![]() |
Koliko mi je poznato ono na njihovoj stranici je cijena za gotovinsko plaćanje dakle nema nikakvog dodatnog popusta na nju.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobri dan.
Trebao bih mišljenje o monitoru LG IPS234V koji bi služio za sve po malo, obrada grafike, videa i gejmanje. Cijena mi se čini super, ali bih više cijenio mišljenja iz "prve ruke", hvala! |
Ajde baci oko na prošlu stranicu ;)
|
Zbilja :)
Ma prelistao sam ovlaš jer sam vidio neko trolanje i svađanje pa uopće nisam primjetio da ima mini review tog modela.. vidim da je ok samo su problemi sa stalkom, no kako bih ga stavio na zid mislim da bi to bio manji problem. Hvala! |
Citiraj:
Imas moju preporuku :) |
pa bolji je dell, a i ips231
|
|
Citiraj:
prije postanja senzacionalistickih clanaka bi trebalo ipak malo bolje istraziti "problematiku" ili jos vrijedi ona stara "ako je na internetu, mora da je istina"? :D |
Ekipa imate li koju pametnu preporuku za mon a da nije IPS?
Mislim moze i IPS ali nista tipa Dell U2312HM/U2412M, svog sam se rijesio jer jednostavno nisam mogao podnjeti onoliki glow, igranje i gledanje filmova mi je bilo prevelika muka, a agresivni AG sloj da i ne spominjem... Uglavnom, ima li sta vrijedno spomena do nekih 1800kn? |
i mene zanima........ i takođe gledam da se rješim svog dell-a 2312....slažem se za sve a pogotovo za kristalizirani premaz......**beno očajno.....meni bode oči nenormalno....neznam kako drugima nesmeta...
|
Pa ako vas smeta taj AG sloj više od gubitka garancije skinite ga :D
How To Remove the Anti-Glare Coating from a Dell U2312HM Monitor |
Imaš Philipsa s A-MVA panelom. No nisam ga vidio u živo pa ne znam kakav je.
|
takoder postoji alternativa u vidu mva monitora, sa tv tunerom doduse pa je skuplji, al i malo veci.
lg m2452d, matrica je ista koja se nalazi u dell s2440l ili benq GW2450HM ili philipsovom proslogodisnjem 24" brillinace modelu nekogultrakompliciranognaziva :D nisam ga vidio pa ne znam jel glossy ili ima ag premaz neki, u svakom ako je i ag puno je manje agresivan nego dosadasnji ipsi takoder, procitajte linkane reviewe vezano za odsjaj. Iako ne bi smio biti izrazen kao na eips-ima |
Citiraj:
|
dakle, uvijek ti ostaje kupit negdje postom, spojit i u roku 7 dana vratit ak ti se ne svida :D
monitor hvala bogu nije tesko zapakirat u originalno pakiranje. |
neznam kakvi su samsung pls modeli
|
vise ili manje isto s* kao eips, samo s vecim backlight bleedom u prosjeku. Isti problem sa white glowom
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da, krivo je pisalo, sad vidim da je mva
ima li itko da napise review |
Molim prijedlog za monitor LCD ili LED, svejedno do 850 kuna.
Hvala |
Svi su oni LCD, a za te pare uzmi prvi koji nađeš a da ima digitalni ulaz dakle DVI ili HDMI
BTW čemu isto pitanje u tri teme? |
Kakva je stvar s tim u2312hm i s glowom i ag slojem, tj. koji su problemi s tim?
Nekoliko ljudi mi ga je preporučilo da je odličan monitor, da nemaju problema s njim i da je best buy isto kao i u2311hm kojeg više nažalost nema za kupit.. Ima li još koji monitor do te cijene od 1500 kn s sličnim specifikacijama,a da je provjereno dobar? |
Imaš blizance po panelu, LG IPS23x seriju.
LG IPS231P koji ima nešto bolji stalak i IPS235/234 modele s nešto lošijim stalkom. A AG premaz je mana kod svih. |
Citiraj:
|
Je raspon cijena ti je 850-900 kuna :fiju:
22'' tema Citiraj:
23'' tema Citiraj:
24'' tema Citiraj:
|
Citiraj:
Koja je razlika između ova 3 modela? |
Citiraj:
|
Aha, znači u tom zecu leži grm...ali kakve sam ja sreće sigurno ga neće imat u trgovini, a jedino mi sutra odgovara otić po njega i onda opet tek za tjedan dana :hitthewal:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05. |