![]() |
Sve jos uvijek normalno radi, ljudi ga dijele. Bore se na nacin protiv toga, traze od tebe verifikaciju accounta kada hoces nesto gledati (vidi moj post 775). Mozes odgadjati verifikaciju do jedne faze kada vise nema odgode i morao sam vlasnika accounta zamoliti da mi posalje kod.
Dijelimo acc skoro 4 godine i prvi put nam se ovo pojavilo. |
Imam par slobodnih slotova ko je zainteresiran neka se javi u inbox.
|
Citiraj:
|
Tako je. Da, to bi se lako dalo srediti barem u gmail primjeru.
Evo kako to izgleda, nasao u arhivi https://i.ibb.co/QrpS0SR/Screenshot-...-Whats-App.jpg |
|
Tražim jedan slot 4K
|
Ima li na aliju net s hrvatskim prevoidma mozda?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Koliko ja znam Netflix account se mijenja po ip adresi pa odakle god account bio prilagodi se državi gdje se gleda pa je odgovor - da, imat ce hr titlove.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
jedino ako se promijenilo u međuvremenu edit: najbolje je pitat samog prodavača |
Prije 2 godine bas i nije bilo hr titlova
Mjenja se po ip adresi. |
A moze se i u postavkama profila prebaciti regiju na Hrvatsku pa ce onda biti i titlova. Znam jer ja tako koristim Netflix u Njemackoj bez VPN-a.
|
RIJEŠENO! Tražim jedan slot... plaćam revolutom...
From Tapatalk With Love |
Ja sam imao do prošle godine netflix slot plaćen u DE i nisam imao HR titlove. Mijenjao sam regiju i svejedno ništa. Super da se to promijenilo.
|
Citiraj:
Ovaj moj je placen u HR i imam jedan slot. U svom slotu promijenim jezik na HR i imam HR titlove gdje ih ima. Kad stavim na Njemacki, titlova vise nema. Stvar funkcionira i ako je Netflix na Njemackom a VPN-om sam u HR, tj. tada opet imam HR titlove. |
Ja sam koristio netflix koji je orderan u americi, uk-u i njemackoj i na svakom je bilo hr titlova. Po tome sam zaključio da se gleda samo ip adresa gdje se trenutno koristi.
|
Citiraj:
Ne-europski računi funkcioniraju tako da bilo gdje u svijetu imaš lokalni katalog države u kojoj se nalaziš. |
Imam 1 slot viška pa ako netko želi...
|
Citiraj:
|
Stavio sam film na pauzu i u novom tabu otvorio Netflix-ovu naslovnu. Kad se otvorio drugi tab dočekalo me upozorenje da već imam Netflix otvoren u drugom tabu. Imam standard plan koji podrazumijeva gledanje s dva uređaja. Al se tab ne podrazumijeva jednim uređajem :stoopid:?
|
ako kome treba netflix premium pretplata (1, 3, 6 ili 12 mj.) slobodno mi se javi za više info
|
Kako sad ide s dijelenjem je li onemogućeno?
Ima neko iskustva s tim i slobodno mjesto? |
ide isto ko i prije
|
Zanima nekog hbo max slot pod račun u zamjenu za netflix slot? :D
|
Tražim netflix slot. Na PM
|
Netflix objasnio kako će zabraniti sadašnje sheranje accounta tj. kako ga naplatiti. Za sada se to odnosi na Latinsku Ameriku.
https://about.netflix.com/en/news/up...o-paid-sharing |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:59. |