![]() |
|
Može pošten stream za Barcu pliz, dok ja nađem link koji valja proć će poluvrijeme :D
|
Citiraj:
Prvi crveni za Milan sasvim opravdan, ali drugi, koma. Ja mislim da ni on sam (sudac) nema blage veze zbog čega i kakvog 'faula' je on dodijelio Boatengu taj drugi žuti. Sramota i katastrofa od suđenja. A reći da Ibra ne fali u bilo kojoj ekipi, bilo bi smiješno, za nekog ko je dao 28 golova prošlu sezonu. Ili debilni potez changea Cassano-Pazzini, koji još uvijek nitko ne može probaviti... |
Oće bit tekme Barca ili ne? Ne kužim, uhvatio sam jedan stream (arapski ili koji vec racku) ali samo neke reklame i glupo rpičanje.. Tekma odgođena or what?
|
|
O cem ti pricas :D? Barca je igrala jucer, sad bi trebo real igrat, al je odgoda zbog nestanka struje :D
|
prerezani kablovi i pitanje dal če riješit jer još nisu pustili gledatelje:hitthewal:
|
Real, da zajeb :D
|
Barce? Misliš na Real valjda, i odgođeno je da :D
edit: zakasnio sam :D |
|
Sad će se bar moć kvalitetnije posvetit "nogosjeku" za svoj Čelski :D
|
Možeš se rugati koliko god želiš ali čoek je jedan od najboljih stopera današnjice, a usudio bi se reći i ne tako nam davne povijesti. :)
|
|
Citiraj:
|
Ako nađete dobar stream Reala, nemojte se sramit podjelit ;)
EDIT: Ok tekma, očekivao sam više o Luke.. A Realu su poništena 2 čista gola (iz "zaleđa").. |
S nova 2 gola, Mandžo prvi strijelac lige.
|
Bayern sa rekordom bundeslige, 5 utakmica, 15 bodova, gol razlika 17:2
|
|
Bayern osvaja kući i LP (ako se Barca spotakne).
|
ye ye
kao i sta ce liverpool osvojit premiership :p btw bravo mandzo |
Citiraj:
|
Manđi ide na ruku ozljeda Gomesa, nadamo se samo da će Manđo ostati u top formi kad se ovaj oporavi, pa da švabo još malo ostane na klupi, bilo bi glupo da sad Manđo izvisi jer je ovaj švabo i jer mora igrati.. Ispada pun pogodak prelazak u Bayern.
|
|
Moenchengladbach ! :facepalm
|
Citiraj:
|
ma meni su se svidjeli prošle sezone , pa reko da ih stavim
imali su odličnu formu ,kako mrzim kad imam ovako 10 od 11 pogođenih je sića ali ono |
Citiraj:
|
Fino se Kaka sinoć raspucao, baš mi drago..
|
Kaj je, je, ali ovo je igrač.
|
Taman pročitao i pomislio "kapa dolje". :) Rijetko viđeno poštenje na nogometnim travnjacima. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:49. |