![]() |
GTA V
Da :D Ajmo u krajnost :D
Ma dobro, nema smisla govoriti o cijenama kada vidimo da ima ljudi koji ih ionako luđački kupuju.. No dobro.. Ali jadna je još jedna stvar: kod nas je cijena u eurima, a vani u dolarima.. EDIT: u UK je cijena u funtama. 500kn za digitalnu kopiju igre. Djiiiiiiiiz :D |
Onaj tko voli, taj će i platit. Dosta nas sa CS-a je GTA 5 kupilo "free", jednostavno se prodaju skinovi i eto igre, isplatilo se peglat CSGO godinu dana :D.
A što se tiče preordera, bonus ću potrošiti na minimalni stan, i neki oldtimer koji planiram sredit do kraja, nema mi smisla startat s ogromnim apartmanom i bijesnim autima. Bolje kad se grinda money za to sve. |
Base Host je trenutno best buy za GTA 5.
Vi koji ste naručili preko steama, je ste platili 60€, ili na to ide onaj porez na igre koji je uveden poslije 1.1.2015? |
Citiraj:
|
Imam jednostavno pitanje:
Gdje najjeftinije kupiti STEAM ključ? (da će provjereno raditi u RH, Regiji ili čemu već) Na kraju ću ga uzet na Steamu i mirna Bosna :D |
Citiraj:
|
To je key za Rockstar Social Club.
|
Citiraj:
nis,cekam neke steam saleove ili preko meksickog origina ako bude ... |
koja je razlika između steama i RSC-a?
|
Steam je globalna platforma za digitalnu distribucije igara, a RSC je isto to samo od Rockstara isključivo za njihove igre. Steam ima u ponudi 90% svih igri pa ljudi vole imati sve u istoj kolekciji.
|
znaci nema nikakve razlike?
ma naletio sam negdje na netu da se razlikuje al očito da su dezinformacije... |
U samoj igri nikakve, samo će ti u prvom slučaju GTA bit na Steamu i od tamo ćeš ga skidati i pokretati, a u drugom će ti igra biti dostupna preko RSC...
|
Citiraj:
|
Ja ubo pre-order sa steama za 350kn od kolege sa foruma i super zadovoljan....nikak dočekat :D
|
Citiraj:
59.99 EUR |
|
Još jedna odgoda verzije za PC, ovog puta na 14.4.
http://www.rockstargames.com/newswir...10-gtav-for-pc :banned: |
Prekomicno !
|
Pa dobro što je njima..
|
valjda bude speglana kak treba. ne da mi se kupovati i onda kukati jer čekam patch 1.4 da radi kako treba. ovo mi je poštenije od dosta igara koje sam igrao u zadnje vrijeme (rome II, fc4, ac unity...)
|
Koja je ovo odgoda po redu?:nono:
Mislim, nije da me čudi... |
o jbmti.....ja fakat više neću čitat ništa o GTA V...sam se uzrujavam....
|
Kak je navedeno, bolje da dode ispeglana, nego da nevalja ko ac,dying light,fc,watch dogs...
Nije da cekate na lijek koji ce vam zivot spasiti pa da nemozete izdrzati. |
Kak ju dugo peglaju radit ce i na tosteru :D
|
Stvarno, bio bi red da je ova odgoda zadnja
|
ali navodno zato kaj stalno odgađaju, igrica će biti free :respekt:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
200 000 za GTA Online..... sve u svemu, tak i tak će kad izađe još u 2 mjeseca izaći 5 patcheva....kad se samo sjetim GTA IV |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35. |