PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Star Citizen (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=238627)

Pupo 17.10.2014. 12:27

Na kakvim kompovima terate igru? Da se nebi zaletio :)

Dal postoje neki klanovi il nešto?

Zmalamuth 17.10.2014. 12:44

Citiraj:

Autor imik (Post 2677957)
Nema mijenjanja interijera bar dok ne izađe igra, a pitanje je da li će to biti moguće i onda.
Primjer Cutlass, ako hoćeš mjesto za robu onda ti treba Black, pokretna bolnica Red, bounty hunter/militia Blue.

Bilo koji "Hull" se moze modificirat u bilo koju varijantu, Ja imam 300i i mogu ga modificirati bilo u Twin engine racera (350r) ili military varijantu 325.
Ove "pre-order" modifikacije su samo opcija da ljudi od Day 1 (kad starta persistant universe) imaju brod prilagodjen za odreden posao, i da nebudu prvi dan svi imali iste brodove.

Tako da slobodno kupi najjeftiniju varijantu broda i kasnije ga modificiraj prema željama.

Neo-ST 17.10.2014. 13:08

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2677977)

Na mom kompu ide jedva. Igrivo, ali detalji smanjeni sa very high na high i to je na granici.
Doduše nije još ni optimizirana, ipak se radi samo o jednom malom dijelu (za alpha testiranje) velike igre, čiji je izlazak planiran za 2016-u (ako stignu i tada).

Postoje organizacije, nekoliko nas je već u Croatian Grid organizaciji, ali trenutno nema koristi od toga iz već gore navedenog razloga.

imik 17.10.2014. 13:13

Citiraj:

Autor Zmalamuth (Post 2677986)
Bilo koji "Hull" se moze modificirat u bilo koju varijantu, Ja imam 300i i mogu ga modificirati bilo u Twin engine racera (350r) ili military varijantu 325.
Ove "pre-order" modifikacije su samo opcija da ljudi od Day 1 (kad starta persistant universe) imaju brod prilagodjen za odreden posao, i da nebudu prvi dan svi imali iste brodove.

Tako da slobodno kupi najjeftiniju varijantu broda i kasnije ga modificiraj prema željama.

Problem je što za sada ne možeš izvaditi krevete i ćelije iz crvenog i plavog Cutlassa i ne zna se kada će se to moći, ako ikada.
Naravno da sve to nema smisla, zašto ja ne bi svoj crni model pretovrio u bolnički ili stavi ćelije ako hoću transportirati robove.
To mijenja sve što su govorili do sada, da ćeš moći brod prilagoditi prema onome što želiš trenutno igrati.

JC Denton 17.10.2014. 13:18

Citiraj:

Autor imik (Post 2677957)
Nema mijenjanja interijera bar dok ne izađe igra, a pitanje je da li će to biti moguće i onda.
Primjer Cutlass, ako hoćeš mjesto za robu onda ti treba Black, pokretna bolnica Red, bounty hunter/militia Blue.

Ma očito je da postoji razlika izmedju varijanti, jer npr. max cargo na Black je 150, a na druge dvije varijante je 120 kad se skine dodatna oprema... to me ne brine, to je ocito razlika u hull-u... samo hocu da mogu nesto od te dodatne opreme ukrcat i na svog cutlass-a tj. daj mi koji long range scanner koji mogu nakeljit gore, koji udobniji krevet ili krevet extra na ustrb dijela prostora za teret i tako... letne karakteristike bi se i ovako trebale mijenjati ovisno o tome koja je oprema na brodu tj. o rasporedu masa... nadam se da od takvih stvari nece odustati jer na taj način se možeš dobro zabavljati i stalno sa jednim te istim brodom... tko hoce/ima neka trosi i lovu, sve ok...samo neka ne bude da moram promijeniti cijeli brod zbog toga sto zelim malo veci dolet/oklop/stit/radar ili sto vec u odnosu na standardnu verziju jer tako ce postati previse "pay to win" ili bolje receno "pay too much to change the way you play".. bas sam mastovito ovo zadnje napisao :D:lol2:

Pupo 17.10.2014. 13:38

Dal igra forsa igrača da stalno nešto obavlja, il možeš jednostavno okolo kruzat u svom pimpanom brodu i ponekad odradit nešto sastrane da se skupi za "režije"? :D Il očekujem previše? :)

imik 17.10.2014. 13:43

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2678009)
Dal igra forsa igrača da stalno nešto obavlja, il možeš jednostavno okolo kruzat u svom pimpanom brodu i ponekad odradit nešto sastrane da se skupi za "režije"? :D Il očekujem previše? :)

Iskreno nitko nema pojma što će i kako biti. Možda ćemo znati nešto više za godinu dana.

