![]() |
Evo gledam tu i vidim da su iskustva sa futurom u vecini dobra pa sam odlucio kupit konfu u njih.Posto oni mogu slozit konfu besplatno jel moguc update BIOS-a?(besplatno-nadoplata)
|
Normalno da je moguce. Tihomir ce ti sigurno izac u susret :D
Btw, mogao si njih pitat direktno, a ne tu :) |
Citiraj:
Hvala na odg! Evo za sljedeci put se znade :D Koliko vidim futura je jedna od najboljih IT trgovina u RH :goood: |
Kod cijene za grupnu kupnju dali je jednaka cijena za gotovinu i kartice? Pitam posto je navedena samo jedna cijena.
|
Još jedna u nizu pohvala za ekipu - izašli dosadnjikavom kupcu u susret. 10/10
|
Eto još jedne pohvale,ponuda u petak,placeno u nedjelju,u ponedjeljak zovu uplata sjela,želim li da sastave i dostave ( kak sam u gužvi rekao da slože), i u utorak dostavljeno....
bolje,brže mislim da nemre:goood: kasnije primjetio da imamo 2% popusta....biti ce za drugi puta |
Retro is in!
Samo u FUTURA IT 1155 matične ploče, dostupne odmah na lageru! :chears: http://bit.ly/2y3kwI5 https://i.postimg.cc/jWJP9bmg/F26_A9..._E863_E536.jpg |
16gb gskill aegis i giga ssd zanimljiva grupna ;)
|
Pozdrav svima,
pripremili smo par zanimljivih artikala za black weekend. Nismo ograničili kupnju samo na trgovinu, tako da mogu kupovati svi iz cijele RH, te također akcije traju do nedjelje navečer ili do isteka zaliha. Nadam se da će svatko naći nešto zanimljivo za sebe. http://bit.ly/futurait_BWakcija P.s. popusti se ne zbrajaju s ostalim popustima za članove foruma. |
Mala predbožićna akcija: dostava do 500kn - 25kn, a iznad 500kn - besplatna. Vrijedi od danas do 31.12.
|
Evo da ih i ja pohvalim, nakon više kupovina do sada, i današnja je prošla ekspresno brzo, čak nisam očekivao da budu dijelovi raspoloživi isti dan ali eto :)
Osoblje za 10! Edit: Evo, da pohvalim i za brzinu rješavanja reklamacije za kućište, riješeno dok sam popio kavu u blizini. |
Još jedna pohvala ekipi iz Future! Vrlo brzo odgovorili na email, naručio komponente, isti dan poslano, idući dan roba stigla, kvalitetno zapakirano, sve 5! Svaka čast!
|
Pozdrav, za proizvode na kojima piše "poslovnica: odmah rasplozivo" da li je dovoljno samo kapnuti i kupiti ili svejedno treba najava/upit? :goood:
|
Dovoljno je "kapnuti", ali za svaki slučaj bolje poslati mail i rezervirati, da se ne dogodi da netko u međuvremenu naruči, ili da smo slučajno zaboravili maknuti oznaku odmah raspoloživo.
|
Hvala. Javim se:goood:
|
Sve pohvale Futuri. Vikend odgovor na mail i sve spremno u 9h ponedjeljak. Svaka čast! :goood::care:
|
Također same pohvale. Prekjučer naručio, jučer preuzeo i danas riješio reklamaciju za DOA memoriju. Do sada najbezbolnija kupovina. :respekt: :care:
|
U košarici piše da iznad 2000 kn dostava besplatna, a kad idem dalje i odaberem dostavu na adresu kaže 40 kn. Nisam nastavio još dalje jer ću naručiti narednih dana ako mi ploča bude potvrđena.
Vrijedi li popust za članove još? |
Bila je neka greška na webu, ispravili smo. Iznad 2000kn je besplatna dostava.
Popust 2% vrijedi i dalje za kompletne konfiguracije. |
Citiraj:
Znači samo na konfiguracije je popust? Nažalost odustajem od kupnje cpu i rama jer nisam uspio nabaviti ploču za dobre pare, a sad ne želim ništa manje od takve (Hero VI WIFI) :nono: |
Tako je, samo za konfiguracije.
|
Narucio neki dan i9 konfu kod njih, cim su stigli svi dijelovi jako pedantno su ju složili i naravno obracunali rabat za clanove foruma.
Sve je proslo glatko i usluzno baš kao i kad sam zadnji put kupoval kod njih. Definitivno webshop s najboljim omjerom cijene i kvalitete usluge! |
Samo ukratko. Kontaktirao ih preko emaila,narucio,rekli komp slozen kroz 1 dan.
Tako je i bilo,zvali me da je gotov,dosao,platio,otisao. Sve brzinski i na nivou,samo pohvale. P.s. naravno forumski popust je bio ukljucen ;) |
Nego ekipa imate GTX 1160 na lageru koju? 2060 ste imali par dana prije ofišl launcha, pa si mislim ;)
|
Pozdrav, javite se na mail :)
|
U suradnji s Fractalom napravili smo odličnu akciju za S2 kućišta. Akcija traje 14 dana.
https://www.futura-it.hr/search.asp?upit=frac-defi-s2 |
bok,
evo jedna pohvala od mene. kupio nedavno ultra wide monitor, ali nikako mi nije sjeo. napravio sam povrat robe i kupio sam 32 inch AOC. ono što je bitno, da je sve prošlo glatko bez problema. čista petica :chears: |
Nekoliko puta kupovao iz ove trgovine i svaki put sve 5. Jednom bila reklamacija grafičke i to se riješilo bez ikakvog problema.
|
Danas za firmu naručivali konfiguracije i odlučili se za Futuru ( konfa identična bila 800kn jeftinija nego u linksu ) + složili su nam 3 konfiguracije do 14h ( naručeno u 10h )
same pohvale !! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:10. |