![]() |
|
O_o
Singleplayer se cini dobar :) |
Citiraj:
|
cod je čista arkada i pokusava sve samo ne simulirati rat.Ali nuklearka je stvarno presmijesna,kao i ostale gluposti s kojima su ujebali igru.
|
meni dosta da jednom nukam server i to je to :))
|
Pc screenovi:
http://img260.imageshack.us/g/videoh.jpg/ Dobar komentar za 6. sliku: Yeah...freaking awesome! The casual PC gamers who can't navigate a server browser are going to get lessons from IW on forwarding ports on their NAT routers! :D Edit: Evo i scoreboard: http://img402.imageshack.us/img402/4641/ingamer.jpg Nema pinga nego crtice kao u konzolama :D |
Idem probat kod frenda na XBOX-u odigrat. Bas me zanima kak izgleda.
|
Citiraj:
AA je tobože realna pa je COD 40 puta igranija igra... go figure, ljudima se čista arkadna zabava i sviđa :rolleyes: |
Citiraj:
Brijem da neizgleda bas puno drugacije od CoD-a 4... |
Citiraj:
A i glupa ti je poredba. A kad si vec spomenuo da je cod 40 puta igranija igra, onda je to definitivno cod4, a cod6 sigurno sa ovakvim pristupom nece moci ni prismrditi cod4 sto se tice toga. Opet kazem, sa ovakvim pristupom, ako ne promijene to sve skupa u jednom patchu, pa makar on bio tezak i 5GB. |
Citiraj:
mislim da je i u cod4 pokazivalo "savrsen ping" do 100+ |
Nije, u cod4 je to bilo na 70 ako se ne varam.
A u biti kad malo bolje razmislim, ovisilo je o tome koliko barova stavis :D |
Citiraj:
Mislim da se podrazumijeva da je četvorka to. A i nebi rekao da je tak loš community. Dobro, cijelokupno gledano možda i je, ali ima za četvorku nekih stvarno hvale vrijednih Što se tiće pinga, ja sam rasturao i na 150 pingu. Onaj od 40 nisam vidio ne pamtim otkad jer ne igram na retardiranim hrvatskim serverima 70-80 je bio moj perfect ping u četvorci |
Al ce tu host biti problem kojemu ce ping biti 0 -.-
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve u svemu SP će biti dobar. |
Jesi igrao MP?
|
O nabijem ja njih na prkno na šta to liči?! Nadao sam se da je to samo njihova bolesna šala...
Pa kakva je to grafika?! GUI izbornika im je katastrofa. S čim su to radili, u CS3? Predpostavljam da oni zelenio barovi požute tek kad je ping 300 :hitthewal: |
Citiraj:
Nisam, samo sam SP. |
Steta bas me zanima kakve su mape! Kad bi igra trebala biti u "ducanima"?
|
Citiraj:
|
Znaci sutra se igra SP! Pa zasto se ljudi zale po svemu bi SP trebao biti dobar a MP ne loš
|
na stranici Algoritma kaze sutra...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj pročitaj par stranica iza molim te... Australci već igraju. :D http://i33.tinypic.com/288351h.jpg |
Procitao sam sve stranice od pocetka, da ima gresaka i zeznuli su dosta stvari ali sve u svemu nece biti losa igra. Sad da li ce vrijediti novca koji ce kostati vjerovatno ne pogotovo u ovoj situacji ali to je opet na svakome osobno da odluci.
|
Ja sam napravio "preload" :dobar:
Sad još čekam da RELOADAM prvi level. TOE Drama pa možda pođem i DO PE MA Ne znam i tako dalje :D |
Citiraj:
Njihovo sprdanje sa ljudima nekidan na BB chatu "PC ver. Has costum stuff like mouse control and graphics settings " i ono famozno "Its not balanced for lean" Pogledaj zadnje screenove. Ukinuli su ping brojke. Zašto? Da se ne vidi 0 ping host. Već je potvrđeno da puni zeleni bar je ekvivalent 100ms pingu! Dakle ako ti se iti malo smanji računaj da imaš +150 ping!! Odigraj COD4 na takvom pingu i vidi jeli zabavno.Idijoti na konzolama mogu to popušit, ne PC igrači. IWNet su uveli da pojednostavne stvari "casual" igraču. A onda dobiješ upute kako podesit NAT settings. :lol2: Ja sam to radio jedno dobrih pola sata kad je trebalo Utorrent podesit. Kupnjom ove igre koja košta nemalih 60€ igrač prihvaća ovaj bezobrazni port i tretman kakv zaslužuje od ovih spodoba iz IW-a. Žalosno je što većina ljudi prihvaćaju već ta sranja i žali bože kako će nam tek bit sa sljdećim naslovima. |
Neki eto jednostavno to hoće igrati, drugima je to očito preveliki intelektualni doseg da skuže. Zato i ovoliko sranja.
Da su usrali-usrali su, let it go više |
Citiraj:
Edit: Izgleda da je max players 6v6 za sve osim TDM i DOM gdje je max 9v9 :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:45. |