Broken Arrow 17.10.2014. 15:24

Citiraj:

Autor Pupo (Post 2677977)

<< Na ovom lapu.

Mislim... na jednoj grafulji je neigrivo... a SLI igra ne podnosi još (nisam probao zadnje vrijeme ali je brije bacala mi dugine boje po ekranu kada sam SLI upalio).

Garro 17.10.2014. 15:34

patch 0.9.1. donosi CF/SLI support koji to baš i nije... obje grafe više ne bacaju disko efekt, ali rade na 50% snage...

dashko 17.10.2014. 17:42

Citiraj:

Autor Garro (Post 2678099)
patch 0.9.1. donosi CF/SLI support koji to baš i nije... obje grafe više ne bacaju disko efekt, ali rade na 50% snage...

Korak u pravom smjeru ne?

Čitam sad unazad par komentara i da neznam da se radi o SC rekao bih da kupujemo aute luksuzne :roller:

Juhica2 23.10.2014. 15:32

Danas uzeo Cutlass Black pledge paket... neka mi bog pomogne al jednom se živi :goood:

Broken Arrow 24.10.2014. 15:41

Citiraj:

Autor Juhica2 (Post 2681099)
Danas uzeo Cutlass Black pledge paket... neka mi bog pomogne al jednom se živi :goood:

Čestitke... :)

Ja pak jedva čekam da zamijenim svoj Cutlass iz Digital Pirate paketa za Stellu... samo ne znam još Taurus ili Andromedu... :p

Juhica2 24.10.2014. 17:52

Citiraj:

Autor Broken Arrow (Post 2681650)
Čestitke... :)

Ja pak jedva čekam da zamijenim svoj Cutlass iz Digital Pirate paketa za Stellu... samo ne znam još Taurus ili Andromedu... :p

Iskreno, ne znam što bih sa svim tim prostorom koji ima Constellation :D.... ne znam ni što ću sa Cutlassom i moguća 3 člana posade + cargo ali činio mi se kao dobar deal za početak freelancing karijere, možda i nešto piraterije... svakako će biti dobar dodatak i za neku floticu sa svojom raznovrsnošću...barem tako predviđam :)

Kuzo 28.10.2014. 13:45

ako rastopim svoj 315p paket za nesto bolje, hocu li i dalje imati prava na arena commander / hangar modul, etc?

imik 28.10.2014. 13:52

Citiraj:

Autor Kuzo (Post 2683315)
ako rastopim svoj 315p paket za nesto bolje, hocu li i dalje imati prava na arena commander / hangar modul, etc?

Ako ti je to jedini paket i ima alpha/beta onda ćeš to izgubiti.
Navodno će nešto mijenjati oko toga samo tko zna kada će to biti.
Jedini način da ne izgubiš alpha je da napraviš CCU.

JC Denton 02.11.2014. 13:04

Jeste isprobali SC (AC) s novim patchom? Ima li kakvih komentara?

Matta 02.11.2014. 13:27

Kao i kod prethodnog patcha, od 20 pokusaja da se ubacim u multiplayer match svih 20 je rezultiralo crashom u hangar.
Odustao sam od letenja zasad. :D

imik 02.11.2014. 13:29

Tako je dobar patch da sada brod leti sam. :)

https://www.youtube.com/watch?v=ZyTCG3Mp22U

tuna3 02.11.2014. 21:27

Meni nije jasno kako nakon tih silnih milijuna Roberts govori da i dalje ulaže svoj novac? Ili sam ja tu nešto krivo shvatio.

Neo-ST 02.11.2014. 21:30

Citiraj:

Autor imik (Post 2685377)
Tako je dobar patch da sada brod leti sam. :)

https://www.youtube.com/watch?v=ZyTCG3Mp22U

Strašno.

Citiraj:

Autor tuna3 (Post 2685640)
Meni nije jasno kako nakon tih silnih milijuna Roberts govori da i dalje ulaže svoj novac? Ili sam ja tu nešto krivo shvatio.

Odakle to ?
Je u početku uložio, sad je 100% crowd funded koliko znam.

Matta 03.11.2014. 08:06

Demo FPS dijela igre na PAX Australia:
https://www.youtube.com/watch?v=cir3w-wIx9U

Osobno, svidja mi se ovaj "gemišt" žanrova.
Kad ti dosadi letenje, lijepo "pušku na rame" i u boj. :D

JC Denton 03.11.2014. 09:40

Jel netko probao igrati ovo čudo s dva joysticka? Navodno bi trebalo biti izvedivo uz pomoć XML datoteke i rebindanja kontrola :D

imik 03.11.2014. 09:59

Citiraj:

Autor JC Denton (Post 2685797)
Jel netko probao igrati ovo čudo s dva joysticka? Navodno bi trebalo biti izvedivo uz pomoć XML datoteke i rebindanja kontrola :D

Neki tip igra sa dva Thrusmastar 1600, potraži na RSI forumu.

Garro 03.11.2014. 12:09

Od patcha 0.9.2 igra napokon liči na nešto, ja sretan kao malo dijete. :)

Kuzo 03.11.2014. 12:41

Citiraj:

Autor Garro (Post 2685873)

slažem se, prvi put da sam sa 300i dosao do wave 15 jer mi je bilo zanimljivo. onda su me satrali ko zeca. :)
prije 0.9.2 sam znao upaliti tu i tamo samo da vidim live umjesto citanja po redditu, ali me svaki put (ne)igrivost odagnala nakon 5 min.

čekam sad t.flight hotas x, pa da vidimo....

Garro 03.11.2014. 12:49

Još me u 300i nakantavaju, ali sa Hornetom i isključenim COMSTAB-om bez većih problema dolazim do 12. wave-a. I onda mi uleti "connection lost", gaaaah!

JC Denton 04.11.2014. 22:25

Citiraj:

Autor Garro (Post 2685873)

Slažem se. Konačno je framerate bolji na AMD CPU-ima. Barem na mom Athlonu, koji je opako štekao u vanduul swarm-u prije.
Sad na medium detaljima radi glatko (Athlon X4 640, 16GB RAM-a i R9 270 OC), uz zastajkivanja kod respawna novog vala negativaca (bolje i to nego stalno štekanje na 17-18 FPS-a).

Uglavnom, prvi put sam duže igrao, sat vremena u swarm modu. Sa 300i do 9. wave-a iz prve, bez raketa... to još ne znam koristiti :D Preciznost sa joystickom je konačno dobra. Igram sa starim Logitech Attack3 joystickom koji je sada sasvim ok za igranje AC-a. Iako kao joystick nije neka sreća :D

dashko 05.11.2014. 00:41

Znao sam da će to polako doć na svoje. Nešto mi se ne leta u Vanduul, ponekad odem prošetam hangarom i provozam se u Aurori, ali u FPSu mi se čini da ću provoditi više vremena :)

JC Denton 05.11.2014. 09:11

Citiraj:

Autor daShko. (Post 2686741)
Znao sam da će to polako doć na svoje. Nešto mi se ne leta u Vanduul, ponekad odem prošetam hangarom i provozam se u Aurori, ali u FPSu mi se čini da ću provoditi više vremena :)

Možda te onda jednog dana povezem nekamo u svom Cutlass-u :lol2:

Jedini problem kojeg za sada vidim sa Vanduul Swarm modom je taj što mi treba skoro sat vremena da dođem do levela 9. Vjerojatno bi to išlo brže sa malo jačim naoružanjem i štitom/oklopom :D

EDIT:Možda to i nije problem. It would suck kad bi bila prevelika pucačina, a njihov moto je "don't suck" pa baš i ne bi bilo usklađeno

JC Denton 05.11.2014. 10:59

mod, briši. double post.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:20.