![]() |
Citiraj:
|
Poredak na kraju:
1. Njemačka 2. Nizozemska 3. Španjolska 4. Urugvaj |
Neka je Španjolska prošla, sad je put otvoren dream finalu Španjolska- Nizozemska, nema repke koje bi više volio vidjeti u finalu, ni nas ni Engleza, a pogotovo ne Švabi :p
Makar je ovaj Del Bosque idiot, naslijedio je ovu genijalnu Španjolsku od puno boljeg Aragonesa, i puno sam više volio gledati Aragonesovu Španjolsku sa Silvom kao viška-krilom i napadačem, i Sena-Alonso osovinom, nego ovim levatima Busquetsom i nedaj-Bože Pedrom. Nisu loši ta dvojica, ali su svjetlosnim godinama daleko od prve postave daleko najbolje i najskuplje reprezentacije svijeta. |
Del Bosque i Maradona - dva idiota koja vode dvije momčadi koje bi trebale biti prvaci s pola gasa., samo da imaju normalnog izbornika i stručni stožer koji bi to vodio, a ne ova dva lakrdijaša....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
evo i dizel veli kak spada:respekt: |
Al bas je nevjerovatno da takav jedan trener sa 2 kante LP-a ne vidi nakon 5 tekmi sta ne funkcionira...
|
Nemojte protiv Cosica. Po meni najzabavniji komentator na SPu (i ne samo na SPu). istina da katkad krivo kaze, ali dogodi se i drugima (eto i Veli veceras). No entuzijazam kad on nes prica to je nes, pff, ma samo cu rec KRALJ! Pa ovaj komentar Barca-Chelski, pa to je komentiranje, a ne oni strerilni Suseci pokraj kojih je zabavnije slusati Micu Dusanovica kak komentira mec Cakvetadze-Petkovic.
Inace o ovoj tekmi veceras nemam nekih komentara, ocekivani razvoj dogadjanja. Samo bih se slozio s nekim komentarom ovdje, dosta nam je bunkerasa i razgradjivaca igre :) Shvacam da je jedino tako Paragvaj mogao igrati, ali mislim da je svima draze vidjeti polufinale Spa-Ger :) Obje te polufinalne tekme budu zanimljive, a nekako imam osjecaj da cemo ipak gledati spanjolsko finale :) |
Ništa od Larisse:stoopid:
|
Citiraj:
|
Fifemo World Cup
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.net.hr/sport/page/2010/07...06.html?pos=n1 |
VORTUM ORANJE!!! |
opa, opa!!!!!!!!!
1-0 za tulipane :goood: |
GIOOOOOOOOOO!!! :goood:
|
Dobra golčina, ni Suarez mu ne bi pomoga na golu. "Zabiberite" im još kojeg :D
|
Tulipani - Švabe u finalu :)
|
To te ja pitam. Punom u facu.
Inače golčina je mrak. :) |
e 1-1 :no2drug:
|
To te ja pitam:)
|
Krasan gol:goood:
|
Tooo Urugvaj, jebali vas sterilni tulipanjerosi :D
Da Urugvaj pobijedi bio bi pakao u pol Južne Amerike, a u Nizozemskoj bi se možda popila jedna zaprega piva s onim njihovim polumrtvim konjima :D :D |
"Fack" 1:1 -.-
Bar bi tribalo bit zanimljivije sad, nema spavanja tulipančine :) |
E Stekelenburže Stekelenburže, da je Edwin na golu ne bi to prošlo :nono:
|
A di je Munhoz:roller:?
|
Odlicni golovi, nadam se da ce jos bolje biti u nastavku.
PS nemojte biti tako sigurni za Svabe, Paul je za Spanjolce! :D |
Citiraj:
:) |
WESLEY KRALJU!!!!! :D
|
Opet papski gol zabili:Machineg:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:43. |