![]() |
Citiraj:
Ne mislim da će doslovno plakat, ali brijem da će se galaktikosi ove godine raspast nakon još jednog neuspjeha, ne budu osvojili ni la ligu ni CL :D Riješili su se najboljeg ofenzivnog veznjaka i asistenta kojeg su imali. Isco je dobar, ali ne ko Ozil. Koji bi se u Arsenalu mogao pokazati kao najbolja kupnja zadnjih par godina. |
ako mislis na mene, meni je RM jedan od najmrskijih klubova, jednostavno ih nemogu smislit :p
obozavam milan, ali ono jucer nije bilo ni p od penala, trebali su posteno izgubiti. oni ce ove godine na srecu opet proci grupu i onda ce ih u osmini finala netko posteno osramotit isto je porto ostecen za jedan neregularni gol athletica iz cistog zalega, kao i celtic koji je ostecen za jedan crveni uglavnom lose sudenje sinoc |
Ak se ne varam, tu je netko još nedavno pisao da je Özil spor i trom, a čovjek u Arsenalu udario kao bombetina :D
to što ga je Arsenal kupio bio je pun pogodak :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nije bas pri sebi pep, mueller solo spica...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Reze na poluvremenu sve super, osim ManU. Nadam se da ce podamfat do kraja :)
|
Citiraj:
od reala sam malo vise ocekival.. al ima jos 45 min |
hebem ti juventus sakati, kako im drogba uvalja samo tako lako...
|
evo se ukazao mueller.
nisam ga videl cijelo prvo poluvrijeme. cudo je taj nogomet haha |
Citiraj:
|
Citiraj:
i nije ni prvi, a sigurno neće bit ni zadnji puta da Pep igra sa lažnom devetkom... uostalom, prošlo je dobro i bez mandžukića tak da kritika nikako nije na mjestu, nije čovjek glup, zna šta radi |
Citiraj:
al moglo je svasta bit do kraja. |
Citiraj:
ovaj gol' im čak i opraštam kad se uzme u obzir da je ovo Kirchhoffu (zamjenil' je Švajnija) bila prva utakmica u ligi prvaka uopće pa je malo nesiguran, ali da je City ovo mogel preokrenuti, nikak... kaj se tiče ostalih rezultata Juventus i MUFC kiksali a Švabenzi (Bayern i Bayer) odnesli max. bodove, di ćeš bolje :D:D |
Silva dobar pokušaj. Boateng umalo crnjak i to žešće...
Ugl., draze mi je gledat Bayern kak igra zrende nego onu Barcelonu. |
Citiraj:
ovo je crveni ala Šimunić - suigrač skrivi, a on mora biti egzekutor makar, iduće 2 tekme su protiv Plzena, pa se more i bez Boatenga :D:D |
Dobar bayern, city bi bio bolji da imaju trenere kak spada a ne ove talijanske bunkerase.
Juventus nezasluzeni x, penal poklonjen do neba... United po obicaju los, Psg ocekivano... I drago mi je da je pepe dobio po njonji......... Mod: ma zicer. :) |
Sad Juventus ide 2 puta zaredom na Real :D
vidjet ćemo kak će to proći :roller: |
Ne razumijem šta se više sere Pepu. Ima rezultat, igraju vrlo dobro. Tko će igrati i gdje koga briga. Ajme koji debilizam. Ljudi rasturaju a to je najbitnije..
|
a kaj su prije njega lose igrali?
po meni jos bolje neg sad... dobro je rekel vlaovic jucer.. mozes imat trenera kakvog hoces, na kraju su igraci ti koji ce sve odraditi. |
Danas pušiona dinama i rijeke. Rijeka možda i uzme bod, ali tu se stvarno onda sve mora poklopit žestoko:zdero:
|
Citiraj:
prije ce dinamo razbit ludogorce neog rijeka izvuc X jedino ako nisu odigrali iza kulisa....al i to je nogomet pazi LAZIO! gube 2-0 haha nevjerojatno. mafija |
Jučer MU izvukao bod u paklenoj atmosferi i strahovitom pritisku Shaktara.
Odlična taktičko obrambena kombinacija na terenu. Super rezultat za uzvrat na domaćem terenu, a uskoro ide uvođenje reda u domaćem prvenstvu, u čijem su vrhu trenutno neki slabi timovi. danas Ludogorets pobjeđuje sa 2 ili više gola razlike. |
Evo nam prvih bodova toooooo :D
|
Rijeka fino igra, nema prćenja pred golom :) Svaka čast!
|
komentator je vise impresioniran atmosferom i navijanjem nego igrom. :D
|
Citiraj:
Zadnji trk Benka, u 2. minuti nadoknade...štrašno. Svaka čast, solidno se drže, ipak je to Betis kojega masiraju Real i Barca...znaju oni što je nogomet.:dajpivu: |
Dobro je krenulo :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:51. |