![]() |
koju mizeriju od bodova dobivam, u zadnjih 5-6 paketa nisam dobil sve skupa 800 bodova...
|
da,ma sranje!!:fuming:
ja dao više od tjedan dana ako se ne varam i meni piše 1 dan 4h 939 bodova(tako nešto):fuming: |
Eto, donirao sam svojih prvih 1.000.000 bodova za PC Ekspert Forum team. : nuts :
EDIT: lapsus calami u naletu srece |
cestitam:beer:, ja jos malo pa cu proc 10.000...
|
Čestitam Gpremac
|
Congrats:beer:
|
cestitam gpremec, da bar ima vise takvih...
evo polako ali sigurno primiciemo se 900 mjestu, al nekak mi se cini da malo posustajemo.... |
svaka čast gpremec!
jao nisam ni gledao Rosseta-98%-32h! |
Premec je prvi milijuner :beer: a ostatak uredno kika prema vrhu tablice. Je još malo pa prolazimo 900 mjesto. I vidim ja da treba malo stege, nešto se Point Production smanjio za nekih 40 - 50% ... valjda je ljude iziritiralo ono malo učestalije down time servera Grid.orga ... a dobro vratiti će se valjda ...
|
evo nas ispod 900 mjesta....:clap:
neg rcite mi ljudi, ja sam na dial-upu, i jel mogu kako skinut vise zadataka da se nemoram za svaki connectat. jer ono ostavim kompove, nema me par dana a oni odrde par sati i vise nis ne rade... sorry ak je o tome bilo govora (a znam da je), neda mi se ponovo citat ovo sve ispred...:beer: |
@ferrys
Imas program i zove ti se UD monitor...al ti ga ne bih preporucio jer on zna delat probleme sam od sebe (tipa da ti makne neki nedovrseni posao i zgubis bodove idt.).... A i on ti ne vrijedi jer su ovi postavili da se rezultati moraju vratiti u roku od 1 tjedna od preuzimanja (ako se ne varam)... Mislim, i ja imam dial up pa skidam samo cancer reserch jer je malen, a rozetta mi se neda skidat... |
Cestitka Vodji!
Cestitke nasem Vodji Crnom.Zmaju na doniranih prvih 500.000 bodova za PC Ekspert Forum team.:beer:
|
Sranje!
Vrtio sam jednu rosettu preko 140h, a kako mi komp nije u pogonu 24/7 to je potrajalo preko tjedan dana. I pogodite kaj se desilo :fuming:
|
Re: Cestitka Vodji!
Citiraj:
|
Čestitke Black Dragon :clap:
Ja ću bit sretna ako te stignem za godinu dana s ovim jednim kompom, no trudim se koliko mogu:). Regrutacija je uvijek dobra, svaki novi član je vrijedan. Samo me zanima što će radit naši kompovi kad za kojih 10ak dana ili manje kako kažu bude gotova Rosetta... :confused: |
Citiraj:
|
Meni se nedaju skidati rozette (iako imaju 2-mb)...radje skinem 3 puta cancer i rijesim ga za 5-7sati...
Inace, kolko se dobije bodova u prosjeku za jednu rozettu? onak okvirno |
čini mi se oko 800
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja za 50h rosette dobio 1900 bodova
|
Ne bi trebalo biti razlike po pitanju bodovanja izmedju zadataka, jer se osnovni bodovi (konfiguracija masine) mnoze s kolicinom vremena koje je bilo potrebno da bi se zadatak zavrsio. Na cancer se dobije manje bodova, ali je i gotov 5x brze nego rosetta. I onda obavis 5 zadataka cancera i dodjes na isto.
Zapravo mi nije previse jasno zasto ste svi zapeli za rosette.: nuts : |
Videl sam svakavih rozeta, neke su bile gotove za 20 sati a neke za 100.
|
Jos jedan moj osobni uspjeh: sa 1.379.009 bodova probio sam se na 4.989-to mjesto svih vremena na razini membera.:)
|
I evo prva čestitka: SVAKA ČAST I SAMO TAKO DALJE :clap: :clap:
|
:clap: :clap: :clap: :beer:
|
Svojom hardverski skromnom napravom konačno sam postigao 50 000 bodova utrošivši za to 94 dana rada! Show must go on !!!
|
evo ja polagano grabim prema 50k
nego panorama jesi ti mozda igrao ikada starcraft jer me podsjecas na jednoga igraca :) |
Nisam igral, no baš me zanima kak te to podsjećam, po avataru?
|
Evo ja sam opet počeo obrađivati podatke...trenutačno na skromnih 2595 bodova. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |