![]() |
Bale zabio krasan gol.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Igra se još 45min. ;)
|
FC Bayern 3:0
Olić, Robben i Muller to je to jos 2,3 i u srijedu pada Lyon |
Chelsea -1 igrač.
Totenhem igra bolje i vjerojatno če pobijedit |
Citiraj:
EDIT: 2:1, nepeto je napeto :D |
issse kakve je 2. sanse onaj panj Pavljucenko zapuco :D
al dobro je na kraju zavrsilo :goood: |
Standardno. Chelsea zasere kraj sezone. No kako god da bilo imaju još jednu tešku tekmu i to protiv liverpoola. :) Nadam se da će bolje igrati. :)
|
Citiraj:
|
MU se opet zguzičario, za Čelzi nisam ni mislil da budu pobjedili:p
|
na kraju ce arsenal osvojit PL
a sta kazete na Bayern |
Citiraj:
http://www.net.hr/sport/ukratko/page...8/0253006.html |
neka i oni su zadnjih 10 utakmica zabili u zadnjim minutama za pobjedu
|
Lagana katastrofa Barcelone, svaki gol nakon izgubljene lopte na 30-40m, ja mislim da bi ja pretrčo više od Bosanca, stvarno nisu normalni što su dali za njega 50m€ i najboljeg napadača na svijetu.
|
Kaj, pa dali su jedan gol:D
|
Žoze ih je sve zahebo.:D 3 napadača i udri.
|
Koja sreća svuda kad Barca izgubi, vidi se da su nabijali komplekse svima :D
|
Pa koliko bi Barci bilo dosta u uzvratu?
2:0? |
Citiraj:
Fenomenalna igra Intera, svaka im čast :respekt: |
Pa, bude zanimljivo u uzvratu:)
|
Citiraj:
FORZA INTER |
Nitko u ekipi Barce nije bio raspoložen danas (čak je i Messi podbacio), ne može se to ponoviti i na Nou Campu, dakle 2:0 očekujem i prolaz Barcelone u finale :D
|
Nemreš ti protif INTERA, nekad se moglo al sad je tu TRENER kak spada i kad postavi 8 defenzivnih igrača teško to more probiti i dvije barce. Tak da je teško tak nekaj očekivati.
|
Ma dančo dragi, laku noć, naspavaj se :goodnite:
|
Citiraj:
|
Uzvrat bude sigurno za pamcenje,jedva cekam.
|
inter ide dalje siguran sam.. ipak su to talijani ;)
|
Moćna, ma velebna, ma najjača barcelona je pala. I kaj sad? Di su hvale, di je "mali zeleni" messi, ma genijalac, bog, kralj, novi maradona itd...
Inter je pobijedio i to mi nije drago. :) Nadam se da će Barcelona proći jer igraju kud i kamo ljepši nogomet. Naravno da bi volio vidjeti Inter vani jer je izbacio Chelsea. :) |
Samo da Ola zvekne Lyon..nije nemoguće. Po meni su im šanse podjednake za prolaz,50/50 točno..čak je Lyon u većoj prednosti jer prvu igra vani..neće Bayernu u uzvratu biti lako,morali bi bar minimalno ovdje(doma) slaviti.
Meni se malo iskreno Barcelona gadi..možda su presavršeni. :) Pa se radujem svaki put kad ih netko mlatne ili izvuče nulu u prvenstvu,a kamoli ligi šempions. |
Citiraj:
A u repki nema Xavija i ima izbornika kakvog ima :D Citiraj:
Uostalom, jučer je tog lijepog Barcinog nogometa bilo na kapaljku. Uostalom, otkad su kupili napuhanog Bosanca, Barca mi je puno manje simpatična nego prije. Svejedno, Barca će ih na svom širokom terenu razvući i gaziti. Bez obzira na dva gola prednosti, Inter će se gadno pomučiti za prolaz dalje. Volio bih finale Bayern - Inter i pobjedu Bayerna. P.S. Ovaj Balotelli je po aroganciji i praznoglavosti gori i od Mandžukića, kolko god to zvučalo nemoguće :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:29. |