![]() |
Citiraj:
|
Za one koje zanima:
Procesori koji imaju kolekcionarsku vrijednost su uglavnom svi procesori 70-ih godina. Procesori sljedečih skupina: 4004,4040, 6502,8008,8080, 8087,Nx586, Nx686, Pentium 50mhz... Svi sa oznakama: Engineering sample-označeni sa : "engineering sample", "eng sample", "eng eval"ili "es“ Mechanical sample-označeni sa: "mech sample" ili "mechanical sample" Customer sample- označeni sa : CS Thermal sample- označeni sa : "Thermal sample" Marketing sample: procesori koji izgledaju isto kao procesori sa reklama. Kolekcionarska vrijednost procesora je bazirana na broju proizvedenih procesora od pojedinog proizvođača sa određenim serijskim brojevima u određenoj izvedbi.Stariji procesori su i rijeđi procesori . |
imam neke starudije od čipova a i neki stari commodore što je u metalnom kućištu sa B/W monitorom , tipkovnicom i dva floppy 5.25" :)
Imaš neke linkove za prodaju tj. kolekcionarske stranice ? |
Uspio sam skupiti 4040 seriju procesora u sve tri izvedbe.
Plastici, plastika-keramika i u bijeloj keramici http://www.forum.hr/images/smilies/smile1.gif Imam jedan P4002-1 proizveden 7608 Philippines ako nekoga zanima! Dobio sam hrpu S775 procesora Za one koje zanima: Procesori koji imaju kolekcionarsku vrijednost su uglavnom svi procesori 70-ih godina. Procesori sljedečih skupina: 4004,4040, 6502,8008,8080, 8087,Nx586, Nx686, Pentium 50mhz... Svi sa oznakama: Engineering sample-označeni sa : "engineering sample", "eng sample", "eng eval"ili "es“ Mechanical sample-označeni sa: "mech sample" ili "mechanical sample" Customer sample- označeni sa : CS Thermal sample- označeni sa : "Thermal sample" Marketing sample: procesori koji izgledaju isto kao procesori sa reklama. Kolekcionarska vrijednost procesora je bazirana na broju proizvedenih procesora od pojedinog proizvođača sa određenim serijskim brojevima u određenoj izvedbi.Stariji procesori su i rijeđi procesori . Imam jedan P4002-1 proizveden 7608 Philippines ako nekoga zanima! |
Najnoviji u kolekciji INTEL C4209 , dio MCS-40 seta, 4-Bit IC :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:42. |