![]() |
Bezobrazne su razlike u cijenama. Vani CE 540kn, kod nas 750. Mogu nabaviti CE iz Njemačke (89ojra, ipak jeftinije), al me strah (to jest siguran sam) da će biti na Njemačkom sve, a to mi ne treba.
Drugi problem predstavlja činjenica da CE ne možeš odmah igrati, kad serveri budu dostupni, nego moraš prvo doć do key-a. Ne bi bio problem da sam u ZG. Izgleda da mi predstoji još malo kemijanja, a jedino je sigurno da ću igrat. Pitanje je samo kako i kada :D. |
di si našao CE za 550kn?
daj link ili nešto...odmah sada odmah:D |
Pa bilo koji site sa USD cijenom. Na nekoliko sam našao, ali pročitao sam na battlenetu da ne mogu koristiti igru kupljenu u drugoj regiji. E sad, jel to znači da je samo moram aktivirat preko proxy-a, igrat preko vpn-a ili da ju uopće ne mogu koristiti? Ne mislim reiskirat pa ću kupit kod nas ili negdje u euro regiji po "povlaštenoj" cijeni od 100 ojra.
Citiraj:
|
ako kupis us verziju onda mozes igrat samo na us serverima i nemos igrat ni sa kim ko ima eu verziju. tako je sa wowom i sa sc2om.
|
A Šta je sa pre-purchase verzijom Diablo III ?
Je li i ona zaključana na US ili je vezana za zemlju accounta sa kojeg je kupljena igra? |
imaš eu battlenet i us battlenet :)
|
Citiraj:
|
Onda je najsigurnije kutiju uzeti kod nas?
Btw, stiže mi sinoć mejl iz Infomarka - ukratko, traže ful uplatu do kraja 4og mjeseca. Jel tko poslovao s njima prije, može li im se vjerovati? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Infomark je OK firma, ako ne i najbolja tog tipa. Kupovao više puta od njih. Svako malo imaju akcije, cijene su dobre a i dečki tamo su OK. Sve naručeno do 2 sata šalju isti dan i drugi dan (ako je radni) je kod primatelja. Sve se da dogovoriti. E sad jedino to što oni obečavaju da će igra biti na našim vratima na sam release day, to često zna biti vrlo škakljivo i sa puno večim firmama. Ako ih dobavljač zezne pa zakasni. No igru češ svakako dobiti. |
40 € na cdkeyhouse. Nije loše.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Okej, hvala. Sve i da kasni koji dan, opet bi stigla prije nego da uzimam vani - tako da to nije problem. Ako se negdje ne pojavi jeftinija opcija, bit će Infomark. |
Citiraj:
Nije, već je global. Meni je tako, ja sam kupio već. Piše Region: Global :) |
U svijetu medija je 399 kn, sumnjam da će igdje u HR bit jeftinija cijena. Na žalost po običaju, naši zaračunaju 100 kn više po igrici, negdje i 150. Živo me zanima, dal će takve cijene imat i kad uđemo u EU, hoće li i onda izmišljat opravdanja za "carine". Kakvi su to muljatori kod nas, ne možeš ništa kupit po normalnoj cijeni, sve dižu u nebesa.
|
Njesra. Dok sam razmišljao, otišlo svih 10 primjeraka iz svijeta medija. Nemam stoju ojra za bubnit odjednom sad, a ne znam di da uzmem.
Jel ima još neka knjižara/trgovina gdje bi toga moglo biti? Moram kontaktriat Infomark, al oni samo kešovinu primaju. Ako nekom padne na pamet još koje riješenje, bio bih zahvalan. EDIT: Izgleda da će ići iz Infomarka, samo moram nešto prodati onda :D. |
http://i.imgur.com/3JubZ.png
U g2playu do kraja ovog mjeseca -25% na Diablo 3 preorder (LINK). Ja uzeo svoj primjerak i skinuo game fajlove sa priloženog linka, sad se samo čeka release date :D |
jebemti taj Diablo 3 , nađe izać u godini nezaposlenosti baš kad treba otić šljakat preko sezone od jutra do sutra:D
|
Sama igra je ovdje jeftinija dosta.
|
Citiraj:
Ja i frend si uzeli u g2playu i sad smo mirni do releasea :fiju: |
Citiraj:
Dostava besplatna na područje cijele HR, s time da to važi za narudžbe iznad 200 kuna, pošto je Diablo 3 399 nemate brige. I pročito sam da subotom ipak naplaćuju dostavu, pa oni koji imaju namjeru naručit igricu onda neka je naruče u ponedjeljak utorak srijedu četvrtak do 14:00, jer do tada paket automatski šalju a treba mu dan dva da dođe na adresu. Dakle ako netko pošalje narudžbu u 13:35 u petak, igra mu dolazi u subotu i mora platit dostavu. Tako da, četvrtak prije 14:00 pošalje te zahtjev, i roba dolazi bez naplate dostave. Naravno, ovo će važit tek od 15.05, za predbilježbu naravno da ne važi ako pošaljete sad zahtjev neće vam igra bit dostavljena u roku dva dana. U svakom slučaju, tek sad sam otkrio ovo čudo, i mogu reć da mi se cijene čine sasvim povoljne. |
Evo i windows gadget za one koji vole brojiti dane do releasea :D
http://files.3gfx.net/d/preview.png [DOWNLOAD] |
Mene samo zanima jel mi bude to radilo na mom laptopu, ako nebu bit ce u prodaju brzo nakon probam :(
Radi se o AMD 3400M (4x1.4 ghz) 8gb rama 6650 1gb + mogucnost crosfire sa graficke procesora |
Trebalo bi ti radit, samo ti je proc malo pod navodnike u k....
System requirements
|
Ovo lijevo ti je minimum, desno ti je poželjno imat ako hoćeš pogonit D3 bez problema.
|
Jel iko testiro betu na debilnim rezolucijama poput 2560 x 1440?
|
Zbog cega debilnim? Jesam ja na 2560x1600...
|
Citiraj:
Sve je dosta bolje od mojega trogodišnjeg acera, tako da nemaš brige po tom pitanju. Moj ako će raditi kako spada na mediumu bez puno efekti nitko sretniji (CYRI) :D |
Citiraj:
Kak je tebi to delalo? I s kojim detaljima... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:57. |