PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Windows Phone aplikacije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=252469)

CsH_58 28.11.2014. 22:23

Idem na put sutra, zanima me ako je moguće staviti film sa prijevodom na WP 8.1, a da nije sa MoliPlayerom koji se plaća? Thx
PS.Spacerr - nemam foliju na ekranu :D

Don Kihoty 28.11.2014. 23:07

CCPlayer FREE

http://cdn.marketplaceimages.windows...=ws_icon_large http://chart.apis.google.com/chart?c...8-8f92ef829a83

CCPlayer Pro 6kn

http://cdn.marketplaceimages.windows...=ws_icon_large http://chart.apis.google.com/chart?c...0-da8b055a6362

CsH_58 28.11.2014. 23:15

Super, radi, thx!

Don Kihoty 28.11.2014. 23:19

Give me a beer :)

Mario92 28.11.2014. 23:22

CCPlayer je dobar, velite?

A ništa, ajmo instalirati pa vidjeti :D

gin.tonic 28.11.2014. 23:59

Ovakve razgovore treba prebaciti u Windows Phone aplikacije temu :kafa:

Don Kihoty 29.11.2014. 00:01

Citiraj:

Autor Mario92 (Post 2697464)
CCPlayer je dobar, velite?

A ništa, ajmo instalirati pa vidjeti :D

Meni ne nalazi neke video formate, ali od Free playera je najbolji,
te isto tako i kao "budget" 6kn je odličan.

Nije mjerljiv sa Moli playerom, ali je i 3x jeftiniji.

Čeka se VLC :)

Citiraj:

Autor gin.tonic (Post 2697482)
Ovakve razgovore treba prebaciti u Windows Phone aplikacije temu :kafa:

Problem je što ova tema nije "sticky" i ima previše sticky tema u ovom podforumu.

Vjerujem da "ostali" WP uređaji (Samsung, HTC, itd) neće imati preveliku publiku kod nas, osim MOŽDA Prestigio, jer mu prodaja modela 8500 ide veoma dobro.

Tvrdi 02.12.2014. 15:38

Citiraj:

Autor Don Kihoty (Post 2697484)
Meni ne nalazi neke video formate, ali od Free playera je najbolji,
te isto tako i kao "budget" 6kn je odličan.

Nije mjerljiv sa Moli playerom, ali je i 3x jeftiniji.

Čeka se VLC :)

Pričaš kao da se radi o velikim novcima. Izdvojiš taj sitniš i kupiš Moli koji je odličan. BTW, zakaj misliš da će VLC donijeti nešto više ili da će bit free?

nathan.fake 02.12.2014. 18:19

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2698943)
da će VLC donijeti nešto više ili da će bit free?

slazem se s tobom, svi ocekuju taj VLC, kao da ce bit neznam sta... a vjerovatno ce bit flop :/

ako ga razvija ista ekipa koja razvija "VLC for Modern Windows" (to je Win8.x "Metro" verzija), bolje da ga ni ne izdaju...

tu metro verziju su isto razvijali mjesecima i isto je bilo problema sa certifikacijom na storeu... na kraju su napravili app koji se neprestano rusi, ne cita library kak spada i ima zbugan UI... sve u svemu Odron(TM) :chears:

najsmjesnije je sto app ne podrzava ARM procesore (tj. Win8 RT), nego radi samo na x86, x64 procesorima (tj. "pravim" Win8)... ako vec imam prave Win8 mogu instalirat desktop VLC, a ne se mucit s metro poluproizvodom :D

Citiraj:

Autor Mario92 (Post 2699038)
Koristim VLC for Modern na tabletu i najviše me živcira kad tapnem screen i kad treba 10 sekundi da se pojavi UI. I onda kad ponovno tapnem UI nestane i sam od sebe se pojavi za 10-ak sekundi :D

Smeće.

ja ga imam instaliranog, al nikad ga ne koristim (sve se nadam nekom updateu pa je instaliran)... vecinom koristim onaj standardni Videozapisi, ako nest ne radi koristim Windows Media Player ili Media Player Classic u desktopu tu bar imam opcija... na pretek :D

Mario92 02.12.2014. 19:20

Koristim VLC for Modern na tabletu i najviše me živcira kad tapnem screen i kad treba 10 sekundi da se pojavi UI. I onda kad ponovno tapnem UI nestane i sam od sebe se pojavi za 10-ak sekundi :D

Smeće.

Don Kihoty 03.12.2014. 00:54

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2698943)
Pričaš kao da se radi o velikim novcima. Izdvojiš taj sitniš i kupiš Moli koji je odličan. BTW, zakaj misliš da će VLC donijeti nešto više ili da će bit free?

Imam Moli - i nema background playback za video/audio.

Nekad si stavim koncerte u MKV-u, koje jednom pogledam,
ali mi se slušaju, ali ne mogu sa lock screenom,
isto tako i i FLAC glazba, tako da, VLC ako to ubaci - kupio me je,
a od Moli tražim povrat love zbog nedovršenosti.

Mar 03.12.2014. 01:03

VLC za Modern UI je odron kakvog nema.
Ima sam ga vrlo kratko na Venue 8 Pro i to je takvo bugovito smeće da to nisu istine - neznam kako je prošlo market. :D

Ako se dobro sjećam, ukoliko se uključe one overlay opcije dok se video vrti, nemoguće ih je isključiti - uopće nema opcije za to nego moraš ubiti aplikaciju :lol2:

nathan.fake 03.12.2014. 07:48

Citiraj:

Autor Mar (Post 2699200)
Ako se dobro sjećam, ukoliko se uključe one overlay opcije dok se video vrti, nemoguće ih je isključiti - uopće nema opcije za to nego moraš ubiti aplikaciju :lol2:

Dobro se sjecas ;) Jos uvijek nisu ispravili taj bug :hitthewal:

Don Kihoty 05.12.2014. 10:35

Za one koji su se priključili u Beta program - stigao je VLC Beta!

VLC for WP Beta

http://cdn.marketplaceimages.windows...=ws_icon_large http://chart.apis.google.com/chart?c...8-f86ad25e432c

doky 05.12.2014. 13:25

I oni su dobili pare s Kickstartera za ovo? Kakva pljačka jer to govno je neupotrebljivo, je ima beta oznaku ali ipak... Znači zvuk nikakav ne pušta, ni u video, ni u audio datotekama, probao x264 720p video, bila slika par sekundi, nakon toga samo zeleni ekran bez obzira na seekanje ili puštanje iz početka, dalje mi se niti nije davalo isprobavati, a i kako da prijavim bugove kada ništa ne funkcionira, treba cjelu aplikaciju prijaviti kao bug. :hitthewal:

Sad bi rekao da WP nema problema s nedostatkom aplikacija nego njihovom kvalitetom jer ovo i hrpetina drugih "high budget" aplikacija su jednostavno preloše.

akoj 05.12.2014. 20:35

Radi li još nekome Messenger očajno poslije zadnje nadogradnje?

aski 05.12.2014. 20:55

Sto steka? Sad stavio novi PFD i odmah novi messenger. Kod mene se otvara normalno, ucitava poruke, notifikacije dolaze odmah.

Edit: Zapravo mi radi jos bolje nego prije. Odmah se ucita. Uopce se ne vidi onaj logo i plava pozadina...

akoj 06.12.2014. 13:27

Meni sad zna slati poruke u krivom redoslijedu. Recimo 3-2-1 umjesto 1-2-3. Ili mi se pojavi da poruka nije poslana nakon 10 minuta.

AtOmIc 09.12.2014. 08:40

@akoj ne, ali ja sam imao problema sa nekim drugim aplikacijama xD Vjerovatno se nije sve složilo kako spada poslje updatea. Probaj reinstalirati app, to bi trebalo riješiti problem

nathan.fake 09.12.2014. 15:00

Nadogradjen je cijeli HERE Suite (Maps, Drive, Transport i City Lens) za WP8(.1).. novost je sto su presli na "HERE" account, stari "Nokia" account vise ne vrijedi. Novi acc migrira favorite sa starog tak da nije neki bed. Ako je neko vec koristio HERE Beta na Androidu, onda vec ima HERE account ;)

Od ostalih novosti je transparentni live tile za sva 4 appa :D

OT: Inace i sam here.com website je dobio update i zahtjeva HERE racun za login.

Ivo_Strojnica 10.12.2014. 10:13

OneMusic je free danas!!!
Napokon da sam dočeka taj dan. Odma je Xbox Music otiša sa Starta.

aski 10.12.2014. 10:27

I samo jos jedna napomena. Ako odmah idete na store i upisujete, obavezno neka bude naziv bez razmaka, da ne bi bilo cudjenja ka i kod mene :D

dabomba 10.12.2014. 11:52

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 2702754)

Mene traži 6 kunića za free verziju :D

gin.tonic 10.12.2014. 12:01

Citiraj:

Autor dabomba (Post 2702807)

I ja sam ugrabio besplatno kao Ivo.

Ivo_Strojnica 10.12.2014. 14:07

Citiraj:

Autor dabomba (Post 2702807)

skini aplikaciju myAppFree, pa preko nje pođi na OneMusic

Tvrdi 10.12.2014. 14:18

Citiraj:

Autor Ivo_Strojnica (Post 2702754)

Oprosti mi ali ovo ne mogu shvatiti. Kupujete mobitele od par tisuća kuna, žderete janjetine i pijete i pušite ko volovi i onda se čeka mjesecima da neki app koji košta 6 ili 12 kn postane free....:care:

1v@n 10.12.2014. 14:55

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2702878)
Oprosti mi ali ovo ne mogu shvatiti. Kupujete mobitele od par tisuća kuna, žderete janjetine i pijete i pušite ko volovi i onda se čeka mjesecima da neki app koji košta 6 ili 12 kn postane free....:care:

U Hrvatskoj živiš, trebao si se već naviknuti na to :D iPhone korisnici su još gori po tom pitanju. Upoznao sam par ljudi koji nijednu kupljenu aplikaciju nemaju jer su škrti dati lovu, ali kukaju na reklame i nedostatak dovoljno dobrih free aplikacija :D
OneMusic sam platio prije x mjeseci, tenkjuverimač :D

akoj 10.12.2014. 16:38

Citiraj:

Autor AtOmIc (Post 2702203)
@akoj ne, ali ja sam imao problema sa nekim drugim aplikacijama xD Vjerovatno se nije sve složilo kako spada poslje updatea. Probaj reinstalirati app, to bi trebalo riješiti problem

Probao sam reinstall, a i radio sam hard reset u međuvremenu.
Stanje je isto. Još i problema imam jer kao ignoriram, a poruka se ne pošalje. :D

aski 10.12.2014. 17:47

Kod nekih aplikacija je problem sto nisu svima toliko poznate. Da ivo nije spomenuo onemusic ja npr. nebi ni znao. A slijedi brisanje jer mi nakon povratka u aplikaciju ne vrati na pjesmu koja se vec vrti. Baci me na popis, a kad kliknem na tu pjesmu onda krece ispocetka.
Imam metrotube i deckima sam prije par dana platio, iako je i trial verzija sa svim opcijama. Ali zbilja imaju odlicnu yt aplikaciju. Sto se mene tice, oko placanja problema nema.

Btw. ja neko vrijeme planiram napraviti popis aplikacija i spojiti s par preporuka (ako nadjem postove) od vas nekoliko clanova. Pa kad to napravim, mod ce sve c/p u prvi post :)

daxxx88 10.12.2014. 19:23

Citiraj:

Autor aski (Post 2702955)
Kod nekih aplikacija je problem sto nisu svima toliko poznate. Da ivo nije spomenuo onemusic ja npr. nebi ni znao. A slijedi brisanje jer mi nakon povratka u aplikaciju ne vrati na pjesmu koja se vec vrti. Baci me na popis, a kad kliknem na tu pjesmu onda krece ispocetka.

Pogledaj što ti je na dnu ekrana, kad vidiš popis

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07.