolja hebem ga :D
|
Citiraj:
Kako god bilo rosberg se dobro drzi. Mora da Hamilton pizdi u boksu :-) |
Citiraj:
Massa leti stazom, steta sto nema dovoljno krugova do kraja da nesto napravi. |
Itekako ima vremena da ih sve skine. Ajmo Massa!
Samo da Vettela ne vidim na podiju. EDIT: Vettel na podiju, Massa i Perez u zidu...užas...užas. |
Nevjerojatna završnica.
|
U je*ote koji sudar
|
O Massa... ja se nadao da ce Vettela preci, a ne Pereza skucati.
|
Ovaj Vettel treba misu otic platiti danas.
|
Ovo je Perez kriv koliko vidim iz ovih ponovljenih snimki. Točno prije udara je skrenuo lijevo, taman toliko da mu Massa pogodi zadnji lijevi kotač.
|
defintivno naj trka ove godine...
|
Super zavrsnica.
|
Drago mi je za Daniela! Trka je bila cist okej do tamo 20tog kruga prije kraja i onda show, zavrsnica super!
|
a jebemu i perez i massa ostanu bez icega. meni se vise cini da je massina greska, ali u svakom slucaju je izgledalo brutalno, jos u posljednjem krugu :).
rosberg, ako je vjerovati mercedesu, je danas izvukao nevjerovatnu utrku. RB odmah iza ranjenih mercedesa, williams ok, force india jako dobra...... ferrari se cijele, ali cijele utrke nije vidio :lol2:. dobra utrka, iako sam ocekivao nekako vise prestizanja. |
Ma rozberg najveci sreckovic, ali utrka definitivno zanimljiva. Dugo vec nisam odgledao cijelu utrku, a da ne ubijem oko malo :D
|
Izvrsna utrka u Kanadi.
Uh, skoro su Perez i Massa pokupili i Vetela. Montoya rekao da je Perez skrivio sudar. Svaka čast Danielu, prije slavlja pitao kako su ova dvojica... |
Citiraj:
|
Vise je brijem to bila "nepaznja" Masse?! Jer je vjerojatno ovaj malo prikocio i ovaj nije odreagirao kako treba? Nisam siguran
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:05. |