![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Ako nekome treba nek se javi na PM da ga preusmjerim na tutorijal. |
Kupio, isprobao, super stvar. Jucer kupio, dans stavio novi firmware, sve radi ko vurica, pamti postavke, shera diskove, dvd drive-ove, (za floppy nisam siguran???).
Uglavnom, sve je OK, samo me je malo smetalo ono piskaranje, lijevo-desno s daljincem kod pretrazivanja youtube. Uzmem, onako, iz zezancije, usb keyboard (neki logitech - malo skuplji) i gle cuda - prepoznao mali divljak i to. Tako da s novim firmom ima i podrsku za tastaturu (mada to nigdje ne piše, ili ja nisam vidio...) |
Kakav vražji floppy - kaj bi s njim, razlomio divix na 500 djelova pa puštao jedan za drugim :D
Tak sam ja na nekom starijem FW mlad i nadobudan ubacio jedno USB tipkalo pa nije išlo. Lijepo da su to ubacili... |
dali modificirani firmware ima Nonlinear stretch za 4:3 video
|
Jel netko zna na kojoj je Distribuciji Linuxa platforma WDTV Live-a?
Ako kome pomaže: Citiraj:
|
Citiraj:
Ma sto floppy? hocu i kazetar da mogu pustati kazete i ucitavati c64 igrice... I obvezno program za stelanje glave! :) |
Evo u subotu se može kupiti za 739 Kn.
|
Izašao novi firmware 1.03.49,
|
Izgleda da sa novim FW možemo koristit USB tipkovnice. Pa ako neko proba i uspije neka napiše koji model tipkovnice ima, jel žična ili bežična itd.
|
Ništa se ne spominje USB keyboard support.
Evo full change log: • Resolved HDMI negotiation issue found in previous firmware release. • Resolved HDMI auto resolution selection issue. • Resolved HDMI Video Output - 24Hz and 50Hz modes not working. • Resolved HDMI screen flicker issue. • Resolved playback issues related to mkvmerge. • Improved thumbnail caching. • Resolved MP4 problems with seeking and audio stopping. • Resolved MP4 poor frame-rate and audio out of sync. • Resolved File Share group name – No longer requires all group names to be the same. (Reset to factory defaults required) • Resolved various user interface translation issues. • Added Mediafly application. • Added DVD Navigation support. • Added .MOV chapter support. • Added wireless adaptor support for ASUS USB-N13. • Added security when mounting a network share on password protected local drives. • Resolved aspect ratio issues. • Resolved subtitle encoding for Big 5. • Resolved resume remembering previous audio selection. • Resolved IDX +_SUB positioning issue causing video freeze. • Resolved PGS subtitle becoming frozen while using the delay function. • Resolved Network share intermittent detection issue. • Resolved undetectable 4TB My Book. • Resolved large capacity video file (.ts) unable to play issue. • Resolved DVR-MS video stops when fast forward at 6x. • Resolved Buffalo G300N not enumerating. |
Citiraj:
''I see now usb/wireless keyboard is working very good (fast menu navigation, quick text writing) in this firmware. There is only problem with special language characters... ALT+char doesn't work.... I think list in release notes isn't complete. What else is new/added functionality in this new firmware ? Maybe Is there some option to mark watched tv shows? '' E i ovdje ima neka tema o tome da je samo US layout. LINK A evo i video LINK Pa ako netko ima nekakvu USB žičnu ili bežičnu tipkovnicu neka proba i javi. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. Počelo mi se javljati sa ovom novom verzijom FW da ne mogu upaliti WD TV Live, nego ga moram iskopčati iz struje i ponovo ukopčati da se upali. Vidim da se to javlja još masi ljudi u svitu. Baš su ga zezli sa ovim FW, još je dvostruko veci od prethodnih verzija što se da osjetiti pri navigaciji jer mi se čini da je sve lagano usporeno. |
Ne znam jel to do mene ili do čega, ali nakon upgrada firmware-a me WD ponovo zahebava oko sharanih foldera, uopće ne vidi moj komp (doduše vidi ga kao media server al to mi ne treba), a kamoli foldere grr
Nije se maloprije htio upalit bez ištekavanja iz struje pa je možda opet zaboravio login podatke, a ne da mi se svaki put ponovo upisivat kilometarske podatke s onim daljincem :D Nadam se da će sredit to ASAP :( |
Citiraj:
Probaj reset wd-a napraviti pa sve ponovo podesiti, meni je to prije pomagalo sa prvim fw-ima, i kad se zna zblesati kad stavljam custom fw pa vraćam naza official i tak. |
Da li u Win7 x64 imaš upaljenu onu HomeGroup i jel treba uopće šta za to? Nemam pojma šta da mu upišem za Homegroup u WD, to je jedino šta nisam probao mjenjat :D
Probam reset sad |
Citiraj:
|
Izašao novi firmware 1.04.10
Release 1.04.10 (11/22/10)
|
Već? wow :D
Vjerojatno je ovo sve bilo već u prošloj, al su samo testirali. Sviđa mi se novi raspored menija, tako nešto sam želio od početka. Naravno, AccuWeather opet šteka :D Ja mislim da ta ekipa nije uspjela ni za jednu platformu napravit dobar softver :D Facebook? Hm, malo mi je "too much", ali ajde OK :D Nije nešto korisno, rađe bi da učita mobilnu facebook stranicu nego ovo, al šta je tu je :) Postaje ovaj mali uređaj stvarno beskoristan bez tipkovnice :D Čekamo još browser i ... ja osobno ... skype :D |
Svaka čast WD-u na podršci... iako je više fluff nego nešto pretjerano korisno, drago mi je da su pokrpali dosta bugova (recimo prikazivanje velikih m2v datoteka i sl).
Prognoza je isto cool, a i internet radija nisu za bacit, ajme, sad bi trebao nabavit kakvu wireless tipkovnicu :D |
Citiraj:
|
Super su ti firmware updatei, dugo ih nisu izdavali i onda dva komada za redom :D
|
Citiraj:
stavio ovaj zadnji FW, spojio Logitech MX 3200 Laser i stvar šljaka :) jos da dođe browser i milina :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
E to bi bilo isto dobro. moje želje: -browser -imdb info coveri -skype ( u zadnje vrijeme bi mi baš dobro došao na tv-u :)) |
kakav je wd live u usporedbi sa o!play-om r1?
|
WD ima losji daljinski i manje opcija...
Ali ima linux pozadinu sa milion opcija koje ga po mom stavljaju u puno bolju poziciju... Npr, sitnica koja zivcira - one ledice se u original firmware ne daju gasiti, a u custom da... A da ne spominjem torrente i ostale djidje... |
Citiraj:
ledice su mi najmanji problem :D trza li 720p mkv wireless stream kod kojega? znaci, wdtv live ili o!play bi bio ukopcan direkt u modem, a komp je u drugoj sobi, wireless edit: citam i da wdtv live nudi pandoru... radi li vam? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:32. |